- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
sinci
tag
Hi
Slim PS2-t okosítva mennyiért tudsz?
Mégvalami, haveromnak van egy 30004-es ps2-je, hibajelenség a következő: indítás után egy kicsit gondolkodik a gépezet és utána elkezd pirosan villogni a led és nem csinál semmi mást, még esetleg érdemes megemlíteni, hogy az asztali dvd írójára volt rárakva a ps2, állítása szerint tűz forró volt a gép (persze ezt már csak utána vette észre) és ráindított azóta csinálja ezt.
Mi lehet a gond szerinted?
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
Szia!
http://www.arukereso.hu/xProduct~210237_-kormany
(elözöleg néztem a neten, van ennek a cégnek pc-re való kormánya is, csak most nem találom)
Ilyen tipusú lenne a kormány, nem egy nagy durranás de nekem megfelelne...
Pesten hol lehet venni átalakitót, és mennyiért?
köszi peti -
Alexandar
csendes tag
''Failed to Format Memory Card (8MB),stb''
A másodperc törtrészére megjelenik, hogy '' now fromatting memory card, stb'' de tényleg csak egy tizedmásodpercre. utánna jöna fenti sor. Egész pontosan ezt írja ki, és semmi mást.
A furcsa, hogy csak a Resi látja a kártyát, se a gép, se bármely más játék nem látja, tehát formázni is csak a Resi-vel tudnám.
(és egy részlet, ami csak most jut eszembe hogy számíthat: a kártya egy Speedlink 16Mb-s bővítőbe volt bedugva, és a 16Mb bővített rész ment tönkre csak, és nem a tényleges kártya amit beledugok. És elvileg ha átkapcsolom a kártyára a bővítettről, akkor látja a kártyát, tehát nem a bővítő romlott el szerintem.) -
Alexandar
csendes tag
Cső Rocket!
Lenne egy nagy kérdésem, nem tudom kihez forduljak, ugyhogy bedobom ide a közösbe. Az történt velem, hogy éppen a Resident Evil 4-el játszottam ps2-n. El is mentettem, mert mentem ebédelni. Visszajöttem, újra játszani akartam, erre azt írta ki hogy nincs memóriakártya a gépben. Holott ugyanúgy hagytam ott. A Resi4 azt írta ki, hogy a memóriakártyám nincs formázva, akarom-e formázni. (na ekkor már falfehér voltam...) Hát gondoltam oda lett minden mentésem, de akkor formázzuk. Erre kiírja hogy hiba, és nem formázható.
Szóval ilyen létezik, hogy a (másolt, igen) Resi4 tönkreteszi a memóriakártyámat?
És a kérdés, ami ebből következik: Mennyiért adsz memóriakártyát? -
-
-
Vincent_
aktív tag
Izé, most megnéztem, mit is küldtem, íme: ''Helló!
Prohardware-en láttam, hogy jól nyomod a PS2-es témát! J Vettem én is egy PS2-t, ezt kéne ”feltuningolni”! Külső vinyót szeretnék rákötni, kérdés, hogy ehhez kell a gépet chippelni? Láttam, hogy a vinyóról való indításhoz boot lemez kell, ezt nem lehet memókártyáról megoldani?
Várnék megoldásokat, ajánlatokat, és árakat!''
De elküldöm újra a vipmail-edre!Mondjuk a lényeg benne van, csak hogy tudd, hova kell írj!
Csáó! -
-
toM517
aktív tag
Hello! Irtam neked egy emailt, de valasz meg nem jott ra, ugy gondoltam tehat, hogy akkor itt teszem fel.
Szoval csipeltetni kene a 70004es gepemet, Milyen chipet is hasznalsz? Matrix chipel nem tudod megoldani? - Azt hallottam, hogy ez frankobb. winyot ha kotok ra akkor azt hogy is teszem? mennyi +koltseggel jar a winyot leszamitva? - ezaltal csak nem kell dvd-t meg memoriakartyat hasznalnom? vagy egyeb extrakkal is jar ez? a ps monitorra valo koteset meg lehet oldani a leheto legkevesebb cucc felhasznalasaval? ( video, tunerkartya :S )
Tudsz netalantan OLCSON hasznalt kart meg memkardot? NTSC-s gamet a gep csipel lejatszik az franko, de a TV is meg fogja jeleniteni? - Japan Only gamem van a gephez, de angol nyelvu es NTSC-s ez zsir lesz?
Ennyi lett volna mostanra. Valaszom a valaszod !! Udv
[Szerkesztve] -
-
Kuvik
tag
Szia!
X-box iránt érdeklődnék.
Olyat szeretnék ami a DVD-re kiírt Divx filmeket lejátsza (tehát, több film van egy lemezen) (ha jól tudom ez a mediacenteres, vagy mi.)
Kellene hozzá psx emulátor... Az emu kezeli az image fájlokat?
+ kéne valami adatkábel is hozzá, amivel a ps gamékat fel tudom tölteni.
ja és persze kezelje a biztonsági másolatokat.
Mibe fájna nekem ez az egész?elsősorban használt gép érdekel
Üdv! -
TexT-BoY
addikt
Szia!
Azt szeretném kérdezni hoyg ederedeti PStwohoz valo winyó szoftver mikor lesz? a másik pedig hogy megoldhatóe USBs rack hazsnálata (mármint az hogy evszek 205Gb-os vinyót ami sata vagy pata és ezt egy usb-s tárol dobozba rakom akkor mennifog?)
vinyóra te tudsz segiteni játékot tenni ? olcson?
egy Silver satin PStwo olyan összeállitásban hogy legyen összesen 2 joy, távirányitó, usb ectreme szoftver vagymi összesen mennyi lenne? számla?
Esetleg ugyan iylen pakk nemtudom milyen szinbe létezik de X-Box platformon mennyi lenne? szerinted melyik a jobb? vagy esteleg Xbox360ra elől lehet nálad rendelni?
[Szerkesztve] -
Bird
addikt
Szerintem boylee nem erre gondolt, de mind1. Ezen nem veszünk össze!
Különben pedig PS2-vel is foglalkozok nem csak boxal, szóval nem hasonlítottam össze egyik gépet sem. Nincs is értelme 2 külön platform, de a chipelés metódusa szvsz megegyezik. Bocsi még 1x az OFF-ért...
-
aztec
csendes tag
Hi!
Mi 1ik este nekiálltunk szétkapni a PS2öm és nem sikerült úgy mint általában a többi műszaki cucc hekkeléseSőőt olyanyira jól sikerült h a fej alján végigmenő szalagkábel igen csúnyán megsértettem... Gondolom ez csak fejcserével orvosolható... Ez mibe fájna nekem s kb mennyi ídőt vesz igénybe? Előre is THX
-
-
Kindgrind
aktív tag
Amikor bekapcsolom a gépet akkor nem világit egyik led se.
Itt olvastam hogy lehet az a baja Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest