- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
hakydakillah #725 üzenetére
Ha normálisak, akkor én nem vagyok az.
Olyan mint, amikor kiadok valamit, hogy ilyen is van, de nem akarok eladni belőle semmit.
Jelenleg ilyen a X13Pro. Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, mennyi fogyott belőle.?
Ugye nálunk nyögvenyelősen lehet kapni, ezért sincs sok. No meg a magyar társadalom, inkább Samus és almás. Ha valaki cicás, annak meg most jön az ultra, pár forinttal drágábban. Akinek nem számít a kinézet, az márpedig az ultrát veszi meg és nem a pro-t.
Szerintem lassan be is bútorozhatunk ide, mert nem sokan leszünk itt tulajok. Ha csak, nem zuhan le az ára nagyon. Kíváncsi leszek.
A végén azért fog sokba kerülni a pro, mert egyedi darabok lesznek. -
Aryon87
félisten
válasz
hakydakillah #725 üzenetére
Gyanítom nem akarják becopni a 11Ultra esetét, mikor horror áron jött és befürödtek vele és kb a kutya se vette. Telekomnál ha jól emlékszem 1 hónapig ha kapható volt és el is tünt mint Fuxi a harctérről.. Lestem is hogy wut?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest