Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #21297 üzenetére
Laptopot mar csak melóra hasznalom. Amugy elég csak a kis tabot bedobni a hatizsakba. BT bill és egér is van hozza nekem, de egy pillanat megszabaditani a kellékektül a tabot. Bill pl magnessel van rögzitve.
Nexus4+7 röl valtottam i5s+miix2 nagy valtas volt azért ez.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #21294 üzenetére
Mar nyar végén.
Verus az oké, de ne csak hozzam igzodjunk. Mondjuk Sütivel szivesen összefutnék, mert mar jó 5 hónapja nem talalkoztunk.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #21291 üzenetére
Hm... Nem írom le itt is
Szóval akkor 23 péntek? Kovsol?
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #21287 üzenetére
7col nekem kicsi. 8-9" kell nekem minimum
#21288) tDr1v3r
Nem vagyok nagy tabletes, ipad nekem nagyon drága. Itt pont az lett volna a lényeg, hogy 40k-s tab 16-ért jött volna. Aztán MM visszamondta hogy hja elírtuk sorry, nem kapod meg ennyiért...
Live-Die-Respawn
-
Verus
senior tag
Lehet a rákövetkező hét is, csak akkor szavazzunk meg egy napot.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Majdnem lett olcsó Win8-as tabom.
Most perpill páran utáljuk MM-t.
Live-Die-Respawn
-
roberto211
őstag
Munez: Második vagy a sorba
Te tapasztaltad amit ez a cikk állít?"Közvetlenül a BMW után az Audi tulajdonosok állnak "
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Verus
senior tag
Ma új téma - január 16-hoz mit szóltok?
-
Micsurin
nagyúr
válasz L_YKing #21267 üzenetére
Mordort meg ne vedd , akkora egy trágya domb.... inkább valmi Hack and Slash szutyok ha ennyire püffölni akarok , Outlast viszont jó , de vegyél pelust is mellé , én 7.1 fülesel toltam ki 1-2 napja , volt para faktor
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #21264 üzenetére
Idősebb vagyok nálad, ez a lényeg
@MediaMark: naoszt, kijár a szórakozás nekem is. Apropó szórakozás, a mai kibaszott szar nap után lezuhanyzok, eszek, majd a Halo 5 bétáig elleszek mondjuk Titanfallal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #21261 üzenetére
Ezt aláírom
Amugy 19 vagyok
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #21255 üzenetére
Vigyek majd valamit amivel leszedáljuk a gyerekeket?
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #21253 üzenetére
Az a baj, hogy még én se.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyugaton a helyzet nem túl rózsás.
Hófúvás rulez, emlékszem pont ilyen időjárás volt mikor vezetni tanultam Győrben.
Live-Die-Respawn
-
Verus
senior tag
Na,csak hogy feldobjak egy csodálatosan időszerű témát:
Lenne-e kedvetek jövőre, az új év kezdetére összeröffenni egy sörözésre? Nanana?
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #21235 üzenetére
Van benne valami...
Majd szilveszterkor
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #21232 üzenetére
gg wp
Nekem meg érdemes volt bejönnöm dolgozni, egy sehonnai csicskát majdnem megfejeltem, annyira el van szállva magától, és a főnökkel (A Főnökkel, nem egy managerrel vagy kisvezetővel) is sikerült összevesznem, mert ugye egyből azt a köcsögöt védte, mert hónap dolgozója is volt, X-szer annyi ideje dolgozik itt, stb...
A szituáció így indult:
- Dániel, deluxhús sül?
- Igen, sül.
(Nem hallotta meg)
- Kérdeztem valamit, válaszolnál?? (a hangszínt nem lehet visszaadni írásban, de a bicskanyitogató stílus volt)
- Mondom sül.
És akkor itt elkezdett replikázni, hogy ki a fasznak képzelem magamat, hogy ilyen hangnemet, aztán amikor megvédtem magam, akkor meg elkezdett megfejelni, hogy megagyal és hogy majd lehet hívni a halottas kocsit... plusz ugye a szükséges hungarikum kötőszavak. Lányt nem hallok így beszélni, pedig ismerek kirívó egyéneket
... és ezek után A Főnök engem csesz le, hogy keltem a feszültséget, meg eddig milyen jó hangulat volt? Őt is majdnem elküldtem a gecibe... sebaj, egy hét múlva meeting, ott majd újra felhozom ezt, aztán felmondok, ha nem hajlandóak lépni ez ügyben valamit. Bezzeg az előző meetingen az egymás iránti tiszteletadás meg a dolgozók megbecsülése volt a téma. LófasztLehet én is keresek magamnak valami éjszakai melót és akkor el tudok költözni a francba, még a teszkóba is visszamennék éjszakázni, mert ott legalább tudok a magam tempójában haladni és nem csesztetnek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Na nekem meg kellemes kis teázással telt ez a pár óra.
Més que un club!
-
sajtee
őstag
Hólapátolás itt is megvolt, meg nagyszülőknél is besegítettem.
Még a motort is kivittem kicsit, mert megcsináltuk, meg lemostuk, mert jönnek megnézni. Tapadás 0... -
-
Buster17
addikt
Itt semmi hó
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönöm a hóesésnek, hogy mert esni 2 centit és engem már egyszerre riasztottak, hogy menjek havat lapátolni harmadmelóm területére, ahol másfél centi hó volt. De mellette még sózzak is. Hajnali fél 3-ra végeztem, negyed 4 volt mire hazaértem.
Live-Die-Respawn
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #21216 üzenetére
Én mondtam neked tegnap, hogy esni fog
-
kovsol
titán
Minden tiszta hó.
-
thEndeR
aktív tag
Erdemes megnezni.
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #21208 üzenetére
Azért mert azt hittem szerencsém lesz és mert reggel fordítva vettem fel a nadrágom,melyet csak délben vettem észre
-
Verus
senior tag
Na most fogok nyerni az ötöslottón
-
RockHaRD
addikt
Megy vezetékesen, csak ha már megvan az a szar reciever, akkor nyugodtan mehetne vele vezeték nélkül is. Valszeg csak egy új driver kellene hozzá írniuk, de minek az...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest