Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- uleFone Power
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Elkezdtem én is, tegnap befejeztem az EW újrajátszását, jöhet a folytatás. Első körben csak normálon, muszáj leszek kitapasztalni a megfelelő ritmust. EW-t is csak harmadik nekifutásra sikerült veszteségek nélkül megoldani (országot nézve).
Valami mod nincs a save scumra? Ritkán, de azért kihasználtam a lehetőséget és itt is jó lenne, ha lehetne vele trükközni
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak) 
Egyébként első küldetés (amikor az erőforrást kell megszerezni) vicces volt, hoztam a formám. Szépen bepakoltam az embereim a kamion mellé, leszedtem az officert, a többiek mind mellélőttek, az Advent meg rám robbantotta a kamiont... Reload

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak)