Aktív témák
-
Bird
addikt
Szerintem boylee nem erre gondolt, de mind1. Ezen nem veszünk össze!
Különben pedig PS2-vel is foglalkozok nem csak boxal, szóval nem hasonlítottam össze egyik gépet sem. Nincs is értelme 2 külön platform, de a chipelés metódusa szvsz megegyezik. Bocsi még 1x az OFF-ért...
-
Bird
addikt
Mindenki aki chipeléssel foglalkozik (beleértve engem is) garanciát vállal a munkájáért... Aki nem ezt teszi az: 1. vagy nem érrt hozzá, 2. csak a pénz érdekli...
Bocsi az offolásért, de ez ide kívánkozott....
További, jó bizniszelést!
[Szerkesztve] -
Bird
addikt
Igazad van és megbántam, hogy az elejétől kezdve nem hagytam rá a dolgot.... Bocsánatot kérek mindenkitől belátom, hogy én is hülyeséget csináltam.... Egyszerűen felment bennem a pumpa... Én is tanultam belőle, de szerintem ezért a kialakult helyzetért 50-50%-ban tehetünk. Még 1x Bocsi, belátom a hibámat!
-
Bird
addikt
Ezt a levelet kaptam lükétől, gondoltam megosztom veletek, mert tanulságos:
''annyira buta vagy kisfiam hogy az mar faj, gondolom a kutya is csak akkor jaccik veled ha csontot raknak a nyakadba, sok van meg hatra az altalanos iskolabol ?''
Válaszoltam is volna rá, de a mail címe kamu..No comment.... Bocsi, de ez még ide kívánkozott.... Bocsánat midnenkitől akit megbántottam......
[Szerkesztve] -
Bird
addikt
válasz
lüke-luke #327 üzenetére
1.Te kötöttél belém és nem fordítva....
2. Tudod mit legyen igazad de akkor sem értem miért jössz ezzel a kapistalista Tesco szöveggel.... de különben NEM IS ÉRDEKEL!
3. Mivel a fórum demokratikus beállítottságú, ezért KÉNYTELEN vagy ha NÉHA IDETÉVEDSZ az én véleményemet is ELVISELNI!
4. és PONT. részemről lezártnak tekintem, és Bocsásd meg Vétkeimet!!
5. Ha fizetnének akkor sem maileznék egy IDEGEN-nel!
[Szerkesztve] -
Bird
addikt
Telefonszámom a profilomban!
Hívj és megcsináljuk!
-
Bird
addikt
Mivel a te géped 21xxx sorozatszámú és 2002.-ben gyártódott, ezért neked v1.0-ás alaplapú boxod van. 1Mb-os TSOP Eprommal. Tehát flashelhető, azaz ebbe nagyobb vinyó is varázsolható és nem kell a modchip! Azaz linux alatt a TSOP átírható és akkor ugye az eredeti BIOS helyén a hackelt EVOX M8 fog csücsülni!
Írj nekem és én szívesen megcsinálom!
Különben pedig így ebben formában nem igaz, hogy nem lehet softmodos gépen vinyót cserélni...DE lehet, csak a vinyó lockolásáig van szükség a modchipre utána már nem..... Enyhe csúsztatás rocket részéről.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bird
addikt
A BOX drive-ról sokan érrdeklődtek szóval:
A Box meghajtója igen jól eltalált (kivéve a régi Thompsont), tehát ha MEGFELELŐ mínőségű lemezt használsz, elméletileg örök életű. Évek óta gépek szervízelésével foglalkozok és csak 1x fordúlt elő, hogy vki 1 éven belül visszahozott gépet meghajtó probléma miatt.... Természetesen az is Thompson volt.
Arról nem is beszélve, hogy az új meghajtók (Lg-Hitachi) szvsz nagyon jól sikerűlt, igaz élből nem olvassa a CDR-t. Persze a CDRW-vel semmi probléma. Szóval a titok a minőségi lemez és a max. 4x írás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest