- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
De LIVE-oznék. Ajj
Okoztok itt nekem álmatlan éjszakákat!
Amúgy Forza3-ban nyomon lehet követni, hogy KB. hány KM-t mentem eddig a játékban?
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
30z.Samu játszik a Fifa 10 el egy ligában!
sch_a Go LIVE aztán keres valami hardcore csapatot!
dunc Oké benne vagyok. Igazából jobban megérte volna a gyűjtői kiadás. De nem volt kedvem utalgatni meg se a postával küszködni most. Meg elégé ingerült vagyok így érettségi miatt is. Na meg annyival többet nem nyújt a gyűjtői.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46486 üzenetére
Szerintem meg rohadtul warez. Majd bocsánatot kérek ha nem az!
Ő nem tette fel egyértelműen a kérdést!
Meg ahogy leírta tuti nem az új frissítésre gondolt! Ugyanis ha valakitől kapta volna, a free packet. Akkor valszeg elmondta volna neki hogy új dashra szüksége van!
Szerintem. De ha nem így van akkor ellnézést!
5oultrain Ezért nem!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46436 üzenetére
Bio lelked.
Am anynira nem BIO volt mókolt gépem. Ezt mindenki tudja.
Viszont itt mondom pár emberkéne Djuree, Gabriel. Hogy visszamondtam a rendelésem így még 1-2 hét mire lesz boxom. De valószínű, hogy ELITE gépet ÚJAT 30 ért stb. Szóval akit érdekel írjon privit majd!
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #46428 üzenetére
De álszent vagyok!
Éppenséggel semmi.Igazából magával a boltal van a bajom van egy telószám, és egy e-mail cím. Semmi más, se egy adószám vagy valami. Amivel tényleg utána tudnál járni, hogy ők léteznek-e. Persze ha valaki szerencsével jár és üzletelt velük. Hát egészségére!
Sickboy25 basszus kösszöntem, hogy gondolsz rám!
Át is néztem, gyorsan wikipédián!
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #46418 üzenetére
Remélem majd live-os mókában partnereim lesztek. Már múlthéten csütörtökön megrendeltem a boxomat. 576-ba veszem végül. Itt van helybe, lusta voltam felmenni pestre! Csak pont elfogyot aztán mondták, hogy kedden jönn vagy hétfőn szálítmány! Szóval majd hívnak. Remélem már hétfő délután mehetek érte! De akkor meg keddre matek érettségire semmit se tanulok!
Fokozom bese megyek!
-
Xirtam
veterán
bwoay mennyit küldjek a számládra, hogy szólj a többieknek, hogy moddinak jelöltetnél?!
Jöhet pü-ben is.
Csak mert én rendet vágnék itt. Mindig csak a warez, a bébicsőszők meg pihenek mi! Na várjatok csak!
-
Xirtam
veterán
Amúgy aki szereti a Vasembert néze meg a ketőtt ma az első vetítésen részt vettem. Nagyon durva lett! És ha ráérsz a stáblista végét várd meg
Megint meglepetés van a végén mint az első rész végén!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #46300 üzenetére
Neeeee best játék volt. Nem si tudom már milyen gépen toltam. Super nintendo-n talán? Segíts ki Djuree mien gépen toltam én ezt anno!
Mekkora király volt te jó isten!
Sega mega driveon!
Te Djuree nézd csak mit találtam!
Jönn ez Xbox-ra
2010/Q4 ben azaz ősszel. Earthworm Jim HD Debut Trailer
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46283 üzenetére
Fúú de van egy. Hirtelen nemtom most a nevét.
Most amúgy jó sok arcade játék jönn. Nálam a legvárosabb a Sonic!
+ Crazy Taxi
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46280 üzenetére
Meg most nagyon sok régi Dreamcast-es játékot kiadnak Arcade játékban! Aminek szintúgy nagyon örülök!
-
Xirtam
veterán
Tudom az első rész nagyon gány lett....de én már nagyon rávagyok zsongva erre!
-
Xirtam
veterán
Fuck meglenne már a boxom, rendelném is....Na ezen a héten pénteken ballagok!
Végre meglesz a pénz!
Aztán május 7. én
Remélem este már LIVE!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46164 üzenetére
Most nézem a filmet amit mondtál!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46142 üzenetére
Ugyan még nem forza3-aztam de vannak igen neves ligák. Pont a minap néztem videókat, nagoyn durván minden szabályt betartva játszanak. Engem ez nagyon vonz, mintha egy igazi verseny részese lennél, csak lenne már meg az új boxo!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46137 üzenetére
Erről nem a LIVE tehet, hogy vannak fogyatékosok!
És igen fizet nekem a Microsoft , hogy reklámozzam!
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #46131 üzenetére
A Székesfehérvári 576-ba naponta bejárok ismerem mind a két eladót és pár fejest is mikor lentvanak az anyacégtől. Bemész velük is letudod rendezni, vagy egyből adnak egy cserét ha blokkal beviszed, mert ők utána lerendezik és kapnak egy másikat!
Mármint ne a fehérváriba menj, hanem ahol vetted!
DUNC Amit te linkeltél az csak a Microsoft által kiadott játékokra igaz. Minden kiadóval aki játékot add ki lelehet rendezni ezt a cserét. Mivel már fizettél egyszer a játékért. Csak felkel velük venni a kapcsolatot.
mobal 1. HSZ FAQ ott levan írva mi az a 3LED, és az is hogy mára ez a próbléma már nem fenyegeti az új Xbox vásárlókat. Persze előfordulhat de csekélyebb az esély erre a próblémára. MIndenesetre használt gépnél, arra kell ügyelni mikori a gyártás, van e még rajta garancia, na meg hogy nem-e bannolt. Én ajánlom neked, hogy ne mokkolt gépet vegyél, nekem volt flashelt gépem is nem éri meg az az igazság. Varázsa van mikor megveszel egy játékot hazaviszed és kinyitod és megcsap a friss new játék szaga! Nem az h letöltöd kiírod, és mindig rettegsz mikor bannolnak a live-ról mikor a box egyik nagy húzo cucca a live.
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #46124 üzenetére
Jah nem nagyon pedig pofásabb lenne a gamertagos cucc, próbálok kiötleni valami fincsi dolgot, hogy nézne ki a legjobban. Gondolkoztam egy táblázaton, de akkor nem tudnám megoldani hogy állandóan frissüljön. Sajnos erre nicsn lehetőségünk nekünk felhasználóknak....De majd valamit kiötlök!
-
Xirtam
veterán
A silverlight-ot nem kezeli a ph motorja mi?
-
Xirtam
veterán
Dupla :S
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46114 üzenetére
Képeként vannak beszúrva, és így is változnak!
Majd az új frissítésnél lehet átrendezem!
Ami pont holnap lesz! -
Xirtam
veterán
Hetente fogom, az új gamertagokat betenni az első hsz-be!
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33 #46050 üzenetére
Hát igen túl jól sikerült! Amúgy az első hsz-ben a gamertagok maguktól firrsülnek. Ajánlom a figyelmetekbe djuree avatarját! Nagyonkomoly!
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Gyerekek mivan már a topiccal mozogjonmár!
-
Xirtam
veterán
Mi ez a kihaltásg megint?!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest