Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emmm

őstag

Elkezdtem egy új játékot, ezúttál már veterán fokon (nem voltam túl bátor, mi? :DDD). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni :) Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
    Viszont megvan a mágnes fegyver, egyből ki is fejlesztettem; meg már most rámentem a psi fejlesztésre, nekem az előző játékban csak a legvégére lett meg, akkor meg már annyira nem szólt nagyot, mert nem volt időm felhúzni őket. Ugyanolyanok lesznek, mint az Avatar az utolsó pályán? ;] Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!
    Szóval most nagyon jól haladok, megkaptam az első queen küldetést (a kígyósat), de még várok a gauss sniper fegyveremre, meg semmilyen fő küldetés szálat nem csináltam direkt, hagy tudjak még fejlődni a keményebb ellenfelek ellen.

Új hozzászólás Aktív témák