Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

91% az semmi, nekem tegnap sikerült 99% mellett is elhibázni :D Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.

Közben sikerült megoldanom az Andromadon problémát is. Visszamentem az első hackeléséig és onnan terveztem újra felesleges savcsíkok nélkül. Jó helyezkedés, két killzoneba rakott sniper és egy gránát beköszönésképpen megoldotta a gondot :) A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.

Azért kaptam megint vicces küldetést. Kezdésnél fent vagyok az épület tetején, előttem szellőző, ami takar... Gondoltam kinézek merre vannak az X-ek... A szellőző mögött összezsúfolódva 6 enemy (mutonok, advent meg archon). Visszatöltés után már ők húzták a rövidebbet, egy salvos gránáttal köszöntem be hozzájuk. Azt meg bírták, de a zuhanás megtépázta őket :C Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.
    Mondjuk jól meggondolva érdekesen volt lepakolva az a két pod egymásra. Simán észre kellett volna venniük az embereimet mikor nekikezdtek kiugrálni a kopterből és sortűzzel fogadni őket.

Új hozzászólás Aktív témák