Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hokunda

senior tag

válasz Gabás #198 üzenetére

Ez tiszta sor, erre figyeltem. Bár én energiaellátásra egyből az idegen technológiát használtam (ami +30 energiát ad, igaz elég költséges 250$+15 mérnök+idegen alkatrészek) valamint építettem műholdközpontot is (ami 4 helyet ad egyből), valamint az idegen vallatót (ezt csak prioritás miatt, igaz kár volt még megépíteni). Más épületem nincs is, egyszerűen pénzszűkébe vagyok, még úgy is, hogy a feketepiacon eladtam néhány alien holtestet. Élőket is fokdoztam be rendesen, csak a hajós pályán vesztettem 1 embert, de azóta csőstül jönnek a gondok. Kéne egy tolvajkulcs a földalatti ufo bázisra, Ázsia fölött egy új típusú űrhajó leamortizálta a vadászgépemet - visszavontam mert lelőtte volna - és egy fedett küldetés is ki van adva, Afrika pedig 3 medikitet vár. Heavyt azért nem vittem többet, mert egyszerűen nincs az eddig kiképzettek között (a barakk 13 főjéből 10 volt küldetésen és egy sincs köztük heavy csak a kezdő emberem)

Szóval lehet újrakezdem az egészet, a játék addiktív, jók a random pályák is, viszont az építkezéseket jobban át kell gondolnom. Elrablási helynél is kimentem még az első küldetések között egy őrmester katonáért ahelyett, hogy pénzért vagy mérnökért mentem volna, azon a szinten még felesleges volt a tapasztalt harcos, mostanra meg már jópáran elérték ezt a szintet.

Mégegyszer nekifutok ennek a hajós pályának és meglátom mi lesz, mert utána csőstül jönnek a gondok.

Új hozzászólás Aktív témák