Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter
üzenetére
Az egyik gránátosom kapott killzone-t, amúgy meg ranger bluescreen skulóval ugyanolyan hatásos
Csak még Reaper módban sorban ki tud végezni egy rakás ellent. Első játékomban húztam a snipereket, mint a fene, hiszen az EU-ban korrekt mészárlást lehetett velük rendezni, de itt csak csúcsra fejlesztve hatásos, addig kolonc szerintem. Mire hatékony lenne, addigra már ott van 1-2 Psi katona is, azok miatt meg úgyis ki kell dobni valaki(ke)t a bandából. De egyébként a mostani végigjátszásomban volt olyan, hogy 4 sniperrel és két másikkal voltam kénytelen megtorlásosat játszani és legnagyobb meglepetésemre sikerült.Nyugis: rengeteg fejlesztés van a játékban, ugye nem vársz tőlem egy sorrendet?
EZT érdemes lehet betartani, de egyébként tényleg mindegy szinte, mit építesz. Első játék úgyis az ismerkedésről szól, aztán mehet élesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Apple Pencil gen2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak még Reaper módban sorban ki tud végezni egy rakás ellent. Első játékomban húztam a snipereket, mint a fene, hiszen az EU-ban korrekt mészárlást lehetett velük rendezni, de itt csak csúcsra fejlesztve hatásos, addig kolonc szerintem. Mire hatékony lenne, addigra már ott van 1-2 Psi katona is, azok miatt meg úgyis ki kell dobni valaki(ke)t a bandából. De egyébként a mostani végigjátszásomban volt olyan, hogy 4 sniperrel és két másikkal voltam kénytelen megtorlásosat játszani és legnagyobb meglepetésemre sikerült.