- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android szakmai topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Hát de akkor is érdekes. Ne legyen saját veszteségnek számolva már. Most akkor a mi megbűvölt katonánkat puffantjuk le, ezen a logikán akkor az sem saját veszteség, mert átállt (ezt most lehet kipróbálom kíváncsiságból). Kicsit poénosan hat, hogy egy thin man-t sirat az osztagunk.

Nekem is jól jött, hogy pofán lőtte a társát a Thin man, majd a gép körébe próbálták kilőni és nem velem foglalkoztak, lehetett helyezkedni. És ennek köszönhetően nagy mészárlást rendeztem, könnyedén és gyorsan.
Itt végül is csak gyengébb ellenfeleknél van sikere az agykontrollnak. Nem arról van szó, hogy Elite Muton-okat állítunk át és szétcsapunk velük. Ezért nem hiszem, hogy ez szándékos balance lenne a játékban. Bár biztosra nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kenwood KA 1010
- Pioneer SX 205RDS
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest