Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Elkezdtem én is, tegnap befejeztem az EW újrajátszását, jöhet a folytatás. Első körben csak normálon, muszáj leszek kitapasztalni a megfelelő ritmust. EW-t is csak harmadik nekifutásra sikerült veszteségek nélkül megoldani (országot nézve).
Valami mod nincs a save scumra? Ritkán, de azért kihasználtam a lehetőséget és itt is jó lenne, ha lehetne vele trükközni
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak) 
Egyébként első küldetés (amikor az erőforrást kell megszerezni) vicces volt, hoztam a formám. Szépen bepakoltam az embereim a kamion mellé, leszedtem az officert, a többiek mind mellélőttek, az Advent meg rám robbantotta a kamiont... Reload

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak)