- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4131 üzenetére
Az mind2-nek van.
-
mergal
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy van különbség scart, vga, vagy av kábel között képminőségben lcd tv-n?
Kinéztem egy 119k Philips tv-t de azon nincs vga csati. 1:4000 a kontraszt és hd ready.
Másik egy 89k noname azon viszont van vga csati is. Viszont 1:600 a kontraszt és szintén hd ready.
66 cm mindkettő.
Szerintetek? -
mergal
aktív tag
Ezzel sztem sokan nem értenek egyet!
1, 120-150 k ból nem lehet normális gépet összerakni.
2, Sztem tök nem szaggat semmi boxon és szebb mint pc-n
3, A kiadók leszarják a pc-seket lassan és inkább a konzolokat nyomatják.
Én is sokáig ezt ellítottam amit te de tele lett a tököm hogy egy GTX-et is megfektet egy játék. És amióta megvan a BOX semmi ilyen gondom nincs. -
mergal
aktív tag
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3822 üzenetére
Hát ja kicsit furi, de ez is te azt írod 720p leírásban meg 1080i van. Egyébként milyet érdemes venni? Mire kell figyelni? Természetesen BOX-ra kell elsősorban! Minél nagyobb felbontás minél nagyobb kontraszt arány?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Először is kellemes ünnepeket!
Lenne egy kérdésem, lcd-tv után nézelődök valami best buy kéne mert pénzem az nincs rengeteg. Valamit nemértek itt: [link] ennél azt írja a leírásban hogy hdmi támogatás. Specifikációban meg HD megjelenítés nincs de Extra a HD ready. Most akkor hogy van ez hd vagy nem hd? Árban jó lenne meg ismerem is ezt a márkát ilyen a monitorom is és hibátlan szép a képe már egy éve!
És természetesen ez OFF volt! -
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3732 üzenetére
Okés! Megkeresem! (biztos örülni fog!
)
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3730 üzenetére
Csak bekötöttem a modemet. Egy privibe leírhatnád nekem hogy mit hogyan!
-
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3727 üzenetére
De a beállítással is van gondom! Felismeri hogy kábelnet de az ipcímnél faildet ír ki!
-
mergal
aktív tag
#3715 re a chellos részére valaki tud valamit?. Privibe is jöhet.
-
mergal
aktív tag
Ez a billentyűzet egér átalakító létezik Xbox-ra?
Rákerestem meg találtam is képet róla de nem tudom hogy kapható e?Más: Eddig még nem kötöttem rá a netem a box-ra. Chellom van komplikált lenne? Már csak az állandó modemregisztrálás miatt gondolom! Van valami nem túl pepecselős megoldás?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ha monitoron tolom akkor az 1280x1024-es beállítás a legjobb? Vagy az 1280x720 jobb lenne?
-
-
mergal
aktív tag
Még annyi lenne hülye kérdésből: ti ki húzzátok a konektorból amikor nem használjátok? Vagy elég szimplán kikapcsolni.
-
mergal
aktív tag
Hű kiprobáltam! Nagyon jóóóóó! Tanulhatok meg újra játszani!!
Jó a vga kábel hang is van úgyhogy faja!
1280x1024 re állítottam a felbontást. 19-es monitorom van ez a max felbontása. A többi képernyő beállítást hogy kell belőni? Normálba volt a képarány.
Ja még egy nagy láma kérdés:
Amikor abbahagytam a gamát quit-el kiléptem aztán vettem is ki a lemezt, ez így rendben van ugye? Csak mert még kicsit bennem van hogy kilépek windózba -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Megvettem az Xboxot. Sajna csak délután tudom összerakni. Vettem hozzá VGA kábelt de csak a sztereo hangosat. A dobozon az audió részét is a TV-be írja. Mivel monitoron akarom azon nincs ilyen, akkor a hangfalba dugjam? 2.1 Hangfalam van. Köszi!!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Ma megyek pestre és megvenném a BOX-ot. Sztem 576-ban Arcade pack lesz. Mammutban vagy az Árkádban lehet venni hozzá vga kábelt? 576 oldalán nem láttam médai markt? Akit tud írjon valamit rá 1 óra múlva indulok!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Már majdnem eldöntöttem hogy lesz BOX.
Annyi lenne még hogy érdemes bele hűtés modot tetetni? -
mergal
aktív tag
Még annyi kérdésem lenne hogy ha a sima képcsöves tv-n használnám aminek szép képe van akkor azt a képet kapom amiket így látok a neten screenshotokat vagy videokat?
Vagy gyengébbet? -
mergal
aktív tag
Sziasztok! Gondolkodom a vásárláson. Általában megveszem az eredeti gamákat pc-re is persze ami megéri az árát. Aminél nem tudok dönteni az letöltöm és kiprobálom. Na most ha vennék egy Xboxot akkor ott is meg tudom ezt csinálni? Anno PS1 em volt konzol az nem olvasta az írott lemezeket csak chipelés után. Ez itt is így működik? Bocs de nagyon nincs kedvem visszaolvasni.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest