- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
Srácok vettem ma egy Destiny-t. de csak xbox 360 E 4 gigás gépem van.
500 gigás vinyo van usb-n rákötve.
Felraktam a jatekot a vinyora. De kiirja h nem tudok vele jatszani mert hard drive kell neki.
WTF? -
GRaul
őstag
válasz
MasterMark #42345 üzenetére
Pl Nekem 2018 februarig garis a vasarnap vasarolt gepem
2015. Szeptemberi gyartasu -
GRaul
őstag
válasz
Kvelstadt #42330 üzenetére
király
Illetve még az lenne kérdésem, hogy ha 1x valamit megkaptam a gold tagsággal, de a későbbiekben nem fizetek elő újra a goldra, akkor a korábban megkapott játék az "enyém" marad?Illetve bármikor le és újra telepíthetem a digitálisan megvásárolt játékot?
Nem fogja "sose" letörölni az áruházából a Microsoft? -
GRaul
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy azokat a játékokat amiket digitálisan megvettem, azok az én tulajdonommá váltak?
Illetve, ha elromlana a vinyom, akkor barmikor le tudom tolteni ujra ingyen?Gold tagsaggal kapcsolatban, pedig az lenne a kérdésem, hogy amit ott egyszer megkaptam, azt is barmikor letolthetem?
Üdv Misi
-
GRaul
őstag
válasz
MasterMark #22621 üzenetére
Esetleg ha usb-s vinyot pattintok az xbox 360hoz?
Az is jarhato ut? mert olyanom van itthon egy 750 gigas notebook vinyo -
GRaul
őstag
Én csak annyit kérdeztem, hogy van e erre lehetőség
Ha nincs akkor megveszem simán
Bár a konzolos boltoknak is szokásuk áfás számla nélkül árusítani cuccokat...
Tisztelet a kivételnek. Igen ezeket szerintem nem is lehet elszámolni ha Xbox 360 néven történik a kiszámlázás
-
GRaul
őstag
válasz
MasterMark #8651 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Mentalitás ide vagy oda, nem ütközik törvénybe. Neh már saját cégre ne lehessen elszámolni...
Illetve nem tudom melyik világban éltek, de sajnos ez van és úgy gondolom, ha az ember alkalmaz egy arany középutat az rendjén van. sajnos nem kapok havonta 500eft-ot kézhez -
GRaul
őstag
válasz
MasterMark #8648 üzenetére
mert visszatudom igényelni az áfát. plusz a joyt is eladom a pakkból és van 33ért egy 250es xboxom.
Egyébként sok demot lehet letölteni ingyenesen liveról?
gondolok itt a Mortal Kombat demora, illetve a Naruto játékok demoira.dilipok: nem nagyon izgat, h mutyi vagy nem mutyi. ha megtudom oldani akkor miért ne tenném...
Valószínűleg Te nem igényelnéd vissza az áfát a cuccaimnál található termékeknél.... -
GRaul
őstag
sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahol úgy xbox 360at vásárolni, hogy a számlán ne xbox 360 hanem pl külső tároló szerepeljen? Vagy egy drága headset neve?
Ha valakinek van tippe privibe légyszi.
Remélem ez még nem számít wareznak, vagy szabálysértésnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest