- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kzoltann #17941 üzenetére
Tudom nekem is szorul kivételnél az akksi...Úgy próbáld meg, hogy nyomd meg alul a gombot ami a kioldó, azzal fel tudo nyomni valamennyire az elemekt--ilyenkor beleakad az elem teteje a perem rész a fehér műanyagba. Ha van fogód akkor azzal egyessével ki tudod szedni, ha nincs akkor ki kell ügyeskedni hogy legalább az egyik elem feljöjjön leaglább egy kicsit a műanyag fölé és akkor kézzel üggyel bajjal ki lehet belőle szedni. vagy azt is megpróbálhatod hogy kézzel kimozgatod felfele.Nekem fogó nélkül megy, de ugyanúgy művészet az UNIROSS elemeket kiszedni belőle beletenni is nehézkes volt mert kicsit szorult, de kivételnél szoptam én is vele mire rájöttem mit kell csinálni. Sok sikert remélem segítettem. Esetleg ha kiszedted szedd le a műanyag csomagolást az elemekről úgy simán menni fog legközelebb.
-
Mr.Grincs
veterán
Jó igaz hogy tényleg 10K és házilag kókányolom bele, gari ugrik. Én is megcsinálnám, meg majd fogom is ha lesz időm rá vele vetyengeni- De azt a 32K-t arra értettem hogy jobb az ára, a 10Ft híjján 50K ért árult vinyóhoz képest. Azoknak szól ez a konsturkció akiknek nincsen vinyó a gépükhöz és tényleg 50Kért baromi sok azt megvenni és valóban jobban járok ha már konzollal együtt veszem meg akár az elitet akár a 60gigás prémiumot mert az sem sokkal drágább.
-
Mr.Grincs
veterán
Az új játékokhoz tényleg kapok 48 óra ingyen liveot?
-
Mr.Grincs
veterán
Az jó ha már ilyen sok játékod van, annyiért nem tudod eladni az összeset amennyiért vetted de darabonként eladsz kettőt és kijön belől egy zsír új kb. Ez nem vígasztal senkit hogy ennyit lehet bukni rajta de ez vele jár sajna
XBOX 360 játék kölcsönzőt kéne nyitni
Én el akarom adni most az egyik játékomat, aztán abból vagy GOW ot venném meg vagy a GTA4 et. -
Mr.Grincs
veterán
Én nem flashelem majd a boxomat. Magammal tolok ki, ha bekrepál. Inkább kevesebbet játszok, ha pénz szűkében leszek, de eredeti gémekkel inkább. Meg azt el tudom cserélni a másoltat meg nem annyira
De szerintem csak anyagi okok miatt akarja eladni, mindenkinek lehetnek anyagi gondjai. Sajnos, most a V.V. idején
Haverom most adta el a PSP jét annyiért mint amennyiért én vettem a boxomat -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Flashback #17869 üzenetére
Azt csak poénból aírtam hogy olyan nagyteljesítményűt veszek.
Elvitték a boxot, ma délután jött a futár uborka. Aszonta, hogy két nap sacc mire odaér. Bízom benne hamar visszajut hozzám, és hogy megtalálják és orvosolják a hibát és nem csak poénból küldtem ki.
AMD_ok: Nekem van egy játékom eladó, ha érdekel. Battlefield 2 Modern Combat
-
Mr.Grincs
veterán
Azt hittem a tartozékok nem garisak
50 ezreért nem nagyon akarok venni hdd-t holott 15K alatt kijön, ha a munkadíjamat is beleszámolom
Még véletlenül se úgy oldották meg ezt a vinyócserét hogy nekünk megérje
-
Mr.Grincs
veterán
Hommade HDD cserében ki jártas? Mert azon agyalok hogy azt kéne csinálni
Találtam egy videjót róla, nagyjából csak annyiból áll hogy kiveszi a régit, arról lemenit a dologat átgányolja a másikra és visszaszereli a nagyobbat. [link] -
Mr.Grincs
veterán
"Ennyit párizsról" mondta Rejtő Jenő. Köszi a hozzászólásokat az akksitémára mindenkitől, energizi elem jó normál ceruzából de akksiból akkor nem veszek
Az az akksik ipodja, mert annyira drága
A GP be nevezk be vagy egy újjabb UNIROSS garnitúrára
Valamire még mindig elcserélném a Battlefield 2 Modern Combat játékomat...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #17833 üzenetére
Abba még senki nem halt bele ha valaki kérdez, de abba sem ha valaki válaszol. Ha úgy akkor nem hozzád szól a kérdés...Ne legyél ideges mert árt az egészségnek.
Amúgy forumon kívül most kaptam választ erre a kérdésre egy másik xboxos ismerősömtől, mert most tudtam vele beszélni. szóval kár volt döhöngeni..bwoay: Köszi a választ, hasonlót kaptam az ismerősömtől is. Nekem is az UNIROSS van 2100mAH-s, de nagyobbat veszek ha lesz jó akció valahol. Úgyis kell a fényképezőgépbe új szériát venni emrt ezek már kezdenek haldokolni. Energizert mondták még hogy az nagyon jó tud lenni.
-
Mr.Grincs
veterán
Amúgy igen, van benne logika
Egy nagyteljesítményű uránakksit
veszek.
Nekem most 2100mAH van, és még nem merült le egyik sem. Ti mit javasoltok?Rosep: Az egész jó áron van ahhoz képest hogy a tesóban 44K volt a múltkor. Aki akar venni az menjen le Tatabányára, mert csak ott annyi, minden MM ben más áron van, mert minden MM más cég.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #17797 üzenetére
A box is dokihoz megy nekem is oda kell mennem ha így haladok...
hdman: Az sem annyira drága annyiért 44K ért. Laglább lehet tudni, hogy hivatalos forrásból van. De tutti ők is keresnek rajta megrendelnek vagy ezret egész évre, aztán biztos olcsóbban kapják, nagyobb az árrés.
A joy meg annyiért tényleg nem drága. -
Mr.Grincs
veterán
Az nemdrága annyiért. A TESÓ ba jó akciók vannak mindig a boxhoz. A múszaki katalógusban is volt kontroller a múltkor, meg az arcade pack.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez eredeti MS vezetékes kontroller? Vagy TUSKÓ szines?
Ha veszek egy play and charge készletet akkor vezeték nélkül működik a játék vagy arra az időre veztékesre áll át a töltöegységen keresztül? (mondjuk nem lenne egy utolsó dolog, ha vezetékes is lenne arra az időre)
Majd a LIVE-on fent leszek akkor így leszek fent: JampeczBattlefield 2 MODERN COMBAT (XBOX 360) cserélhető játékra
--->többit privátban
-
Mr.Grincs
veterán
Holnap jön a UPS futár a gépért
Fél 11 re. Irány Frankfurt a kicsikének.
-
Mr.Grincs
veterán
Nem én írtam a redbullost
Amúgy lehet az játszok közre, hogy fáradt vagyok
Van itthon wifi is és nem mindig irritál.
Ma van a nagy nap.....futhatok a UPS után hogy mikor jöjjönTegnap tökéletesen működött a franc essen belé. Bár egyszer kikapcsolt magától mert szerintem túlmelegedett vagy valami hasonló lehetett. 2 piri led villogott.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #17756 üzenetére
spammer: Remélem nem csak szétszedik meg összerakják...
tiv83us: Nyugi nem verem a fejemhez
Lehet attól van hogy játszom és nem vagyok hozzászokva a sugárzásához:S Amúgy a bluetoothra is érzékeny a fejm amikor a telefon és gép közöt küldözgetek.
Ilyenkor új lapot raknak bele a biztonság kedvéért? Nállam fagyott, az hogy ott hogy fog teljesíteni nem tudom. remélem azért csinálnak vele valami és nem csak utaztatják.
-
Mr.Grincs
veterán
Szétmegy a fejem ettől a wifi joytól. Fáj a fejem szédülök és hányingerem van....Mintha másnapos lennék... Ez normális jelenség? Az a vicces hogy bejelentettem az ügyfélszolni hogy szar van a sushiban, hogy tegnap 3 ledes lett de mára jólett meg fagyogatott stb, és ma meg minden sinen van....Idáig egyszer sem fagyott le pedig tolom ezrrel a burnoutot..... Visszadobják úgy ahogy van de előtte kirögnek hogy szivatom őket
És amikor újra itthon lesz hiba megint előjön...Ez egy ördögi kör..
valakinek valami ötlet? -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Beszéltem ma az XBOX ügyfélszolival, sikerült 20 percet besznem a csajjal, aki nagy kedves és készségesen állt a rendelkezésemre. Bereggeltem magam.
A héten jön az UPS érte és akkor elválik hogy kavor vagy lapát lesz belőle- Kiderült még az is, hogy van rá gari, a normál gari ami most még érvényes mert erre két év volt azt nem tudom hogy de van és örülök a fejemnek+ még egy 2009 december 15.ig a 3 led miatt
A csaj ecsetelte hogy lehet a hdd a ratyi benne. Nemtudom elképzelni hogy egy vinyó szar be. Adott valami kódot hogy azt üssem be hogy ez kitakarítja a vinyót. Majd nektek is bepötyögöm hátha ismeritek. -
Mr.Grincs
veterán
Fejlemények vannak.
Megint jó a box már nincs 3 led. Ilyenkor mi a bánat van? Attól még küldjem a szervízbe?Így nem hihető hogy volt 3 led
-
Mr.Grincs
veterán
Örülök is meg nem is, de legalább túlesek ezen is
Ilyenkor mit csinálnak? Új HDMi-s box lesz vagy csak lap csere?
boway: MegcsináltamDe magától krepált be az a vicces kicsi játék után. Most megint ránéztem még mindig villog a 3 led
Tényleg nem boldogít, így alig pár órája vagyok tulaja neki, de szebb jövőt adok neki a reinkarnálódása után.
Amúy szerintem nem hangos, nem sokkal mint az asztali gépem.
Azért jó a BOXosok köéz tartozni..
Köszi nektek, de attól még nem megyek el a fórumból, hogy szervízbe lesz a gép. -
Mr.Grincs
veterán
Nah megtört a jég. 3led villog mintha discoban lennék....Holnap verem az asztalt..remélem cserélik..
-
Mr.Grincs
veterán
Holnap zaklatom a jó édesanyját a MS ügyfélszolinak hogy mi a teendő ilyenkor....A készülég 2006 09 10 i gyártású. Még van rá gari a 3 ledre de nemtudom ebből mit tudok kihozni... Valami ötlet esetleg?
-
Mr.Grincs
veterán
Elindítottam a PRO street demoját hagytam magába ügyködni a gépet zene szólt a játék közben, és megállt és kifagyott magától...
-
Mr.Grincs
veterán
A burnout renege is kifagyott elsőre a nyelvválasztás után
Bakter...
és most próbáltam, megint játék közben gázadás után rögtön icecream
Ismét próba...Battlefield 2 modern combat FAGYIKA
Már a menü megfagy.
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor cumirudi lesz ha alaplapos lesz
Remélem csak valami pillanatnyi elmezavar és megjön az esze. Más valami ok amiatt csinálja?
-
Mr.Grincs
veterán
Hali gyerekek.
Gáz van. Kifagy a box indításnál, de van amikor játék elején fagyit nyalok és nem tudom miért... ötlet? Délelőtt még ment.COD3 alatt és az Airborne DEMO alatt.
-
Mr.Grincs
veterán
Nyah, végre. Megvettem a boxot
Nagyon zsír. Bár az elején mókáztam a wifi joy összehangolásával, de minden sinen van. HDTV kompnens kábelen keresztül csatlakozik a tvre, nem is kell a HDMI. Próbáltam játszogatni a COD 3mal, de egyenlőre valami gyakorlatot nyomatok. Idő kell hozzá míg belekövök. Medal of honor demojat kiprobáltam, az nehéz volt nagyon. De szerintem annak is idő kell. pro street is egész jó. Viva Pinata egy hülyeség. A Simpson GAME az is elmegy.
-
Mr.Grincs
veterán
Szurkoljatok, mert holnap meglessza az XBOX 360 am
COD3, Burnout Revenge, Battlefield 2 Modern Combat -
Mr.Grincs
veterán
Itt vagyok az Arena plázában, innen írok az EW ből, 49990 Ft a 120as HDD xvox 360 hoz kicsit sok érte ami azt illeti. A gépek árai is el vannak szálva attól amit a piac diktál, a játékok nagyjából egyformák.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #17494 üzenetére
Azért ez cumirudi, hogy így át tudják kúrni az embert
Inkább adnák el használtan, de akkor tudjuk hogy használt és benne van a pakliban hogy karcos lehet meg szamárfüles a manual. Gondolom számlát nem adtak véletlenül
Lehet a mercenaries 2 is azért csak 9990 mert újrafóliázott
Kétszer vagy többször is el lehet adni
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #17424 üzenetére
Hátha meggondolod magad
Csak vicceltem. Ne rágjad magad, mert az árt az egészségnek
Inkább szurkolj nekem, mert én jövőhéten hozom el, végre valahára.
Aztán beindítom a grillparty projectetGrillezünk együtt? De szerintem mellé szerzek egy AK-t ha valami balul sülne el széttudjam lőni a a Spar parkolóba nyitás után fél órával, hogy mindenki lássa, utánna még youtube ra is felteszem, hogy aki lemaradt róla az is bepótolja
:
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #17419 üzenetére
Azt tudom, hogy más a programozás de akkor csak nem adnák ki XBOX 360 ra ezeket a gémeket ha nem mennének normálisan, sok játék sokkal szebb boxn mint ps3on ezt észrevettem szóval nem nagyon aggódom, csak egy kicsit, max 3 ledes defektet kap és akkor viheti a futár hegeszteni a nagyszervízbe
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #17411 üzenetére
Nekem a kedvenc játékaim között van a GTA sorozat, iagzából a GTA3 at nevezem az első GTAnak mert az annyira forradalmian új volt akkor, hogy még ma is élvezetes vele játszani. Számomra legalábbis ez a benyomás. GTA VC az is jó volt szines nagyon, grafika is elég használható volt akkor, ma meg még elmegy. San Andreas meg szerintem már külön kategória
Az nállam 9,5 pontot ért el, az irányítás volt katasztrófa amíg meg nem szoktam.. De úgysem az igazi. GTA4 ről meg nem tudok még sajnos nyilatkozni de szerintem jó lehet, XBOX 360 ra akarom majd megkaparintani. Biztos nem lehet annyira borzalmas mint a Mercenaries 2 aminél szerintem a San Andreas is jobb...
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
F.B.I. #17312 üzenetére
Ennyi erővel téged vagy engem is lepuffanthat mert nem szépen nézel rá vagy azt aki eladta neki azt a gépet
Indoklás biztos át akarta verni hogy nem jó a gép
Itt a gázpisztolyt sem merik kiadni csak remegő kézzelmondván hogy biztos a bankba mennek pénz kivenni
Hátmég ha valaki hozzájut egy éles fegyverhez, akkor az aztán pokoljárás....Főleg ha bepánikol vagy elborul szimplán az agya....-->GTA szindróma
De lehet hogy csak a negatívomot látjuk benne és közben kért a rendőrségtől engedélyt külön erre az alkalomra a háttérben pedig rendőrök vigyáztak rá nehogy valami rosszat csináljon
Csak a videót direkt így csinálták meg, hogy lássuk, hogy ő bármikor szétlőt egy nem jól működő xbox 360at két és fél méterről csukott szemmel
-
Mr.Grincs
veterán
Azért remélem hogy a PS3 ját is hasonlóan fogja kivégezni
És ismét megossza majd velünk az élményt
Mondjuk taposoóaknára dobja vagy rakétavetővel ijeszt majd rá
-
Mr.Grincs
veterán
Kicsit berágott a srác a boxára
[link]
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a boxvásárlás úgylátom mindenkienk bűvös kocka aki egyáltalán akar boxot venni
Én is szenvedtem mint malac a jégen rengeteget...PS3 tól indultam olyannyira azt akartam, hogy vettem is angliában egy játékot mikor még nem is volt gépem más kérdés hogy nem is lett meg mert ismét ezen tököltem....És ma adtam el a PS3 COD4 játékot.....Aztán bejött egy marhajó ajánlat és azt mondta magamban hogy kapja be a sony. És így veszek BOX 360 at. Igaz ez prémium 20as hdd vel két wifi joyyal. Igaz hogy 2006 os de egy hónapot használták anno azóta dobozban van... HDMI nincs ami baj..de ha kinyírom akkor hátha HDMI set kapok cserébe HA kapokXBOXot minden gamernek
-
-
Mr.Grincs
veterán
Kiprbáltam PC-n a GRID-ot, nagyon nehéz de nagyon élvezetes, győnyörű a garfika..a menü elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de idővel ki lehet bogozni. Nálam jól vizsgázott és érdemes boxra is megvenni....Boxon szerint még jobb lehet a joy miatt, mint PC-n a billentyűzettel.....Esetleg tapasztalat valakinek?
-
Mr.Grincs
veterán
Tetszik a véleményed, és mind igaz amit írtál
Én kicsit furcsállotam, hogy amikor közel megyek a sziklákhoz akkor olyan mintha nem is lenne kész a textúra
A hang tényleg nem nagy szám. Ennél még a GTA SAN ANDRES is jobban megvan csinálva.....Komolytalan az egész játék. Volna még mit dolgozni rajta az EA nek...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #17116 üzenetére
Azért jóval többet vártam tőle, de nagyot csalódtam
Elsőnek azt mondtam magamba valamit nem jól állítottam be biztos
teszek veszek a mnüben de rájöttem hogy ez ilyen félkész játék garfikailag. 1280Xxxxxx a legnagyobb felbontás amit tud. Biztos hogy nem volt nehéz optimalizálni boxra meg ps3 ra hisz nincs akkor gépkövetelménye pc-n sem.
De azért még adok neki egy utolsó lehetőséget, hátha megszeretem. Remélem te nem fogsz akkorát csalódni, mint én. -
Mr.Grincs
veterán
Halihó,
PC-n kipróbáltam a Mercenaries 2-t hát uramisteni.....GTA szerű játék, de a garfikájának nem volt akkora átütőereje mint amekkorát az újság adott vissza a hátoldaláról
Abban a tévhitben éltem hogy ezért akár pénzt is merjek adni de hála az égnek tévedtem és most úgyérzem sikerült spórolnom 10K-t akcióban
Ez az amit tutti nem veszek meg boxraNemtudom kinek mi az állásfoglalása erről a játékról de én 1 pontot adnék rá nem 7,5-t
-
Mr.Grincs
veterán
Youtube on van videó róla hogy hőlégfúvóval keltenek újra életre 3 ledes dobozt. Szétkapott állapotban. Érdekes az biztos, és olcsó
Csak egy hőlégfúvót kell szerválni és indulhat a home service
2500Ft / box javítás....KAPUGARANCIÁVAL
-
Mr.Grincs
veterán
Igazad van. A HD DVD megajtó egy halott dolog volt a boxnál is meg az is most is. De ha egybe lenne építve, és mondjuk 15 20 k val drágább lenne akkor talán én is áldoznék rá plussz összeget. De akkor ott vagyok hogy akkor már szint PS3at tudok venni. És lehet sokan ugyanezt mondanák hogy akkor inkább PS3 at veszek. Szerintem ennek a konzolgenerációnak bőven elég a dvd9 a következőben lehet beszélni BD ről. De arról a generációról még semmi konkrétat nem lehet tudni egyenlőre.
-
Mr.Grincs
veterán
Lehetséges olyan dolog az XBOX 360 konzoloknál a jövőben, hogy kapnak egy BD meghajótót, leváltva a mostani dvd meghajtókat?
-
Mr.Grincs
veterán
Nem azt mondtam hogy lefikáztad a TV-t csak én mondtam, hogy szerintem nem egy ratyi márka mint mondjuk egy TS TECNHNIKA HD TESCO TV
....
Amúgy meglestem. Thomson 32M61NH20 82cm képátló 5000:1 HD-ready, HDMI bemenet HI-pix képjavító technológia van benne. Ez szted jól fog szuperálni boxxal?
Amúgy szép éles képe van, nagyon szépen mennek rajta a csatornák, meg amikor mozizok rajta akkor is gyönyörűen adja vissza a dolgokat. Gugléba van róla kép. -
-
Mr.Grincs
veterán
Estére megírom milyen pontosan az LCD tv-m. Annyi tudok hogy THOMSON
meg valami japán vagy kínai tom tervezte és üveg az alja.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #16834 üzenetére
Nem ratyi a minősége hogy vga-n megy? vagy egyforma sacc a hdmi vel?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #16831 üzenetére
Hát a hang miatt....
-
Mr.Grincs
veterán
Eszembe jutott, hogy VGA bemenet van az LCD tv-m en +2DB HDMI bemenet és 2 DB SCART csati. Néztem 4900 ért kábelt az überkonzolnál pontosan ezt---> Xbox 360 HD VGA Kábel Pro Optikai kimenet [link] Csak az a gond hogy szerintem rövid ez a kábel olyan formán hogy az lcd tv egyik bal felén van a hdmi és a vga bemenet és a jobb oldalán pedig a scart de, a bemenet az pedig a tv jobb sarka felé.
-
Mr.Grincs
veterán
Hardver felépítésben mennyiben tér el a HDM-s és a nem HDMI box? Vagy csak annyi hogy az egyikben van a másikban nincs?
Lehet av ból hdmi be kábelt kanpi vagy csak fordítva?
-
Mr.Grincs
veterán
Ennyiért tényleg nem drága, csak attól parázok hogy behal 3 led formájában. Csak a HDMI hiány zavar. HDMI vagy a normál csati a jobb gondolom a HDMI mert egy kábelen megy minden.
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Egyuik haverom eldaná az xbox 360át de nemtudom érdemes e megvenni, vagy merjem e.
Az ár az nevetséges, és az is nevetséges hogy egy hónapot használta és azóta áll a boxa a dobozába..régóta el akrja adni de mindig elfelejtődött a dolog.
XBOX 360 2006 os gondolom ebbe még nincs HDMI ami számomra nagyon kéne..
2 WIFI JOY és 3 eredeti játék: Battlefield Modern Combat, COD 3, meg valami Burnout de azt nem tudom melyik....Prémium tehát van hozzá 20as HDD.
Nem tudom hogy érdemes e olyat venni ami nem hdmi is. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Hali, a LIVE dolog az hogyan műkszik?
Egy okosember azt mondta, hogy azért érdemesebb most boxot venni mert erősebb a multi része!!!? Meg jobban ki van építve... Igaz ez?
Jó igaz fizetni kell érte live formájában évente 10K de az kibírható szerintem.
XBOX Live 12 hónap előfizetés (EU és USA is)
10000.- Ft.(ÜBERKONZOL)
A live ha holnap megveszem holnap aktiválom akkor holnaphoz egy évig jó? Vagy JAN-1 től JAN 1 ig, mint az éves autópályamatrica?? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #16658 üzenetére
Tetszik ez az igényes munka de valahogy ezek a krokik nem jönnek be igazán
Mondjuk egy full fém ház mattfeketére lefestve az is szép lenne, nah persze nem műanyag hatásúDe egy fa hatású is érdekes lehet.
Djuree: Ha lesz boxom, lejár a gari én hűtésmoddingot fogok csinálni de valami nagyon beteget
Már így gondolatban megvan, hogy milyen lenne saccra, de élőben is látnom kéne az alkatrészeket.
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis moddolás
------------->[link]
-
Mr.Grincs
veterán
Ezellen mit lehet tenni vagy igaz ebből egyáltalán valami?
Szeretsz játszani a GTA 4-el? Sokat nyúzod? Lehet, hogy hamarosan már nem fogsz szívesen játszani vele!
Bizonyos Microsoft konzolok hajlamosak beadni a kulcsot a listavezető GTA 4-től! Ez nem vicc, szegény 360 tulajoknak nem elég a red ring effektus, akkor még ez is. A Grand Teft Auto 4-nek nem csak a játékmenete gyilkos, hanem a töltési rendszere is. Mivel a játék keveset tölt lemezről így a gép cache memóriáját használja igen intenzíven. Ebből adódóan egy-két konzol tönkremehet, legalábbis a Tech Radar illetékes szakértői ezt tartják a legvalószínűbbnek. Ha elkezdd szaggatni a GTA 4, vagy lefagy a gép, nagyon gyorsan fejezzétek be a játék tesztelését, ha csak nem akarjátok, hogy a konzolotok az örökpixel mezőkre távozzon, rövid időn belül.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest