- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Elkezdtem egy új játékot, ezúttál már veterán fokon (nem voltam túl bátor, mi?
). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Viszont megvan a mágnes fegyver, egyből ki is fejlesztettem; meg már most rámentem a psi fejlesztésre, nekem az előző játékban csak a legvégére lett meg, akkor meg már annyira nem szólt nagyot, mert nem volt időm felhúzni őket.Ugyanolyanok lesznek, mint az Avatar az utolsó pályán?
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!Szóval most nagyon jól haladok, megkaptam az első queen küldetést (a kígyósat), de még várok a gauss sniper fegyveremre, meg semmilyen fő küldetés szálat nem csináltam direkt, hagy tudjak még fejlődni a keményebb ellenfelek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!