Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ProEvoFan #85101 üzenetére
GT7-ben most belső nézettel próbálkozok, mert a perverz módon fixált követő kamerától tengeribeteg lettem. Meg elkezdtem kikapcsolgatni szép lassan a vezetési asszisztokat, de egyelőre nagyon nem adja. Persze nekem a PS kontroller is új, a bal analóg kar borzalmas, hogy mennyire nem áll kézre (ujjra), állandóan lecsúszok róla, meg feljebb keresem. Grafikában sem egy nagy szám, FH5 sokkal szebb, ez kb FM7 szint. Ráadásul olyan élettelen az egész, ezt nem is tudom, hogyan fogalmazzam másképp... Szóval egyelőre szokjuk egymást. Nem rossz amúgy, de a hype alapján sokkal többet vártam. A GT Sports-szal már bohóckodtam korábban, még PS4 Pro-n, de az a fanek szerint nem volt méltó a sorozathoz.
Tegnap amúgy én is FH5-öztem is egyet, nyilván a GT7 még nincs beállítva, de durva, hogy az FH5-ben sokkal jobban átjön a vezetési élmény, úgy, hogy közben fogja a kezed, és mégsem szimulátor. Múlt héten valamikor az FM7-be is visszanéztem, szokni kellett, de 1-2 verseny alatt belerázódtam.
Szóval az autóverseny nekem továbbra is a Forza. Ráadásul nagyon ügyesen belőtték a két szériát, hogy kb minden igényt lefedjen full arcade-tól simcade-ig.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Playstation 3 Ps3 Mikrofon Kamera Játékok Wonderbook
- Xbox One / Series Limited Edition Minecraft Pig Kontroller Dobozában Gyűjtői Állapotú
- Playstation 4 Ps4 500GB Játékokkal Tartozékaival God Of War Fifa 21
- Resident Evil VII Gold, COD: COLD WAR eladó XBOX
- Ps4 Slim 500GB olvasó hibásan! PACKETA AZ ÁRBAN!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest