- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23769 üzenetére
Ok, akkor majd értesíts. Zsír lesz
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23762 üzenetére
Én is mostanság akarom végigvinni a Halo-t, ha gondolod, egy koop mókában benne lennék.
Nekem is van még mit kijátszanom
Gyuza:
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23648 üzenetére
Úgy a király, talán még én is beférek.
Más: Dobpergés, mától a gyűjteményem ékes darabja lett a Fable2. Nem bírtam nem megvenni, ennyi dicséret után.
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23612 üzenetére
Sokkal jobb szerintem. Itt nem egy zárt térben vagy, hanem egy nyitott pályán, és 50 hullámot kell túlélni. Jönnek a sáskák ezerrel. Max 5-en lehet egyszerre, de érdemes is kihasználni, mert a vége felé 35-től felfele, igen masszív taktika kell, hogy nem haljatok meg. Mi megcsináltuk fusion-ékkal, még acsit is kapsz
Ja minden hullámban, olyan 15-20 sáska van, de lehet több, most hirtelen nem tudom, de vannak nagyon masszívak.
Na élvezetes, ez a lényeg -
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23562 üzenetére
Nem halljuk, az online úgy megy, mintha simán énekelnél single módban, csak a végén összehasonlítja a pontszámot. Ennyi.
Amúgy igen, hallani a hangod a hangfalakon, sőt beállíthatod azt is, hogy lehalkuljon az eredeti zene, amikor te elkezdesz énekelni. -
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23558 üzenetére
Nekem köszönheti
Valakit le kellett nyomnia online
Don47: Lehet igazad van.
-
eddie17
addikt
válasz
Prof01 #23340 üzenetére
Mindegy, utolsóban lenyomtalak
Majd még fejlődöm, ha nem suttogva kell majd énekelnem
Na jó csak tényleg halkan kellett, nehogy felébredjen mindenki.
Az online rész meg tényleg kicsit csalódás.
Most gondold el halkan fütyülni?
DE, most jöttem rá, hogy lehet lehalkítani a mikrofonom, mert eddig csak mondtad, hogy lehet-lehet, de nem tudtam, hogyanÍgy legalább már az nem szól a tv-ből.
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #23275 üzenetére
Pedig jó az holnap már én is kibontakozok, megjött a Lips-em
Mondjuk nagyközönség előtt lehet én sem vállalnám
-
eddie17
addikt
válasz
davidsonic #23271 üzenetére
Ott van, digital out optical. Az kell neked.
Mod: Akkor tévedtem. Aha kimenet, mindegy, kár volt beleszólnom
-
eddie17
addikt
Láttátok már, hogy fent van marketplace-en a Tekken 6?
Játékok között meg lehet keresni, igaz csak egy videót ad ki, de lassacskán csak lesz valami
-
eddie17
addikt
válasz
JamesHolden #23092 üzenetére
Én tudok egy helyet ahol van. Ezt a linket te is nézd meg Mr.Grincs
-
eddie17
addikt
válasz
JamesHolden #23090 üzenetére
De azt hiszem Ő CE-t akar venni.
-
eddie17
addikt
válasz
runner 125 #23072 üzenetére
Nem sajna, csak olvasni tudja a ráaggatott pendrive-okat.
-
eddie17
addikt
válasz
runner 125 #23068 üzenetére
Megnéztem neked, nem lehet, mondjuk sejtettem is. Vagy vinyó vagy memkártya.
CL Smooth: Nincs mit.
-
eddie17
addikt
válasz
runner 125 #23066 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, mert néhány játéknál(ami megvan nekem), lehet választani, mentési helyet, de hogy egy bedugott pendrive-ot felismer-e ilyen szempontból, arról fogalmam sincs, mert lehet csak vinyó és memkártya között lehet választani.
-
eddie17
addikt
válasz
CL Smooth #23064 üzenetére
No akkor:
Ha bedugod a pendrive-ot, akkor abba a menübe kell bemenni, amilyen adat van rajta(pl film, zene, kép) és ott kiválasztani a pendrive-ot. Így tuti, hogy kell érzékelnie.
Ha felmásolod vinyóra, akkor vinyóról fog futni, viszont kell a lemez is hozzá, igaz nem fogja pörgetni, de ha nem rakod be, akkor nem indul el. -
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #23022 üzenetére
Ehehe, messze vagyok még attól
És igen, nagyon bosszantó legszívesebben akkor hozzáb*sznám a tv-hez a joy-t
tiv83us: De te még mindig jobban nyomod
-
eddie17
addikt
Na én megrendeltem a Lips-et. Jó lesz majd bulikra, meg amúgy is
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
válasz
Prof01 #22935 üzenetére
Köszi szépen, kecsegtető
Bár nézegettem videókat, és azért nem érzem a hangomat hozzácsiszolva mondjuk Rihanna-hoz
De amint láttam és olvastam, lehet saját számokat is belerakni, ez viszont még jobban dönti a mérleget a "megveszem" oldalra
Csak nem azt akarod mondani, hogy Live-on keresztül lehet csatázni a hangunkkal? -
eddie17
addikt
Boldog új évet kívánok minden kedves xbox360 tulajnak
-
eddie17
addikt
Állítva volt? Ja akkor érthető, tuti meg lett mozdítva, még ha egy picit is, állva könnyebben elmozdul, és ezért karcolt. Mert fektetve nehezebben tudod meglökni, mert nem az a lényeg, hogy állítva karcol, hanem, hogy könnyebben meg tudod lökni.
Jó hülyén fogalmaztam, most már mindegy
-
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22590 üzenetére
Pedig onnan merítettem egy két "csalást". Vannak, szép hosszú 20gombnyomásos kombók is
Na ezt végig passzírozni, szép feladat.
-
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22548 üzenetére
Csalni? Hogy a fenébe lehet csalni? Nem értem...
Én itthon szoktam néha, de inkább a kombo challenge-t csinálom, ott azért lehet újakat tanulni. -
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22544 üzenetére
Én már közeledem, de eddig kétszer nem sikerült egymás után, de azért azt te is megmondhatod, hogy fejlődtem az előző találkozásunk óta. Mondjuk az biztos, hogy van még hova. (plusz egy nyerésem lett volna ha a retkes zupamen nem csapkodja a földet, hogy ne tudjak a közelébe menni
)
-
eddie17
addikt
válasz
tiv83us #22398 üzenetére
Ok, sejtettem. Mivel én a 4-el nyomtam sokat, ezért nekem azok a kivégzések is hiányzonak azért, bármennyire is ötletes egy-kettő mostani. Scorpion skorpiós-transzformálos majd széttépős is nagyon ott volt. Meg ugye a pályakivégzések.
De nem sajnálom a pénzt, amit kiadtam érte, szerintem megérte, van még benne pár óra játék úgy gondolom. -
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #22374 üzenetére
Ok, nem akarok vitatkozni senkivel. De nekem az xbox oldalán, ahova beregisztráltam a gépet, ezt mutatja.
-
eddie17
addikt
válasz
Kephamos #22295 üzenetére
Amit Atomgeszi mond, plusz, hogy az oldalazás is a bal oldali stickel megy, ha oldalirányba mozgatod természetesen
Nekem elég könnyű volt ráállni, de tényleg egyén kérdése, hogy mennyire tudod a jobb meg a bal kezed kontrollálni egyszerre, pl faternak kellet egy hét hogy egyáltalán normálisan célozzonna kasza08 még jobban megelőzött
-
-
eddie17
addikt
Igen ezt elfelejtettem.
Ezúton szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden xbox tulajnak, és annak aki majd szeretne az lenni, és annak akinek esze ágában sincs, és annak, aki esetleg keletebbre tévedt gyártótól vásárolt konzolt. -
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #21945 üzenetére
Toljunk mi is egyet, gyakoroltam kombókat
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #21811 üzenetére
Ismerős, ez a mindig nekem van igazam
De van benne valami, hogy ez a konzol körül olyan legendák vannak, hogy csak hímestojásként lehet vele bánni. Ne tartsd állítva, ne rakd ide ne rakd oda, csak fürdés után nyúlj hozzá, 5 percenként porold le, legyen neki megvetett ágyikója. Na jó kicsit sarkítok, de tényleg, most igazad van -
eddie17
addikt
válasz
p_milan #21750 üzenetére
Ez milyen igaz
Nekem lehet be is válik, mert 20-ától ultimate állásidő jan 5.-ig, és lehet boxolni meg karácsonyozni ezerrel.
Lehet én vagyok kacskakezű, de engem ez a dinós baromság felidegesített tegnap éjjel, lehet már fáradt voltam és azért nem ment, de az utolsó dinós pálya se hogysem akart sikerülni. Rohadt ellenség dinó
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest