- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
klepto
addikt
Végigrágtam magam a belinkelt teszten, és határozottan jó kis kártya, csak még van mit finomítani a driverein. Nekem a képe jobban tetszik, mint a Radeoné, és az NV-é. Remélem a végleges már teljesen kiforrott driver hamarosan elérhető lesz, és és az árát is a megjelenés után nemsokkal a konkurencia hasonló tudású kártyái árassintjére, vagy árszintje alá csökkenti az XGI, és akkor biztos, hogy jelentős sikerre számíthat a kártya. Ha ez megtörténik, egy vevőjük biztos lesz ;]
-
klepto
addikt
Nekem tetszik az, amit beta driverrel láttam. Ez még koránt sem tökéletes, de ha a végső meghajtón tökéletesítettek, akkor elég ütős lesz szerintem. Nekem kezdd elegem lenni az Ati, és az Nvidia kártyyáiból is. Ami összehasonlító képepeket láttam eddig, az alapján valahogy nekem jobban bejött a színvilága, megjelenítési képessége. Csak az árával nem tudok kibékülni :((( Ha igazak a hírek, hogy 100k körül lesz, akkor nem lesz igazán sikeres :(
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest