- iPhone topik
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Elkezdtem én is, tegnap befejeztem az EW újrajátszását, jöhet a folytatás. Első körben csak normálon, muszáj leszek kitapasztalni a megfelelő ritmust. EW-t is csak harmadik nekifutásra sikerült veszteségek nélkül megoldani (országot nézve).
Valami mod nincs a save scumra? Ritkán, de azért kihasználtam a lehetőséget és itt is jó lenne, ha lehetne vele trükközni
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak) 
Egyébként első küldetés (amikor az erőforrást kell megszerezni) vicces volt, hoztam a formám. Szépen bepakoltam az embereim a kamion mellé, leszedtem az officert, a többiek mind mellélőttek, az Advent meg rám robbantotta a kamiont... Reload

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy-egy katonát beáldozok én a random miatt, de nekem 90% fölötti találati esélyekkel ne hibázzon az egész csapat, mert elkezdek Alf+F4 felé kapirgálni (megtörtént eset, a fedezék nélküli mechtopodot az egész csapat elhibázta kétszer is hat kockáról és nem újoncok voltak)