- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
téves!
(mármint nem ide akartam írni).
Viszont ha már véletlen keletkezett hozzászólásom, akkor elmondom,hogy az n3i nagyon jó, vár sokszor félek,hogy túl puha a kábel, és meg fog törni, nagyon vigyázok rá, de majd az idő válaszol erre. A headset funkció, és az iPod vezérlés jól megy, amit fel tudok hozni negatívumként, az az, hogy a kábel pont rövid, ha kicsit mélyebb zsebe van az embernek, már gondok vannak,főleg, ha a mikrofont is szeretnék,hogy kilógjon a nyakánál,ha telefonál... és én csak 1,68m magas (inkább alacsony) vagyok...
-
MPeter87
őstag
Ebben sincs kevés a basszusból, nekem is van 1, csak narancssárga verzió!
Ragaszd le a kis lyukat a külső részén 1-1 kis kocka cellux-szal vagy valamivel, így másabb, de szerintem is jobb a hangja! Hirtelen nem tudom ki jött rá a fórumban, valaki tesztelte, talán slfln, de ha nem ő volt, akkor tőle és a tesztelőtől is bocs! -
menpee
aktív tag
-
peugeotmate
őstag
Milyen vonalon mozogsz zenei irányzatok terén? Én főként electrot hallgatok (techno, house, minimal, dnb, dubstep, drumstep, moombahton) illetve némi hip-hopot. Ezekhez tudnád ajánlani?
Ez (A330PRO), és a TD III v2 között vacillálok, de momentán nem tudok dönteni. Előbbi bitang jól néz ki, viszont a TD III aszimmetrikus kábellel rendelkezik illetve valamennyivel többet tud felmutatni a technikai adatok terén. Csak kérdés, hogy van-e rá szükségem (a többlet teljesítményre). -
vasii
senior tag
Sztem az a 2-3-4 nap eleg vszinutlen, sztem min 1hét.
Egyebkent en hetfon fizettem, irta h egy napot csuszott, ugyh kedden adta fel, 16:50kor irjak h felvettek Berlinben, azota nezegetem a tracking numbert es csak ma frissult, miszerint tegnap feladtak a frankfurti logisztikai kozpontbol Bpre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest