Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Buster17 #6674 üzenetére
aha van még egy 1500db-os neuschwanstein-i kastély is meg 1-2 kisebb még itthon az 500db-osomat kiraktam már párszor és anno érettségi előtt a tanuláson kívül mindenhez volt kedvem: akkor egyhuzamban kb 4óra alatt sikerült kirakni... darabszámmal exponenciálisan nő egyébként a szükséges idő meg sok múlik azon is, hogy mennyire jól tudja rendszerezni az ember a darabokat és mennyi a homogén rész (rühellem a kék égboltokat, amin felhő sincs) ...egyelőre nem vállalkoznék 5ezresre sem, mert az is elfoglalta anno a fél szobát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Buster17 #6657 üzenetére
az szép... én ezzel szenvedtem anno kb 3hónapig:
...de mondjuk kicsit nagyobb is ...1üveg whiskey-t meg a keretezést nyertem rajta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
most elképzelem, hogy ez nálunk hogy játszódna, kedvenc miniszterelnökünkkel... pl egy lángossütőnél...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #5762 üzenetére
ha megcsinálják az emberi százlábút ilyen változatban, kit fizessek be?
-
mephi666
nagyúr
válasz Buster17 #5234 üzenetére
"Hatte etwas Spass mit meiner Frau und jetzt ist das Bett auseinandergefallen so ein scheiß Laden"
lehet valami 18+-os kinectes játékot játszottak hardcore/extreme fokozaton?
"sadomaso und ikea passt halt nicht xD" sírok
-
mephi666
nagyúr
válasz Mister_X #5210 üzenetére
én azt nem tudom, hogy pl a gt4ben hogy a vérben tudták egyesek platinára megcsinálni a jogsihoz kötött küldetéseket... csomónál vért izzadtam, mire bronzra nagynehezen összejött... és ott semmi flashback sem volt még
-
mephi666
nagyúr
ahogy látom, az udraw is szépen ki lett maxolva engem valahogy ez a gamerpont kimaxolási láz annyira nem kapott el: prototype2+forza3 van 95% felett, többi játék jóval kevesebb (prototype2 egyébként könnyen teljesíthető: csak hardon végig kellene pörgetnem meg mindent maxra fejleszteni és meglenne: pár óra kérdése az egész)
inkább a játék kedvéért játszok, néha ránézek az acsikra és, ha hangulatosak/teljesíthetőek, akkor szórakozok velük... de nem vagyok hajlandó magamra erőltetni egy játékot sem csak az 1000g kedvéért...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest