- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jodanovich #642 üzenetére
Hangzás:
Attól függ mihez hasonlítjuk.Egy iPhone mellett kissé sovány, magasai és közepei nem annyira tiszták, mélyben (így dinamikában) is vékonyabb, de önmagában szerintem elég korrektül szól.Kb úgy szól ahogy ebben az ársávban elvárt, de nem ezzel fogsz házibulit tartani annak ellenére hogy hangos tud lenni.Fotózás:
Ebben szerintem ott van rendesen.Dinamika, színek, részletek, mind rendben vannak.Fókusz stabil.Szép képeket lő nappal és éjjel is.
2 dolog van amivel gondja tud lenni.
Az első a növényzet.A kicsit távolabbi sűrűbb nyövényzettel nem nagyon tud mit kezdeni, a levelek nagyon hamar átmennek olajfejtménybe.Persze ezt csak nagyon belezoomolva venni észre.Ezt eddig minden Xiaominál észrevettem, ebben a Pixelek, Samsungok, iPhonekok ügyesebbek (igaz drágábban), még ha nem is fényévekkel.A második, hogy eddig egy Gcam port sem működött rajta jól.Vagy pikpak kifagynak, vagy fókusz problémákkal kűzdenek.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #644 üzenetére
Ha még kérdés lesz és tudok válaszolni, azt majd a 14T topickban tenném meg, mert itt eléggé OFF.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #640 üzenetére
Csak a 11t-hez tudok viszonyítani, de érzésre a hangszóró hangminőség hasonló, viszont hangosabbak tűnik. Ami viszont biztosan hangosabb, a Bluetooth fejhallgató hangereje illetve a telefonálás közbeni hangerő. A fotós képesség szintén sokkal jobb, zoom 4x-ig baromi jó képeket alkot.
-
válasz
Jodanovich #639 üzenetére
Igen, elégedett vagyok vele.
Tavaly a 13T-vel nem lettünk barátok, de idén a 14T Pro bejött.
Egy dolog van csak amivel nem vagyok teljesen elégedett, az pedig a vibramotor.
Egy kicsit gyengusz, zsebben nem mindig veszem észre ha rezeg.Ez lehetne határozottabb. -
Bertiee
senior tag
válasz
Jodanovich #630 üzenetére
11T lett cserélve 14T-re, sokkal jobb a fényerő és az egész rendszer. Simán látható a kijelző. Mondjuk nagyon tartósan full napsütésben nem teszteltem.
-
válasz
Jodanovich #630 üzenetére
A hőséget szerintem egyik telefon sem bírja hosszútávon, mindegyik leszabályozza a fényerőt ha olyan a helyzet.
Hiába írja oda a gyártó hogy 4000-5000nit a csúcsfényerő (persze pontszerűen), ha a valós teljeskijelzős max 2000-2500 körül van a komolyabb mobiloknál és még ezt is durván lehúzza ha melegszik.Aztán a napsütésben az emberen még napszemüveg is van.
A 14T Pro-t azért lehet látni akkor is ha visszavesz, persze nem túl acélosan, de lehet látni mi van a kijelzőn.
Most is a napon a medencében írom eme sorokat és látom amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest