- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
x360elite #56771 üzenetére
Ez érdekes, pedig azok tényleg jó töltők! Energizer akkum nagyon rég nincs, az összes akkum Tronic és mindet bőven 1.4v fölé töltik a töltőim, de még anno a saját Tronic és a fali régi energizer tőltők is és a legöregebb celláim már 6-7évesek!
Visszatérve az alap kérdésre, a szorulás miatti kontakthiány a legnagyobb gondja a 360 kontrollernek! Anno, amikor megvetten a 360-am, engem is megviccelt és sokáig és akkuval használtam(amikben szétszedve 95%, hogy 2db aaa cella van), amikor az tönkrement, utána álltam át az utángyártott elemtartóra, mert az egyik kontrollerhez nem volt és akkor derült ki, hogy csak szorult, azért nem ment!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
x360elite #56769 üzenetére
Először is javaslom, hogy vegyél egy rendes, mikroprocesszoros töltőt, pl aliról bármilyen liitokala megfelel, én is ilyeneket használok! A fali sima töltők csak arra valók, hogy kinyírják az akkukat! Egy normális töltő 1.48V körüli feszkóra tölti az nimh akkukat! Töltőből jó szívvel ajánlom a Liitokala PL-4 típust, mindent is tölt és 3200ft körül van alin!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
x360elite #56765 üzenetére
Én 6éve lidl Tronic akkukat használok csak a 360 kontrollerekbe, minimum 20órát megy el egy töltéssel! Akár one, akár 360 kontrollerből veszem ki a lemerült akkukat, mindig 1.1v-1.2v a feszültségük(már nem pont egyformán merülnek, plusz, mivel nem vagyok egy hardcore játékos, így legalább 2-3hetet töltenek el a kontrollerekben), úgyhogy szerintem nincs különség a működési feszkójukban!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
szami777 #56760 üzenetére
Aliról, vagy valahonnan vegyél utángyártott elemtartót, mert ahogyan I.skywalker kolléga is rávilágított, csak az a baj, hogy picit vastagabbak az akkuk, mint az alkáli elemek és beleszorul, ezáltal nem éri el az érintkezőt!
x360elite: Gond nélkül megy tölthető akkukkal az xbox 360 és a one kontroller is, az 1.2v csak névleges feszültség, ténylegesen feltöltve kb 1.48v a nimh akkuk feszültsége!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest