Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztavíz
kezdő
Leraktam a telefont 100%-os vagy néhány százalékkal kisebb töltöttséggel és nem nyúltam hozzá. Repülőgép üzemmódbsn volt VoWiFi-n. Az appok dolgoztak a háttérben, értesítések jöttek. Egy hívás volt, amit nem vettem fel. Amikor megnéztem 401 óra 30 perc volt az utolsó töltés óta 6%-os töltöttséggel (vagy talán néhány perccel kevesebb 7%-os töltöttséggel, későn írtam fel). Ez 8 órára levetítve 1.87%-os merülés.
-
sylas
tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy Android 15 hyper os 2.0 5-6 GB ramot zabál? -
z123456z
őstag
válasz
z123456z #438 üzenetére
Igazából visszavonnám az utolsó mondatomat, kezdem megszokni, már csak a kényelmetlenséget kellene. De MM-ben néztem valamelyik 14-est, a hátulja szélein le voltak kerekítve vagy vékonyítva, nem is tudom, melyik a pontosabb. Azzal biztos nincs ez a kellemetlen érzés. Viszont kétségtelenül ez csinálja minden készülékem közül a legszebb képeket, ilyet talán a lányom iPhone-ján láttam. Csak úgy, hirtelen felindulásból kocsiból, kézben tartva:
[kép]
Ezzel csak az a baj, hogy a fotós képességek érdekelnek a legkevésbé. Ja nem, a játék még kevésbé. Mindegy, jó lesz ez.Hoppá, létezik, hogy ph lerontja a képminőséget?
-
kreg
aktív tag
Eléggé furcsállom hogy a Biztonság alkalmazásban az Akkumulátorra kattintva minden alkalommal azt látom hogy pontosan 21 óra 34 percet bír még az akksi...Tökmindegy hány százalékos töltöttséget mutat amúgy,most 65 de tegnap este 34-nél is pont ennyi időt írt.
Érdekes. -
z123456z
őstag
válasz
ggeleven #439 üzenetére
Az előzőhöz képest mindenképp halkabb, így pontosabb a megfogalmazás. Majd megszokom.
Esetleg ezt ( [kép] ) meg lehet változtatni az egyszerűbb ( régebbi ) kinézetre? A 11 Lite-on lehetett választani, itt nem találom ezt a lehetőséget.
És még egy dolog: az automata fényerő sötétben nagyon sötétre leveszi, ezt lehet állítani, hogy meddig viheti le? -
z123456z
őstag
Köszönöm.
Én nem érzékeltem változást újraindítás után sem. Hát ez van, ez ennyit tud. Nem nagyon jön be nekem, pedig 2016 óta használok Xiaomit, szerintem utoljára. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Hosszú idő után lecseréltem Mi 11 Lite 5g Ne készülékeket erre a csodára. Én sajnos nem érzem azt a hűha ugrást, sőt, de nem bírtam otthagyni ennyiért.
De a lényeg: ugyanazzal a tws fülessel, ugyanazzal a rádió appal sokkal halkbbnak érzem, mint a régit. Lehet ezen valahogy változtatni, vagy ez ennyit tud? Köszi.Mintha valamelyik xiaomi topikban olvastam volna, hogy más régió kiválasztásával ( talán Svájc? ) nincs lekoelátozva a max hangerő. Tudja ezt valaki pontosan?
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Az éjszakai merülés nálam 4% körül van kikapcsolt internettel, két sim kártyával.
Más.
A rezgőmotor másnál is harmat gyenge?
Nem gondolom, hogy hibás lenne.
De zsebben, táskában hang nélkül kb. észrevehetetlen.
Asztalon is csak akkor, ha valamit sikerül neki berezonálni.
Note 9 Pro hoz viszonyítom. -
kreg
aktív tag
válasz
Viktor0610 #427 üzenetére
Thanks,na erre pont nem gondoltam,így már világos. Az alul egy széles sáv, nem? Ha látszik,akkor sem történik amúgy semmi...
-
-
kreg
aktív tag
válasz
tisztavíz #422 üzenetére
A Facebook-os trükk szvsz csak a samsungon működött,itt nem is találtam azokat a vackokat. A többivel egyetértek,semmi értelme mindent is letiltani,korlátozni mert akkor végül is minek vette meg az ember (nem olcsón)? És valóban,az appok is egyre csak híznak,5 év múlva ez a gép se sok mindenre lesz jó...mondjuk nálam biztos nem lesz meg addig.
-
tisztavíz
kezdő
Nálam nincs Facebook, de van helyette bőven más. Ha leszedném vagy letiltanám ezeket, talán le lehetne menni 1-2%-os merülésre egy éjszaka alatt, de az okostelefon értelme is megszűnne. Nem játszom, teljesen alapvető alkalmazásaim vannak. Az alkalmazások már olyan nagyra nőttek és vad dolgokat művelnek, hogy a 10T Lite-om 6 GB memóriával kezdhetem elfelejteni. Néhány hete az akku vadul merül, mert gond alkalmazásokkal. Ha így folytatódik a trend, a 14T-vel vagy általában a 12 GB-os eszközökkel sem kell kivárni az 5 évet, pár év múlva használhatatlanok lesznek.
-
kreg
aktív tag
Ezzel találkozott már valaki?
https://tesztarena.hu/uj-widgetek-erkeznek-a-hyperos-2-vel-xiaomi-redmi-es-poco-eszkozokre/ -
tisztavíz
kezdő
Nem ismerem a Samsung-ot, de feltételezem, hogy nincs tele háttérben futó szeméttel, mint a Xiaomi. Nálam rengeteg alkalmazás fut, ezekből sok folyamatosan aktív akkor is, ha nem nyúlok a telefonhoz. Ez az oka annak, hogy nálam jobban merül. Sajnos olyan is előfordul, hogy alkalmazással baj van és húzza az akksit. Ezen kívül az alkalmazások és rendszeralkalmazások automatikusan frissülnek. Ettől már önmagában merül néhány százalékot.
-
-
kreg
aktív tag
válasz
tisztavíz #410 üzenetére
Hát,nálam nem stimmel valami. A múltkor éjszakára repülő módba tettem és 8 óra alatt így is merült 4 százalékot. Napközben pedig átlagos használattal is estére kb 30-40 között van. Az általam elvárt másfél napos üzemidőt (ami nem túl sok szvsz) egyelőre nem hozza sajnos.
-
tisztavíz
kezdő
válasz
LendvaiB #392 üzenetére
"Amit viszont nem gondoltam előre, hogy ilyen szögletes szélű kocka lesz"
Nem tudom aktuális-e még. Az első kézbefogásnál nekem is nagyon feltűnt a szögletesség. Arra gondoltam, hogy a 14T Pro mellé inkább mégegy ugyanolyan kellett volna, nem ez a tégla. Amikor írtad, az nem volt nálam, most viszont meg tudom erősíteni, hogy annak lekerekített a hátulja a gyári tokban. Nálam egy agyonkerekített Redmi Note 13 Pro+ 5G-t váltott, ami után ez a telefon felüdülés volt, formától függetlenül. Utólag talán inkább 14T Pro lett volna.
-
tisztavíz
kezdő
Egy hétre letettem a telefont kb. 55%-os töltöttséggel, bekapcsolt WiFi-vel, repülőgép üzemmódban, VoWiFi-vel. Semmi energiatakarékos mód. 4-6 nap után ránéztem, 32%-on állt. Erre néhány napra (a lerakastól számítva egy hét múlva) 7-9% körül,. Ez hirtelen ugrás, gondolom valamit csinált a háttérben. Én merítettem le. A töltéstől majdnem 8 napig bírta, de több, mint 50%-ot én merítettem le ebből.
-
dokee78
félisten
A wifi jel mellet mi az a cikk cakkos ikon?
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok,
Kijelző védő fólia felől érdeklődnék.
Kinek mi a tapasztalata.
Érdemes leszedni amit adnak a telefonnal? Én afelé hajlok hogy első körben ez marad.
Aki cserélte milyet tett fel? Zselés/üveg? Ujjlenyomat olvasót nem befolyásolja? Méretpontos? Aki túl nagy volt korábbi telefonoknál mindig felvált a széle.
Köszönöm előre is. -
kreg
aktív tag
válasz
Toth_Jani #402 üzenetére
Ennyit az enyém biztos nem tud,bár ahogy most néztem a Battery Guru statjait,a számok azért jobbak annál amit én érzésre gondoltam. Több mint 6 óra kijelzőïdőt és 52 óra készenlétet "jósol". Nem túl jó de azért még elfogadható. Az éjszakai 7-8 % mínusz viszont továbbra is bosszantó.
-
Toth_Jani
őstag
Valami biztos hogy meríti rendesen a háttérben.
De ma kipróbáltam egész nap rajta volt az akku kímélő, igy eddig 20%-ot merült, a legnagyobb fogyasztó a böngésző és a face volt, de kicsit játszottam is.
Jelenleg 21 óra van benne a töltés óta. -
kreg
aktív tag
válasz
tisztavíz #400 üzenetére
Volt egy Galaxy A54-em,annál is fennállt a probléma,ott végül az volt a megoldás hogy volt valami három facebook akarmi a rendszerben,a (normal Facebook klienstől függetlenül),amiket kikapcsolva az éjszakai merülés 1,max 2 százalékra redukálodott.
Mindenesetre 7-8 százalékot a Redmi Note 13 Pro sem merült éjszaka,ezt azért mindenképp sokalom. Mobilnet kilőve, bekapcsolva az alvó mód, energiatakarékos mód ütemezve,és mégis...de majd még dolgozom az ügyön.😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Leteszteltük a Xiaomi megengedhető kameratelefonját. Nem rossz.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest