Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Hehe, azt hiszem holnap a végére érek a sztorinak, most jön az Advent tornyos misszió. Előbb kaptam egy ufo támadást (nem Dark event, szóval ez gondolom kikerülhetetlen), potom négy kör alatt végeztem, abból az első azzal ment el, hogy beállítottam a katonákat. Egy heavy MEC-re hack, egy andromedonra MC, pár gránát, a MEC rakétai és a Big Daddy savágyúja megpuhították a bandát, aztán serial 7 kill :DD Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel. :C

Kíváncsi leszek a befejezésre, amit eddig láttam a sztoriból az azért az első részből is megmagyarázott pár dolgot.

Majd elfelejtettem: az komoly, hogy erre küldetésre csak négy embert vihetek? És még azért is fizetnem kell, hogy ne hárman legyenek? Van intelem bőven, de azért na... Megszoktam a hat emberes csapatot, remélem az csak erre az egy feladatra érvényes :Y

Új hozzászólás Aktív témák