- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Én meg múltkor megyek ki rendeltem akksit igaz ilyen sima levélként jött külföldről de a 3/4 része kinnt volt a ládából. Kívülről kellett kivennem, mert nem tudtam belülről úgy kinnt volt.
Na én meg felhívtam a postát és panaszt tettem. Azóta becsönget mindig.. Azért érted ha most egy 10ezer forintos bármi lett volna akkor is? És nekem ne mondja "hát de sime közönséges levél" mert semennyibe nem tartana neki becsöngetnu. Na de azóta becsönget mindig. Mondta a nő elnézést, s jó hogy szóltam mert nyári szünet van, s helyettesek vannak és ilyenkor jó ha szól valaki.. Nem szeretem az ilyen postásokat, futárok meg még rosszabbak.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
woodbear
addikt
Ja úgy értem. Amúgy a miénknek is van egy kis skillje, mert ha csomagot meg levelet kapok akkor az megy a ládába, és a kerítéslécek közé az újság meg a hirdetések. Szóval nem erőlteti ami nem megy. Bár volt már, hogy a DVD mellékletes újságomat összetekerte mint a szőnyeget a kerítés léc közé .....bementem a postára és kiöntöttem a pultra a dvd papírtok tartalmát igen.
Oldalam: www.swsfoto.de
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest