- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hehe, azt hiszem holnap a végére érek a sztorinak, most jön az Advent tornyos misszió. Előbb kaptam egy ufo támadást (nem Dark event, szóval ez gondolom kikerülhetetlen), potom négy kör alatt végeztem, abból az első azzal ment el, hogy beállítottam a katonákat. Egy heavy MEC-re hack, egy andromedonra MC, pár gránát, a MEC rakétai és a Big Daddy savágyúja megpuhították a bandát, aztán serial 7 kill
Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel. 
Kíváncsi leszek a befejezésre, amit eddig láttam a sztoriból az azért az első részből is megmagyarázott pár dolgot.
Majd elfelejtettem: az komoly, hogy erre küldetésre csak négy embert vihetek? És még azért is fizetnem kell, hogy ne hárman legyenek? Van intelem bőven, de azért na... Megszoktam a hat emberes csapatot, remélem az csak erre az egy feladatra érvényes

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- EA Sports WRC '23
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- War Thunder - MMO Combat Game
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel.