- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
nekem tegnap egy olyan pod esett szó szerint a fejemre, amiben volt egy codex és két kelgyó, közben az előzőből még volt egy codex 2 élettel, a klónja és egy stun lancer. ha nem lett volna nálam 2 mimic beacon, akkor kb. esélytelen, így sikerült megúszni.
amúgy szerintem a stun lancer a legidegesítőbb egység a játékban. kettőt mozog és utána még üt, ha mákod van, megúszod egy gravely wounded státusszal, ha nincs, akkor cipelheted az embert magaddal, gyakorlatilag két emberedet üti ki.
lassan kezd amúgy menedzselhetővé válni a történet, ahogy lettek jobb fegyverek és páncél, meg értelmes képességek. a játék elején, mikor még senki nem tud semmit és kb. meztelenül álldogálunk a csatamezőn, nem nagyon fér bele, hogy mellé lőjenek az emberek, de közben mindenki azon a szinten van, hogy talán a lábát eltalálja.
(#76) nejad: alapbeállítás szerint vegyesen használ a játék random és character pool karaktereket, valami ini-t kell szerkeszteni, hogy alapból a poolt használja és csak akkor nyúljon a randomhoz, ha az kifogyott. én mondjuk azt csináltam, hogy a játékban alapból kapott katonákat alakítottam át, mindent meg tudsz változtatni rajtuk, még a nemüket is, aztán ki lehet menteni őket a character poolba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest