- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
91% az semmi, nekem tegnap sikerült 99% mellett is elhibázni
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.Közben sikerült megoldanom az Andromadon problémát is. Visszamentem az első hackeléséig és onnan terveztem újra felesleges savcsíkok nélkül. Jó helyezkedés, két killzoneba rakott sniper és egy gránát beköszönésképpen megoldotta a gondot
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.Azért kaptam megint vicces küldetést. Kezdésnél fent vagyok az épület tetején, előttem szellőző, ami takar... Gondoltam kinézek merre vannak az X-ek... A szellőző mögött összezsúfolódva 6 enemy (mutonok, advent meg archon). Visszatöltés után már ők húzták a rövidebbet, egy salvos gránáttal köszöntem be hozzájuk. Azt meg bírták, de a zuhanás megtépázta őket
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.
Mondjuk jól meggondolva érdekesen volt lepakolva az a két pod egymásra. Simán észre kellett volna venniük az embereimet mikor nekikezdtek kiugrálni a kopterből és sortűzzel fogadni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- GL.iNet OFF topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.