- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
üdv
volt egy xbox 360 -am amit évekkel ezelőtt egy betörés alkalmával elloptak,és azóta többször kapom ezt mail-ben :Microsoft-fiók
Biztonsági adatok cseréje
Valaki kezdeményezte az Ön Microsoft-fiókjához (ar*****) tartozó biztonsági adatok cseréjét.
Ha Ön volt az, az alábbi gombra kattintva a jelenlegi biztonsági adatokkal átugorhatja a várakozási időt.
Én voltam az
Ha a cserét nem Ön kezdeményezte, akkor lehet, hogy valaki más próbál hozzáférni a fiókjához (ar*****). Kattintson ide, és segítünk megvédeni a fiókját.
Ha nem ismeri fel a Microsoft-fiókot, ar*****, kattintson ide e-mail címének eltávolításához ebből a fiókból.
Köszönettel:
A Microsoft-fiókok ügyfélszolgálatamit tudok ezzel kezdeni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest