- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
andriska126
csendes tag
KEDVES ROCKET!
szeretném megkérdezni hogy meg tudok e venni tőled az előbbiekben tisztázott 40ezer forint ért egy szoftmódos xboxot
köszönöm szépen előre a segítséged, kedvességed
kérlek írj ide a fórumra vagy ímélbe elérhetőséget, és hogy mikor és hogyan tudnám megvásárolni tőled a konsolt
köszönöm szépen
szia -
l@czko
aktív tag
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy ha esetleg úgy alakul és augusztus 26. körülre kell nekem egy okosított xbox, az megoldható-e a részedről?
Vidéki vagyok, de azon a hétvégén utazunk Bpestre.Szóval ezért a dátum.
A másik: Láttam táncszőnyeget is hozzá.Az is érdekelne.
Várom válaszod!
Üdv! -
turho
addikt
Üdv rocket! Lehet hogy lenne egy pesti ismerősöm, gamecube-chipelés volna. Mennyi most egy sx illetve egy pro beépítés cakpakk? Mit mondhatok neki? Van-e nagylemezes tetőd, lehet hogy vinne, de az nem biztos. Árakat plíz
Mégegy kérdés: ha nem kel el, jó állapotú vinyós xboxot veszel-e be? 60-as Seagate vinyóval, gyári kifogástalan kontrollerrel, a box is remek állípotú. Pesten van.
Kösz, üdv Turho.
[Szerkesztve] -
-
@ngel
tag
Hi!
Hát, azt hiszem te egy kicsit keveset ajánlanál érte, mert azt mondtad max 20e, ha top állapotban van (egyébként ennél jobb állapotban már csak akkor lehetne, ha a dobozból szednéd ki!És ez komoly, ha kell, be tudok linkelni makrót a gép külsejéről!) 30.000-ért vettem novemberben az EW-ben, és 15-ért chippelték a KonzolStudio-ban. (6ért vettem hozzá memkártyát, és 8ért + joyt) Tehát joy és memkari nélkül nem szeretném 40 alatt eladni, akkor inkább megtartom.
-
MUŁĐER
addikt
mármint hogy érted hogy egyben? IDE átalakító a táppal?
Ha csak a moddolt változatom van meg vinyó nélkül, abba berakom a kiírt lemezt az utána szépen megy minden gond nélkül, a modchipeshez nem kell már semmi xy loader meg ilyenek ugye?
Azt olvastam hogy jó minőségű lemezt szabad csak használni,stb... -
MUŁĐER
addikt
külső táp IDE-s vinyóhoz mennyi kb? meg hol lehet venni egyáltalán?
Vagy elkérem a havertól a régi 200 w-os tápját és arra dugom
USB vinyónál USB adja az áramot gondolom...
IDE átalakító+ HDD loader= kb 20e
usb vinyo+usb extreme az is 20e mert kb 10 körül tudok venni külső USB keretet az ide vinyómhoz...hmhm. -
MUŁĐER
addikt
külső táp nélkül nem megy a vinyó gondolom...ahogy láttam a régebbi fajtra PS2-vel jóval könyebb volt a vinyókezelés, olyan nincs már újban?
az Usb extreme hdd loader az a progi ami kell a másolgatáshoz meg ilyenek? És akkor ha IDE-s a vinyóm kell még IDE átalakító, meg külső táphuh, nem egyszerű ez a PStwo..lehet inkább egy régebbi PS2-őt kéne szerválnom. Ahoz ha jól olvastam kell network adapter hogy menjen a vinyó? Meg a hdd loader persze.
-
MUŁĐER
addikt
aham...jó pici ez a PStwo
És akkor ha rákötök egy vinyót akkor arról lehet futtatni a játékokat ISO-ból, vagy hogy működik? Ez az usb extreme hdd loader mennyi? Vagy az IDE átalakítós ?
Bocs hogy ennyit kérdezek, csak konzol-témában nem vagyok otthon.
most nézem a képet, ezek szerint az IDE-s megoldás IDE=>USB átalakító?
ami a vinyó molex csatiján van az mi? Külső táp?
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
ok. ha esetleg meggondolod ilyen lenne: Bővebben: link
-
leewi
aktív tag
először is szólj ha zavar a sok kérdezgetés/'okoskodás' csak érdekel a téma s te jártasnak tünsz..ártani nem akarok tehát ha szólsz abbahagyom...
jó a firmware nem egy jó péda...
akkor fogalmazok (remélem) jobban...bios átírás a softmod...azon meghatározott célból, hogy biztonsági másolt játékok is fussanak ill. kihasználhatóak legyenek az xbox-ban rejlő egyéb tartalékok...(xbmc...stb)
nahh akkor a kérdés a következő ez esetben is megmarad a garancia???
még lenne kérdésem...
LCD használható ''értelmes'' dologra vagy csak kiírja pl. a lejátszott zene címét...ill. esetleg hőmérséklet s egyéb infók kiírása is lehetséges...?
nah mégegy...
a moddolt előlapot honnan szerezted..? külhon??? s mennyi az annyi..?
KÖSZÖNÖM A SOK ELŐRLÁTHATÓ VÁLASZT... -
leewi
aktív tag
e témában kicsit vitáznék...
de először is (ha az a Te Xbox-od-már mért is ne lenne..) K^ˇ˘VA JÓL NÉZ KI...
sajnos ezt pontosan nem tudom, így a ''vita'' csak véleményem közlése...az tény, hogy softosan nem sérted meg a matricát...de ez olyan mint a firmware frissítés vagyis hát más mert nem éppen legális így ha utolag kiderül akkor ez esetben sincs garancia...vagy nem??
különben meg kérdezném, hogy mennyibe fájt ez a kis moddolás???
vagyis helyes a kb. tippelésem?...a modósított előlap + LCD kb. 15-20e a chip 10e körül...vagyis kb. 30e körül...? -
turho
addikt
Üdv Rocket!
Nálad mennyi egy Gamecube ''okosság''?
Illetve Tudsz-e olcsón Xboxot használtan? Olyan is érdekel amiben nincs dvd, mert nekem van egy fölös vadiúj LG-m. Ami fontos, ép külső, nagyon olcsó ár.
OFF: Van egy frissen felújított /fejcere/ Amiga CD32-őm eladó retromániás gyűjtőknek. 8 giga ISO-valIll. csere Xbox-ra a fenti kritériumokkal
ON
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest