- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. fél órája Battlefield 3 alatt lefagyott az xboxom (kimerevedett a kép semmire nem reagált se xbox guide gomb semmi) újra kellett indítanom és tökéletesen működött. Ezt mi okozhatja vagy ez előfordulhat, esetleg történt már hasonló valakivel? Előre is köszönöm. Üdv.: Lineup!
-
Lineup
csendes tag
válasz
wertigo1984 #16266 üzenetére
Itthon is szept. 17
-
Lineup
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen dohányzó asztalom: [link], a kérdésem az lenne hogyha az alsó részébe berakom a boxot akkor lehetnek hűtési/melegedési gondjai? -
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15987 üzenetére
A jackes átalakító az mindegy milyen?
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15983 üzenetére
na mondjuk ez jogos
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15979 üzenetére
Mért?
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15975 üzenetére
Köszi! Gondolom ilyesmit a 2490-esen nem igen találnék
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15971 üzenetére
A hologramos matrica az az amit a képen a doboza alján látni?
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15968 üzenetére
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15960 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogyha az előbb említett módon összekötöm akkor se elmosódás se szellemkép nem lesz?
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15960 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a gyors választ!
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15958 üzenetére
Kompozit elnézést mindig keverem!
És ahoz hogy hangot is tudjak kicsikarni a most a PC-hez használt 2.1-es jackes speakerből VGA-HD AV kábel kell és egy jack átalakító és elméletben kész is? Lesz hang és kép egyaránt.
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy HANNS-G HW173A 17" (1440x900)-as monitorra VGA kábellel rákötve az xbox szebb képet adna mint egy mezei CRT TV-n komponens kábellel? Előre is köszi a válaszokat! Üdv.: LineUP
-
Lineup
csendes tag
Az lehetséges, hogy egy játék pl GTA IV nagy tömegben (pl lövöldözés) kicsit belassuljon?
-
Lineup
csendes tag
Egyébként hogyha GTA IV-ben kikapcsolom az invert lookot akkor gyalogosan tök jó de amint beszállok egy járműbe és állítgatom a kamerát újra invert lesz... ezt ki lehet valahol kapcsolni?
-
Lineup
csendes tag
válasz
MasterMark #15586 üzenetére
És honnan tudhatom meg, hogy tud e RGB-t scarton keresztül? Ha igen akkor esetleg lehet még ilyen kábelt beszerezni valahonnan? Egyébként komponens-t tud most így használom, hogy közvetlen a 3 színes kábel van a tv-be dugva.
-
Lineup
csendes tag
Hello mindenkinek, a kompozit AV kábel közvetlenül a TV-be dugva valamivel szebb képet ad mint ugyanez SCART adapterrel? Egyáltalán van különbség?
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok van egy usb stickes (T-mobile) mobilinternetem és megpróbáltam egy UTP kábellel megosztani az xbox-al először mindent felismert automatikus beállításokkal majd letöltött a LIVE-hoz egy frissítést és újra indult az xbox ezután a "test the xbox live connection-ben" csak a networkot észlelte az internetet nem! Találtam neten ilyen fix IP-s megoldásokat megcsináltam lépésről lépésre és semmi. Kicsit később újra összekötöttem a gépet a boxal és megint automatikus beállításokkal felismerte ugyanúgy leszedett még 1 updatet majd restart és újra nincs net. Valaki tud esetleg erre valami megoldást? Előre is köszönöm!
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az normális ha néha 1-2 mpre slim gépen beszaggatt egy játék(pontosan dirt3) esetleg mi lehet ennek az oka. A játék lemezről fut.
-
Lineup
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne hogy DiRT 3-ban a smelter és csak az esős smelter pályákon a verseny elindítása után minden hang elmegy az egész játékban és csak a játék újra indítása után lesz jó (ez csak akkor áll fenn ha a játék telepítve van és merevlemezről fut) ha nincs telepítve és lemezről fut ilyen gondja nincs próbáltam újra telepíteni de ugyanezt a hibát produkálja. Aki tud valami megoldást vagy bármit annak előre is köszönöm! üdv!
-
Lineup
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy eredeti dirt3-am xboxra és a smelter pályákon amikor esik az eső rányomok hogy race és elmegy minden hang, de csak ezen a pályán és csak akkor ha esős. Ezután a játékban sehol nincs hang csak ha újra indítom a játékot a dashboardon újra minden tökéletesm van hang és nem értem mért lehet ez és mért csak azon az adott pályán. Ez esetleg a játék hibája lehet? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv.: LineUP
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest