Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sajnálatos ez az irány. Pedig Xiaomi Mi2 óta velük vagyok. Jöttek az import telók szépen hozzám, mindenki csak mondta mi az a kínai no name sz@r nálad... És azóta hogyan feltörtek. Mondjuk nekem extrém sok mindenem tőlük van a házban / életemben, és kopp-kopp mai napig nem romlott el semmim tőlük. Szóval még szívem szerint haragudni se tudok rájuk, csak már sokszor csóvállom a fejem egy-egy húzásukon.
-
hakydakillah
senior tag
Pont emiatt amit írtok, lettem volna óvatosabb (még ebben az, évben) a helyükben. Ha inkább a global piacra is 750-950-1300 (sima, pro, ultra) koncepcióval jöttek volna, szerintem mindenki jobban és nyugodtabb szívvel tudott volna választani.
Amúgy nemrég mondták, azért a magasabb ár, mert erre a 3 modellre akarnak fókuszálni(+a light) , nem lesz belőlük semmiféle utólagos "betűzött" tákolmány. Erre most mit olvasok? Már javában készül a 13t és 13t pro
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nah dhgate most 716€ért kínálja a sima 13as globalt. Még kis türelem és lesz pro is
-
hakydakillah
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nálam már rekord ideje, 5 éve teszi a dolgát a Xiaomi telóm. Nagyon vártam a 13as pro illetve ultrát, de már a pro árazása is beteg. Leginkább az bosszant hogy a global fél milla, amíg a kínai verzió most 300 ezer
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest