- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
turho
addikt
Rocket nevében is: 250-300 gigás meg se kottyan neki, megfelelő chippel és biossal. Nekem 250-es van a gépben, 2 db 120 gigás partíció és a rendszer alappartíciói, így osztódik fel. Rátettem 60 játékot, de meguntam, és még félig sincs
szóval nyugodtan paklohatod bele a vinyót orrvérzésig. Egyébként normál körülmények között egy 80-as, 120-as példánnyal vígan kényelmesen el lehet lenni.
-
-
turho
addikt
válasz
-=Jam=- #1123 üzenetére
Az nagy marhaság lenne
hálisten nem megy de igénybe venné a fejet amíg rájönne a chip hogy nem jó médis/program van a gépben.
komolyra fordítva: a ps2 nem szereti a rippelt ps2 játékokat (jellemzően a régiek), melyek anno rövidítve, megnyirbálva cd-re kerültek. Ezeket kell kerülni, mert az adatátviteli sebesség fenntartásához a gép őrült módon pörgeti őket. A fejet is jobban igénybe veszi, az ingadozóbb-egyenetlenebb jelátvitel miatt.
Egy ps1-es eredeti (vagy backup) játék más tészta, értelmes cd-re írva semmi kárt nem tesz az olvasófejben, dupla sebességű cd-romként használja a gép.
Szóval: cd-s ps1 nyugodtan, cd-s ps2 rip NE. Hja, gyári játékok is jelentekmeg cd-s kiadásban, ezek a kék lemezek. Szintén nem egészséges, nem is értem miért kellett gyárilag is nyomatni néhányat. -
turho
addikt
Ha nem baj rocket, betolom ide is (upnak)
Eladó lenne egy nagy PS2 szett, konzolgyűjtő-konzolszervizestől.
Alapgép scph-30003, 2 napos sony hungáriától pultalól bugázott 16 ezer ft-os
fejjel, H2o blue edition devmode1-et is tudó autoboot-os chippel, 1 joy-jal
(kifogástalan, alig ment) kábellel: 35 k
Gyári Sony network adapter, csak ki lett bontva próbára: 7500 ft. Esetleg: ps2
memóriakártya új, műanyagtokban, feltöltött hdloader progival: 6.5 k, és maxtor
majdnemúj diamondmax9 80 Gb csendes remek vinyó: sacc 11 k.
Egyben kis alku még lehetséges. A gépre fél év garit adok.
Beszámítás: slim satin silver PSTWO, azaz a kicsi, ezüst. Nincs a gyűjteménybenchip nem kell bvele, vagy nem számítom be.
turho.allat@gmail.com -
turho
addikt
Itt is feldobom, ha nem baj:
Nagy 30004-es PS2 (a legtartósabb széria szerintem), tegnap cserélt fejjel (Sony Hungáriától bugázva, garantáltan nem felújított fej, mint amiket rendelni lehet), H2O autooboot+devmode 1 chippel (szintén tegnap beépítve) tesztelve, gyári tartozékaival eladó lehet, illetve cserélhető karcmentes működő, nem chippelt ezüst PSTWO-ra. Plíz PÜ vagy email: turho.allat@gmail.com
Szolnok és környékén ''szervizelésben'' segíteni tudok, vastag és slim, xbox. -
turho
addikt
Beírnám ide is:
Keresek xbox alaplapot, lehetőleg régit, 1.0 vagy 1.1 verzióst, egysoros tápaljzattal. Chippeletlent, de működőt. Újabb verzió is érdekelhet, ha valakinek van, plíz PÜ! -
turho
addikt
Rocket, ment pü
-
turho
addikt
Üdv. MSN elszállt, de kb. ennyit tudok.
-
turho
addikt
Üdv rocket!
Kellene gyorsba egy qoob pro, ha tudod apronetes árban /alatta is jo/ adni -
turho
addikt
válasz
andriska126 #377 üzenetére
Andriska, a legeslegalja 43 k, mert sürge az eladása. Amúgy másfél év körüli, de szerintem nem csak ez számít. Ez keveset ment.
És szerintem vihető holnap.
[Szerkesztve] -
turho
addikt
válasz
andriska126 #375 üzenetére
szerintem ha mégegy ilyen szmájlierdőt nyomatsz, megkérem rocket cimborát hogy tegyen rá 5 ezer büntit...
-
turho
addikt
Üdv Rocket, te egyébként veszel is x-et?
-
turho
addikt
Bird, ezt végigolvasva a megjelenésed első hsz-étől, nem gondolod hogy a viselkedésed hogyismondjam, nem túl felnőttes? Ha segíteni akarsz valakinek, írj neki egy mailt. De javíts ki ha jól gondolom, te sem abból élsz...
-
turho
addikt
Rocket: nem tudsz valakit aki nagyon venne remekül DRE mentesen működő, QOOB pro-s Gamecube-ot? Ld. topicom a Bolhán, alattad
-
turho
addikt
Ide is beírok, hátha tudsz segíteni Rocket: Panasonic Q-t keresek emberi árban /GC-vel egybeépített dvd-player/ angol felirattal, nem japánnal. Tudom kb. lehetetlen, de hátha....
-
turho
addikt
Üdv rocket! Lehet hogy lenne egy pesti ismerősöm, gamecube-chipelés volna. Mennyi most egy sx illetve egy pro beépítés cakpakk? Mit mondhatok neki? Van-e nagylemezes tetőd, lehet hogy vinne, de az nem biztos. Árakat plíz
Mégegy kérdés: ha nem kel el, jó állapotú vinyós xboxot veszel-e be? 60-as Seagate vinyóval, gyári kifogástalan kontrollerrel, a box is remek állípotú. Pesten van.
Kösz, üdv Turho.
[Szerkesztve] -
turho
addikt
Közbe beszéltünk, köszi. Ha lesz ötleted szólj
-
turho
addikt
Rocket pls help!
Van egy új kéztől vett PSTwo-m. DVD lejátszásnál a screensetupban nem tudom állítani 16:9-ről a képarányt szürke marad, nem állítható. A könyve gagyog valami progressive scan-ról de teljesen sötét vagyok hozzá. HELP!
Ui: a regionnál meg valami USA van ha jól látom, de az is szürke. Megy a film csak nyújtottak a fejek -
turho
addikt
Rocket, milyen chipjeid vannak ps2-höz és milyen tudással, illetve mennyiért?
Lehet kellene egy, postán.
Követelmény: filmlejátszás, ps1-ps2 backup menjen /dvd9 is ha lehet/.
Nyilván egyik legújabb fajta kicsi ps2-be /pstwo/.
5-ért láttam 1 fajtát, de ezt a területet nem ismerem.
Üdv Zoli -
turho
addikt
Rocket, amil megy. Azt hittem felhívsz, nem bonyolult a helyzet csak azzá tesszük. Én nem tudom a számod
-
turho
addikt
Rocket, remélem olvasod, melóhelyen jutottam nethez. Holnap ha ki tudnád vinni a chipet a deák térre, lenne egy haver aki hazahozná. 9-15 óra közt ott dolgozik. Lehetséges? 06203288027 a számom.
-
turho
addikt
Ez a pro nagyon profi, elolvastam
Szóval 1 hét max és elhoznám.
/Küldj már telszámot, meg msn-re is felvettelek/. -
turho
addikt
Nah végre
elteszel nekem egyet? Meg kellene az elérhetőséged, péntek-vasárnap közt a barátom értemenne....
-
turho
addikt
Sajna semmilyen elérhetőségedet nem tudok
pedig tutira kellene.
Érdekelne még hogy lehet-e moddolni a kocka tetejét hogy a nagy lemezek is beleférjenek. Megmunkálni vagy ilyesmi....Gondolom azt a moddolt gyári tetőt nem árulsz. -
turho
addikt
Rocket, jövőhét szombat-vasárnapig el tudsz tenni egy pro chipet nekem? Akkor hozná el a barátom, aki Pesten dolgozik. Felvettelek MSN-re ha van.
-
turho
addikt
haho
-
turho
addikt
rocket!
A Cube Chip fontossá vált. Plíz válaszolj. -
turho
addikt
#28?
-
turho
addikt
Üdv Rocket!
Nálad mennyi egy Gamecube ''okosság''?
Illetve Tudsz-e olcsón Xboxot használtan? Olyan is érdekel amiben nincs dvd, mert nekem van egy fölös vadiúj LG-m. Ami fontos, ép külső, nagyon olcsó ár.
OFF: Van egy frissen felújított /fejcere/ Amiga CD32-őm eladó retromániás gyűjtőknek. 8 giga ISO-valIll. csere Xbox-ra a fenti kritériumokkal
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest