- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Hello!
Karácsonyra szeretnék egy PS2-t vásárolni + egy-két játékot hozzá (lehet még kicsit korán érdeklődöm). A kérdésem az lenne, hogy ennek milyen változatai vannak (vastag, vékony) és mennyibe kerülnek? Mit érdemes hozzá venni még? Mit takar ez a chippelve dolog? Ja teljesen láma vagyok ebben a kérdésben soha nem volt konzolom, ha hülyeséget kérdezek, bocs. A válaszod előre is köszi:
Márk -
-
pilu01
senior tag
Mindkétszer táppal együtt ment, (mindig az alapgépet, meg a tápot kell vinni garisra)
másik táppal nem tudom próbálni
2 joy van mindkettővel fagy (ps2+logitech)
1 mem karim van nem gyári (max memori) vele- és nélküle is fagy
Megoldható lenne é hogy elviszem neked és vecc rá egy pillantást, és próbálnád más gamékkal is valamikor? -
pilu01
senior tag
Igen volt javítva, azaz volt szervízbe 2X 1 hónapot, ahogy irtam is az imént
Mindkétszer ugyanezzel a hibával, de még mindig sz.r
A munkafelvevő azt mondja ő nem tud semmit ő csak felveszi a garis gépet és már küldi is Belgiumba ugyanis ott javítják az összes európai garis ps2-öt, utána visszaküldik és ő felhív hogy kész a gép és mehetek érte
Namost, nincs kedvem újra egy hónapot várni, hogy utána ismét a sz.r gépemet vegyem át.
Ezért kérdeztem, vajon mi a f...t csináljak mert már ideg vagyok rendesen! -
toM517
aktív tag
Probaltam azt, hogy megcserelem a kettot, akkor is bezavar, ha az elsodleges porton van, akkor neha nem lehet iranyitani, vagy csak fogja magat es lepausolja a gamet, szal valami a start gombbal lehet. Ez egy ilyen programozhato fele joy, szal gondoltam arra, veletlenul benyomtam es ezert nyomja all. a start gombot, de ha kikapcsolom a gepet es kihuzom a joyt, akkor resetel, de ezekutan sem lett jo, tovabbra is vacakol.Beviszem akkor neked a joy-t, holnap nyitva vagy ugye?
-
snowi
újonc
Hellosztok
Én még új vagyok ebben a fórumban, tehát kérnék nem röhögni, ha nagyon noob kérdéseim lennének
1./ A lányomnak kb. 1 éve vettem egy sony ps2-öt. Akkor a srác megoldotta, hogy lehessen vele lejátszani másolt cd-t is! A kiscsajnak 4 hónapja nem játsza le a másoltakat
a.) Ez szerinted mitől lehet?
b.) Meg lehet-e csináltatni? (ha igen mikor, és mennyiért?)
Válaszodat előre is köszönöm -
_ocsisajt
őstag
nem irtal akkor igy turelmetlensegembol kifolyolag elbaktattam egy konzol boltba, ott ki is probaltuk, de max amiga emu alatt mukodott az usbs eger... (mondjuk ez tok FUN) sajnos az emukban sehogysem tudtam a tetves joyt bekonfigolni
(hatha a kovetkezo buildekben lesz support, jo lenne)
-
-
Supr@
senior tag
és milyen matricák vannak és mennyiért? mirror chrome van? vagy biohazard-os? és a táncszőnyeg mennyi? ja és persze a régi, nagy fajta ps2-ről van szó.
meg az érdekelne hogy hogyan lehet a gépbe viinyót tenni? és mi a haszna, tehát mire használható? mert x-boxnál tudom.
és a régi ps2 javításával? ha netán vmi baja lenne, tudjam kit kell keresni
[Szerkesztve] -
Gordiann
őstag
Ejajj... pedig sajnos csak wireless lehert netet megoldani nálam, mert elég messze van a tv a routertől...
Pedig mint írtad a felbontás is menne a 16:9 1080i is....
De net nélkül szülők nem engedik a dolgot úgy néz ki, mert kell itthon 2 gép, és én az egyiket ha lefoglalom, akkor nekik nincs... (2.gép+xbox-hoz nincs igazán hely,)
Most egy szgép van tv-hez téve, csak hát hangos ,meg nagyon lassú a bootolás, meg igazán még soft-ot se találtam rendeset, amivel media centert csinálhatok belőle...
(a legnagyobb gondom, hogy lassú.... 1000 év amíg elindul egy win, meg sok a fölösleges dolog, ami a TV-hez nem kéne egy OP-rendszerben.)
Még azért átgondolom párszor, hogy hogyan lehetne vezetékes netet oda.....
ja és köszi a választ
[Szerkesztve] -
Hali!!
Elég sokat olvasgattam, és nagyjából tisztában vagyok vele, miket lehet csinálni egy chippelt xboxal.
Az a kérdésem, mennyibe kerül egy átalakító, amivel monitorra lehet kötni az xboxot?
A másik hogy az xbox360-ast lehet sima DVD lejátszóként is használni alapból? Össze lehet kötni a géppel? Egyáltalán, mi az amit meg lehet csinálni rajta?
Vagy meg kell várni, mire erre is lesz chip, addig nem érdemes megvenni?
Bocsi a sok kérdésért, de ezektől függ, hogy milyet veszek....
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest