- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hehe, azt hiszem holnap a végére érek a sztorinak, most jön az Advent tornyos misszió. Előbb kaptam egy ufo támadást (nem Dark event, szóval ez gondolom kikerülhetetlen), potom négy kör alatt végeztem, abból az első azzal ment el, hogy beállítottam a katonákat. Egy heavy MEC-re hack, egy andromedonra MC, pár gránát, a MEC rakétai és a Big Daddy savágyúja megpuhították a bandát, aztán serial 7 kill
Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel. 
Kíváncsi leszek a befejezésre, amit eddig láttam a sztoriból az azért az első részből is megmagyarázott pár dolgot.
Majd elfelejtettem: az komoly, hogy erre küldetésre csak négy embert vihetek? És még azért is fizetnem kell, hogy ne hárman legyenek? Van intelem bőven, de azért na... Megszoktam a hat emberes csapatot, remélem az csak erre az egy feladatra érvényes

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kedvenc zene a mai napra
- Spórolós topik
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- OLED monitor topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel.