- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #32543 üzenetére
Ok, én lehetségesnek tartom wii és x esetén. De ha 3 év akkor sem változik a véleményem. Az xbox nemsoká 4 éves, azt tegyük hozzá, két év múlva meg már 6. A sony tervez 10 évet a ps3-nak úgy hogy utolsó éveiben már másodszereplő lesz ps5 mellett. A microsoft valószínű rövidebbet tervezett, majd kiderül. Most jelen pillanatban ha valaki nem áldoz lcd tv-re akkor inkább egy pc valamilyen ati vga-val ha azt sem tudja milyen játékok miatt akar konzolt. (mert akkor nem komoly játékos, arra meg elegek a multi címek)
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #32539 üzenetére
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot. Onnan közelítsd hogy mire használnád a konzolt. Magyarul keress egy listát, hogy melyikre milyen játékok jelentek meg és jelennek meg. Ha a legtöbb ami érdekel téged megjelenik pc-re is akkor én már kivárnám azt a 2 évet az új konzolokra. Ha a nagyja viszont konzol exkluzív akkor x360 60gigás változata a mostani notid mellé, egy olcsó lcd-vel.
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #32528 üzenetére
1. ha most van egy jó pc-d ne vegyél konzolt már. A konzolok visszafogják a pc-s fejlesztéseket is, magyarul elég lesz a pc-d a következő konzolgenerációig és úgy néz ki lesznek újdonságok.
2. gamer365.hu oldalon nagyon pörög a használt játék adás-vétel-csere, illetve új játékok külföldről berendelése
3. lövöldözőset tanulni kell, ez nem olyan mint az egér hogy rögtön fejeseket osztasz ki, mivel megtanultad használni már a windows alatt. Először érzéketlen vacaknak tűnik, majd pár játék után már épen úgy élvezed mint az egeret. Utána meg már még jobban mert rezgés megdobja az élményt. Autósnál, meg ugrálósnál meg megint más kategória.
4. a konzolok sok fejlődést már nem fognak felmutatni, most még jön pár nagy cím de utána a grafika megáll
5. lcd tv nem hülyeség. Vele nagyobb élmény a dolog. Ha monitoron akarod nyomni akkor inkább pc manapság.
6. az hogy melyik konzolt választod az alapján döntsd el hogy mire kell, melyiken érdekelnek jobban az exkluzív játékok, számít-e hogy az x360-on kb ugyanúgy mennek a multicímek (mindenre megjelenő címek) mint ps3-on csak picit szebben (nagyobb felbontás mint gta4 vagy ghostbusters pl. ), az x360 kőkemény játékgép míg ps3 multimédia irányába jobban kacsingat. Én azt mondom hogy ha nincs meg az 1.-es pont nálad, akkor egy pro x360 és egy olcsóbb notebook a médiára (ami már elbírja a hull hd filmeket, pl egy hdmi kimenettel, már 130-ért is van ilyen noti) vagy a jelenlegi pc-d. A ps3 véleményem szerint olyan funkciók miatt drága amiket nem használ ki senki, vagy csak minimális mértékben. (cell ereje, blu ray) -
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #32381 üzenetére
Egy új játékot legtöbbször 2-3 hét alatt viszek végig, heti 2-3 bekapcsolással...Egy új játék ára pedig olyan 2 hónap múlva kezd el csökkenni ahogy én látom. Én a legújabbakat alapból sem veszem meg általában, 10k felett rég vettem játékot. A legjobban az 1 éveseknél megy a csere gazdaságosan. 15 db játéknál én max a legrosszabb esetben 30k-t költök. 15 db játék egyébként nagyon sok, nekem közel egy éves termés. Ez lennék én. Egyébként te összemostad a kategóriákat, meg mi az hogy csereár. Nem boltban cserélek jóember.
Nekem egy játék megér kettő ezer forintot, egy mozizás árát. Igaz utána kell járni a fórumon és kötöttebb a választék.
Mondtam, aki kocka és éves szinten vagy 50 játékot kitol annak megérheti a warez az x-nél, másnál szerintem inkább bukta esélyes. (egy psp, nindentendo ds-nél más lenne a véleményem, de most egy kétes minőségű cuccról beszélünk).
-
Peat;)
veterán
válasz
kbalazs26 #32366 üzenetére
Kicsit ha számol az ember, akkor egy xbox 1-2 évente behal. Tetszik vagy sem. Az ha javítás akkor 15 rongy, ha súlyosabb eset akkor egy új box, ami ha a régit elpasszolod alkatrésznek akkor is 40k.
Ha megveszed nem kiokosítva, akkor alapból olcsóbb, mert nincs benne a "szervizdíj" és a hosszú garancia miatt az összes felmerülő javíttatási költség játékra fordítható. Na most egy játék másik játékra történő cserélése nálam (valakik keresnek is rajta) 0ft-tól 2000ft-ig terjed, ha azonos árkategóriás játékokat nézek. Ha 15k-ról beszélünk akkor ez valóban csak egy játék megvétele 9 ezer körül, ami mellé még 3 jöhet kb ami négy cserélgetéssel. De a másik esetnél, már az is belefér hogy 1-2 játék megmarad ami örök darab (mondjuk kell live!-re mert nem rossz dolog az) és vagy 10 játék. Magyarul a warezzal összességében pár ezret nyer valaki, de lehet hogy bukik, vagy ha mázlista valaki és játékfüggő kocka akkor két év alatt 50 rongyot mondjuk "nyerhet" de ez már a nagyon mázlis kategória. Mert tetszik vagy sem a boxok szeretnek meghalni és ahogy beviszed a szervizbe ott úgy csinálják meg hogy visszatérő vendég legyél. Érthetetlen számomra miért nem mérlegeltek. Ha nem lenne egy elbaszott tervezésű gép érteném én, hiszen megéri. De így olyan ez min a régi wineknél a kékhalál, akkor jön amikor kurvára nem kéne, aztán ott a baj, mert feltételezem akik ilyen gépet vesznek abban a hiszemben teszik hogy csak egyszer költenek rá, megvételkor. Nagy hiba az olvasottak alapján
-
Peat;)
veterán
Táp teljesítmény nem egyenlő a gép fogyasztásával. Van egy-két bejáratott tápgyártójuk, minek állítsák át a gépsort ahol a régit gyártják, ha nem éri meg költségszinten. Az meg csak jó ha a táp erősebb, mert stabilabban adja le akkor a dolgokat a konzol felé, amennyire én tudom.
Pc fronton is emlékszem amikor divatba jöttek az 500 wattos szörnyetegek és mindenki írta be a vga topikokba az első fagyás panasznál, hogy áá kevés a 350 meg 400w-os táp. Aztán a mai két vga-s, 4 magos, 3 hdd-s, 2 dvd-s cuccok ha esznek 350 körül összességében akkor lehet sokat mondtam.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #30757 üzenetére
Majdnem létszükséglet, mindenkinek más, pl este egy panelban konkrétan a másik szobában is hallani a dvd-pörgettyűszörnyeteget. Még hdd-val is van egy szép hangja magának a gépnek, főleg ha nagyon dolgozik (enyém legalábbis hangosabb ha bemelegszik, pedig gyári, nincs piszkálva ). Nem tudom, aki már vesz konzolt és sokszor lcd tv-t is akkor általában már van olyan igénye hogy ne hányja szét magát a hangzavartól. Nekem a hdd+ egy komolyabb vezeték nélküli fejhallgató (bár így nuku live duma, ó jajj
) jelentette azt a minőségugrást, amivel nem tudok betelni. Kontroller kézbe, fejfedő felnyom, külvilág megszűnik és elvagyok mint a befőtt miközben másokat nem zavarok.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
Én a sony és microsoftban is elég sok hibát látok, de azt el kell ismerni, játékok tekintetében a microsoft az aki példát kezd mutatni. Nem hablatyolnak és etetik a népet hogy jön jön jön (igen gt5) meg ilyen olyan hűdetúlmutat a másikon grafika (kb összes exkluzívukra elmondták) hanem hajtják a fejlesztőket, időben jönnek a játékok és mindig van valami cím amit érdemes beszerezni. Kb ezt várom el elsősorban egy konzoltól és akkor a fizetős live! meg a 3 led hibák elhalványulnak, bármekkora hibák is azok.
Nintendo meg no comment amit művel játékok terén, tisztára átment "ha részeg vagy király gamma" stílusba kb.
-
Peat;)
veterán
Microsoft eléggé belehúzott a dolgokba, hardwired.hu-n van összefoglaló a sajtókonferenciáról.
Jön egy külön MGS játék boxra. Októberben Forza3. Jön mozgásérzékelős okosság. Meg ilyen semmiségek.. -
Peat;)
veterán
Tegnap megvettem a pes 09-et, hát csak pc-n toltam és ott is csak fifat. No de ez annyira nem jön be, azt hittem kontrollerrel jobb irányítást hoznak össze, de ez nekem valahogy nem megy. Lehet hamarosan eladó lesz...
-
Peat;)
veterán
A teljes Wolverine is akadozik? A demoban itt ott beröccen pedig egyáltalán nem nagy durranás grafikailag, csak jó a hangulata. De ha akad szerzi be a fene.
Egyébként most hogy használom a live! dolgot..nem csalódtam..magamban
engem nem nyűgöz le igazság szerint, mondjuk forza2 nem is az igazi így, hogy elölről kell kezdeni a jobb autókért az új live profilom miatt... Amin meglepődtem, hogy regisztrálásnál elég volt megadni a local-t, nem kért poste code-ot! Alkalmazkodó típusúak a microsoftos rendszerek
-
Peat;)
veterán
válasz
hommeros #28547 üzenetére
Mert neked nincs baja ezért tökéletes a jasper. Vágjuk ám. Microsoft csak poénból bővítette a 3 év garanciát, mert az nekik olyan jó. Mondhatnám, ha a racionalitás szinted átlengene pozitívba akkor veszélyes agyzsibbadás lépne fel nálad
elbaszott fizikailag az xbox, ezt valaki elfogadja valaki nem. Én örülök hogy elbaszták, mert 3 év alatt a legtöbb mai cucc tönkremegy, inkább szívok kétszer időkieséssel, mint egyszer pénz és sok idő kieséssel.
-
Peat;)
veterán
Én baromira örülök a jaspernek. A 3 led valóban kevés van már, amire 3 év a garancia. Mostanában az e74 hiba a leggyakoribb talán. Nos nekem falconos gépem van, de hála a jasper szériának az e74-es hibára is 3 év garanciát ad 1-2 hónapja a Microsoft.
Szóval a legelején voltak a 3 ledes gépek, jött a falcon ami hol 3 led hol e74 de kevesebb és ezt keretbe foglalja a jasper ami miatt bevezették a 3 év gari e74 dolgot, magyarul döglik mint a fene itthoni tapasztalatok szerint és még hol van a nyár. Ezek alapján szerintem mindegy melyiket veszi az ember, előbb utóbb szívni fog kemény 1-2 hetet és kész.
-
Peat;)
veterán
válasz
burgatshow #28515 üzenetére
Köszi, megy! Ahogy kiveszem csak madzagon megy ráadásul, tehát wifin nem nyílik meg a noti a nagyvilágba
így duplán jó.
-
Peat;)
veterán
Üdv,
netmegosztás a téma. Notebookon van wifis net, azt én meg tudom osztani magáról a notiról xboxra kábelen keresztül? Ha igen hogyan?
köszi
-
Peat;)
veterán
Már egy ideje visszajött a boxom javításból, hát minden oké, megkaptam az új csili vili software-t (persze karakterkészítő nélkül, de így is fura hogy rakták rá, mert ugye memkártya nálam volt és úgy tudom a csupasz változat is foglal pár megát) ami nekem sem jön be, a régi ízlésesebb, olyan xboxos felépítésű és logikusabb is volt. A box hangja is megmaradt, sajnos muszáj lesz venni hdd-t.
Beszereztem Dead Space-t, jó játék, meg Dark Sectort...nos ezt a ps3 video alapján vettem meg, illetve anno cikkeztek róla, hogy nem lesz rossz játék. Nekem egyelőre nem jön át sok hangulat és a grafikával is komoly gondok vannak, köze nincs ahhoz amit láttam anno ps3 bemutatóként... Most vagy a ps3 volt a fő verzió és mi kaptunk butítottat, vagy ps3-osok is ugyanígy megszívták mert ott tudom hogy nem az első eset amikor kategóriákkal gyengébb lesz a grafika mint a bemutatókban, egyszer azért végigviszem majd.
-
Peat;)
veterán
A múlt hét közepén elment a boxom szervizbe, a szám alapján megnéztem és elvileg tegnap már meg is javították és küldik vissza. Az lenne a kérdésem, hogy visszafele hogyan tudom követni a dolgot, mert nem kaptam mailt hogy kész, így nincs pl szállítási számom ami alapján érdeklődni tudnék a ups szállítóknál. Mivel ups sem szeret telefonálni (elvitelnél sem tették meg hogy itt vagyunk/jövünk) egyszer csak beállítanak majd? Vagy kapok majd mailt? Köszi
Megvan bocsi, ott volt magán az xbox oldalon a szám.
[B]Új info ugyanezen hivatalos oldalon:
"Míg az Xbox 360 tulajdonosok többsége továbbra is nagyszerű élményekkel gazdagodik, tudomásunkra jutott, hogy ügyfeleink egy nagyon kis százaléka a képernyőn megjelenő “E74”-es hibaüzenetet jelentette. Miután kivizsgáltuk az esetet, megállapítottuk, hogy az E74 hibaüzenet általános hardware hibát jelezhet, mely kapcsolatban áll a három vörös villogó fény hibakóddal. Következésképpen úgy döntöttünk, hogy az E74 hibakóddal kapcsolatos javítási költségeket mi álljuk, azon a három éves garancia programon belül, melyet 2007 júliusában jelenttettünk be bizonyos általános hardware hibákra. A konzolon már végeztünk fejlesztéseket, melyek csökkentik a jelenség előfordulásának valószínűségét. Részletes információ az Xbox 360 garanciájáról, illetve segítségnyújtás azoknak, akiknek szervízre van szüksége, a következő oldalon található: www.xbox.com/support (www.xbox.com/support) ."[/B]
Szóval 3 ledet felváltja az E74
nekem is ez volt. Korrekt hogy ezt is elismerik és aki Microsoftnál pénzért javíttatott E74-et az automatán kapja vissza a pénzét. Remélem következő konzoljukban is félreterveznek valamit
-
Peat;)
veterán
Gondolkodtam hogy hol tegyem fel a kérdést, bocs az offért:
Ha van egy notebookom amin csak vga csati van akkor azt rá lehet kötni hd ready lcd tv-re úgy hogy szép éles képet kapjak, tehát 1366*768 (asszem) natív felbontás legyen? A tv-n hdmi van meg talán dvi.
Tudom jó lenne egy hdmi-s noti, de brutális árak vannak noti piacon, a mostani notim 130-ért vettem 2007 végén...13.3-as méretű..meg sok 14-es volt még 140-150 körül anno..most ilyen 200-ak. Köszönjük netbookoknak, meg kisebb részt árfolyamnak. -
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #27566 üzenetére
Többek között én is árulok orange boxot, gamer365-on ott fityeg a hirdetés, meg még sokan mások is árulnak. Bár bevallom nekem a call of juarez játék sokkal jobban bejött mint az orange bármely része...rég játszottam ilyen jót fps-el, nagyon benne van az a vadnyugati feeling..de az sem kell senkinek. Valahogy nincs érdeklődő.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #27507 üzenetére
GTA4 konzolon is lassú (nem értem hogy lehet hosszan játszani
engem kiakaszt a 30 alatti fps), már alapból egy elcseszett kódot fordítottak pc-re. A pc már lehagyta a mostani next gen konzolokat és nem a legdrágább pc-ről van szó közel sem, csak nem feltűnő a dolog, mert az a grafika amit még bír az x360 az még bőven jó 1-2 évig, főleg ha a játékokat tartalommal töltik meg mert már könnyen megy a programírás. Pl. Call of Juarez 2, Maffia2...ezeket várom nagyon.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #27372 üzenetére
Nem akarok károgó lenni, de erről a 800 hufról nekem a magyar 0%-os adó jut eszembe(tényleg van ilyen
)..onnantól hogy már létezik mint díj/adó sokkal könnyebb lesz árat vagy %-ot emelni. Kicsit most is ezt érzem igazság szerint és nem lepődnék meg ha a következő generációnál mondjuk már 1200 lenne...
No húsvét alatt jó töprengtem a következő generációról, szerencsétekre a ps3 topik lakóit zaklatva, remélem lassan visszaér a boxom Frankfurtból és nem németül fog beszélni. -
Peat;)
veterán
eladó játékok, akinek aktuális nézzen bele, nem vadiúj címek, hanem régebbi nagyobbak
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #27084 üzenetére
Gta4 kritikával egyetértek és hozzátenném hogy egy ilyen cégnek 30 fps alá bemenő játékot kiadni..gáz..ciki..égő..kéne hogy legyen. No de a kedves újságok 98%-a a közel 100%-os értékeléssel..itt dőlt el hogy soha nem hallgatok írásokra, csak ingamevideok és fórum alapján döntök.
Az életkorban viszont én mást olvastam anno, a next gen konzolokból nagyon sokat a felnőttek birtokolnak és nyüstölnek. A 75% mindenképpen túlzás. Szóval érthetetlen ez az egész gta4.
-
Peat;)
veterán
válasz
,,no name" #26700 üzenetére
Boxot vegyél mindenképpen. Magyar nyelvtan könyvcsomagot egy bazi nagy boxban.
-
Peat;)
veterán
Az e74-es hibakód miatt már nemtom bekapcsolni a gépet. (ha nagy néha elindul akkor viszont soha semmi baj, még egyszer nem fagyott...ki érti ezt)
Aki már megismerkedett a garanciaintézkedéssel elmondaná, hogy a futár milyen időpontokban tudja elvinni a gépet? Mert dolgozom és szabit nem fogok/tudok kivenni ezért. A gépet már beregisztráltam, megvan a blokk is, így remélem a telefonos bejelentés része is gyorsan fog menni, mivel munkaidőben van ügyfélszolgálat.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
Manapság xboxnál nem a 3 led a főellenség állítólag. Én is érzékelem, a tavaly vásárolt arcadomban a hdmi chip az ami miatt a fektetve jobb alsó led villog pirosan bekapcsolásnál. Kb 5.-re indul el a gépem jelenleg, lassan gariztatom.
A még újabb alaplaposnál úgy tudom hogy történt itt ott spórolás hűtés területén. Ezek után hátradőlhetsz hogy nem lesz 3 leded, de más simán lehet sajnos. Ettől függetlenül én is újabbat venném: a hátha halkabb a hűtés remény miatt.
-
Peat;)
veterán
Név : Peti
Foglalkozás : számviteli osztályon kontrollerszerű
Kor : 24
Lakhely: Pest megye, már ez is túl pontos, ennyi moderátor között
Konzol : régen Wii, most Xbox 360 de egy halott 10 éves tamagochi is akad valahol a kínai kvarcjátékokkal együtt!
Gamerscore : 3k körül
Gamertag: majd ha lesz live!-em, 1-2 hónap
Játékok : ide ami megvan, vagy az is ami megvolt?...jelenleg: forza2, orange box, viking battle for asgard, burnout paradise, fight night round3.
és a bújtatott marketing: viking battle for asgard eladóvá válik jövő héttől, fájó szívvel adom el, mert voltak olyan részek benne amit csak ebben a játékban ismerhettem meg eddig, de időm már nem lesz újra végigtolni nehéz fokozaton. Szóval 6k-ért Bp-n elvihető, nagyon apró 1-2 hajszálkarc került rá, mert boxomat kinyírta (kicsit izzasztja a gépet a grafika
) és mikor pirosan villódzott pörgetve adta ki a dvd-t a kedves meghajtó, de semmi gázos sérülés. Egyelőre csak itt hirdetem meg. Ennyi szépet csak fanboxos topikban lehet írni a játékról, különálló hirdetésben már már gyanús lenne.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #24837 üzenetére
Nálunk most a 32-esek 100e, a hasonló tulajdonságú 42-esek (kontraszt, vagy ugyanabból a szériából) pedig 160e (ez konkrétan az lg3000-es széria, csak elé kell rakni a méretet, pl.lg 42lg3000 a 42-es) szóval azért elég nagy a különbség, nálatok gondolom más a helyzet.
-
Peat;)
veterán
válasz
30z.Samu #24830 üzenetére
Persze csak a 32" meg a 20-22" között van egy "kis" különbség, ráadásul a monitoroknál ha nem a max felbontásban megy a kép lehetnek kisebb minőségromlások, plusz kábelekkel kell szórakozni, meg beállítással. Olcsóbb a monitor, csak éppen sokkal kevesebb élvezet. Tv-nél megvan a feelingje a dolognak, ha "körbeölel" a látvány nem pedig egy kisebb dobozban nézi az ember a játékot/filmet. Szerintem megéri az lcd tv ha belefér.
asbi_: vagy samsungból egy újabb fajta(most nem tudom árukat), vagy lg 32lg3000 (97-99e), vagy a sony amit kinéztél kicsit többért, eléggé mindegy, minőségben nagy eltérés úgysem lesz. Én a lehető legújabb modellt venném meg, az lg már tavalyi év közepe felé jött ki, így biztos van nála újabb, csak bevállt modell, azért írtam. Sony nem tudom mikori, de ha utánanéztél írd már meg nekem is hogy mikor jött ki, mert nálam is aktuális lehet a dolog, én tegnap néztem körbe és lg párti lettem egyelőre.
-
Peat;)
veterán
Vicces a boxom, már vagy 2-3 hete azt csinálja, hogy a jobb alsó piros led fogad bekapcsoláskor, ugyanakkor ha ki be kapcsolgatom olyan 5.-10.-re elindul. Utána meg semmi baja. A madzagokat átmozgattam, szerintem nem kontakt hiba, a táp is mindig világít. Ha mozgatom közben a kábeleket akkor is ugyanúgy sokadszorra indul csak el. De utána meg min. 2 órát is megy gond nélkül (többet meg nem játszok egyszerre), játékban egyszer nem fagyott még. Másnak nem volt ilyen?
Mindegy, jelenlegi játékokból már csak orange boxból van hátra, befejezem aztán szerviz.Viking battle for asgard-ot végigvittem, sok helyen olvastam, itt is, hogy nehéz játék. Szerintem egyáltalán nem az és a nagy csaták bitangul néznek ki, bár nagyon kevés féle karakter van, gondolom így tudák elérni hogy pár száz arc rohangáljon a képernyőn, esetleg tüzes karddal, záporozó tüzes nyilak alatt, miközben 3 sárkány repked felettük stb, biztos van a vga kártyákban erre valami kód, hogy ugyanabból sokat tud megjeleníteni. Csak nem értem miért nem használják akkor többet, megdobja a hangulatot, nekem nagyon tetszett.
-
Peat;)
veterán
válasz
30z.Samu #24692 üzenetére
Nem vagyok egy nagy szaki, de án úgy tudom, hogy csak pár panelggyártó van és innentől kezdve az elektronika, meg képjavító technológia stb dönt, meg hogy milyen új panelt raknak bele. Az hogy jobb az orion mint samsung én tuti nem állítanám, de hogy nem rosszabb az simán elképzelhető ha szerencsés az ember, kérdés hogy orionra pl milyen a garancia, mert még a nagy márkáknál is vacak, lcd-k meg könnyebben halnak..
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #24678 üzenetére
"Fallout"3 fővonalát én értettem, pedig nem vagyok egy nagy angolos..de pl a viking:battle for asgardban (méltatlanul ismeretlen játék) csak lestem jó pár helyen, pedig az "csak" egy nagyszabású hent féleség és a látványon van a hangsúly nem a történeten. Szóval a fejlesztőkön is sok múlik, milyen szókincset és milyen nyelvtani összefüggéseket használnak, f3-ban ezt jól megoldották, a lényeg könnyen érthető, nekem könnyebb volt megérteni mint pl. mass effectet.
-
Peat;)
veterán
válasz
30z.Samu #24226 üzenetére
Én úgy tudom csak magát a dobozt, de jövő héten megtudom
hálisten behalt a boxom, mivel én hangos változatot fogtam ki most rohadtul örülök ennek, mert ettől csak halkabb lehet.
A játék amely elintézte: viking: battle for asgard, 2. térkép második szigetén a nagy csata után nyomtam ki. Utána pár nappal már nem indult.
Mondjuk a gpu-t szerintem nincs játék ami ennyire megizzasztaná mint ez a game a csaták közben. Be is lassul szegény.
Ugyanez az xbox nyáron gow-ot és gta4-et futtatott vígan többek között. -
Peat;)
veterán
Kaptam e74-et
remélem halk lesz a gép a javítás után.
-
Peat;)
veterán
Az én 2008 május körüli gépem 14.2 amperes, 175wattos táppal (hdmi-s, szóval falcon). Mégis zúg mint a franc. Asszem értelmetlen már a logikát keresni, x360-ba integrált gyári játékkal kedveskedtek nekünk: zsákbamacska
Fejhallgató/nagy hangerő kötelező egyes tulajoknak, ez van.
-
Peat;)
veterán
Akkor úgy néz ki mi megszívtuk ezt a dolgot és egy sorozat érintett a porszívó hanggal. Lehet érdemes lenne mégis telefonálni akkor microsoft ügyfélszolgálatra
Az alaplap tök ugyanaz az áprilisi és októberi gépben is, ez 100%. A dvd-rom az eltérő, miénkben benq van, az októberiben lite-on ami halkabb ezek szerint. (és én ezért is várom hogy 3 ledes legyen a gép, mert a szervizben hibától függetlenül állítólag minden gépbe az új lite on meghajtót rakják, mert arra nincs warez)
A tápot nem néztem, hogy nekem mekkora, majd meglesem, de nem hiszem hogy a nagyobb táp és a hang között lenne összefüggés.A dvd-romtól függetlenül nekem magának a gépnek is van egy hangja, így hdd-t ha megveszem attól még marad egy olyan hang, amitől csendben hang nélkül nem tudok zavartalanul játszani.
-
Peat;)
veterán
Nekem is elviselhetetlen a hangja, én fejhallgatóval oldottam meg ezt a problémát.
Egyébként milyen a géped? Nekem arcade, 2008 májusi asszem. Én egyszer majdnem felhívtam microsoft ügyfélszolgálatot, hogy túl hangos a gép...de azóta láttam, hogy más is szenved vele, érdekelne, hogy csak arcade-ok ilyen szutykok, vagy csak egy sorozat? Mert nem mind ilyen hangos.
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #23762 üzenetére
és még tanulsz ahol vannak szabad idő szempontjából kedvezőbb időszakok..mi lesz ha majd dolgozol?
-
Peat;)
veterán
[link] új memória szabvány, szerintem egyre reálisabb dolog, hogy memkártyán legyenek majd a játékok a következő generációban, jó lenne, én sosem voltam oda a pörgettyűs csodákért.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motaba78 #23482 üzenetére
Csak halo3-at vittem végig, nekem nagyon tetszett. (A gow-nak csak első részét vittem végig.) Mivel az egyik régi a másik pedig új játék, az lenne a logikus ha a régivel kezdenél. Mire végzel azzal lehet hogy gow2 ára lejjebb megy. Halo3-é meg már nem fog szerintem, használtan 4-5 körül van.
-
Peat;)
veterán
Cd galaxisba érkezett Burnout Paradise, 3,7k-s áron.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #23397 üzenetére
Majd ha csinálod a küldetéseket sorba akkor szerintem lejjebb esik a hangulat, úgy a felétől, bár ha céltalanul is leköt akkor szerintem jól el leszel vele, helikopterrel a városnézés pl nekem is nagyon bejött.
Engem még az idegesített, hogy (nincs winyóm) rengeteget tölt a játék, az elején is a nyalókás néni, majd minden küldetés előtt tölti a kisfilmet ami töltést nem lehet átugorni és cserébe egy 1-2 perces dolgot kapunk...izé ilyennek a mai konzolokon szerintem 1-2 másodperc alatt illene beugrania, nem 10-20. E mellé még az alacsony fps szám, ami által olyan lassú és vontatott lett számomra az egész. A régebbi gta-k pörgősebbnek hatottak számomra, de tény hogy én azokat is meguntam, max végigvittem egyszer őket.
-
Peat;)
veterán
NAGY OFF:
Mass Effect és Medal of Honor eladó, cserélhető. [link]
Bocs ha valakit sért, gondoltam itt többen belefutnak, nekem meg sürgős lenne.
-
Peat;)
veterán
MoH: Airborne a cod sorozatoktól is jóval rövidebb, szerintem max 8 óra alatt vittem végig, középső fokozaton, pedig jópárszor haltam
..igaz rég játszottam vh-s játékkal, így elkapott a hangulat.
Cdgalaxis meg kapja be, én is lekéstem a hl orange boxot.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #23113 üzenetére
Forza3-ban nagyon reménykedem, a kettőt lassan végigjátszom
egyébként e3 játékrendezvényen szokták bejelenteni a marha jó címeket.
De most hogy ennyire ugyanazt lehet kihozni a két erősebb konzolból, szerintem kevés nagy exkluzív cím lesz.X-re kicsit el is cseszték a játékokat, túl sok jött ki, de legalább olcsóbban lehet pótolni majd, fable2 már 7k-ért is volt, gow2 meg 8-ért, remélem 1-2 hónap és meglesz mindkettő...nálunk sajna nincs platinum szintű árazás, azt írigylem ps3-tól, microfos keményebb a jogdíjakkal.
-
-
Peat;)
veterán
Végkiárusítás volt, sok játék alapból sem volt Csömörön. Medal of honor volt, azt vettem egyet, slussz. Burnoutból sem paradise(ezért mentem) sem a régebbi fajta. Szóval ide ne menjetek, máshol nem tudom mi a helyzet. A készlet erejéig érvényes az akció, tehát valószínű már mindenhol elfogytak az értelmes címek, vagy pl burnout paradise nem is volt sehol...
-
Peat;)
veterán
Szerintem várjatok pár napot a külföldi bevásárlással, mert auchan(madaras tesco) tesz arról, hogy minél hamarabb bűnbe essünk 2009-ben. 31 box címet kínál 2.-ától 3,5k/db áron, lista sajnos nincs, de szerintem lesz pár kellemes cím. Újságban a reklámnál csak egy játék képe van ott, medal of honor:airbone, már ez is megér annyit.
Rosep: újságból. Ps3 akció is lesz, akartam is ps3 fórumba írni, de már megelőztek és ott még listát is szereztek.
-
Peat;)
veterán
válasz
JamesHolden #22708 üzenetére
Natívan alapból is csak egynél engedi az 1366*768-at. Nem a felbontással van a probléma, az látható, hogy megy. Egyszerűen nem engedi állítani ilyen felbontásnál a tv menüjében a színeket, a gyáriak meg undorítóak. Ez van, egyébként 32R81-es samsung tv, googlén rákerestem de nem találtam semmi okosat így hagyom a fenébe, nem a világ vége.
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #22705 üzenetére
Én jól beszívtam ezzel a hdmi kábel és optimális felbontás lehetőséget
720p-ben gyönyörűen be tudom állítani a tv-men a színeket és nagyon szép, éles képet kapok. Ugyanakkor, ha az 1366x768-es optimális felbontásra rakom akkor a színeket és élességet a hülye samsung tv visszaveszi 50-re
majd kiszürkíti a menüben ezeket a csúszkákat és nem tudom állítani, csak a kontrasztot. Ha azt felnyomtam maxra még úgysem volt olyan szép a színeket tekintve a kép, ráadásul kicsit elmosódott is (élességet kinevettem a tv menüben anno, hát most már értem, hogy ilyet is kell állítani ha valaki tűéles képet akar). Így én maradtam 720p-ben. Pedig ez a samsung tv nem is olyan régi, 3 hdmi van rajta, 8000 a kontrasztja, tehát kb 2007, max 2006 év végi modell lehet ahogy nézegettem anno.
Na mindegy elmondtam a nagy bánatomat, most már sokkal jobb -
Peat;)
veterán
Boxnál ugyanez asszem, csak eggyel kevesebb dvd. Smucig disznyók.
Egy ideje már játszok a mass effectel, tetszik a játék meg értem is
örülök hogy ezt választottam és nem fallout3-at.
Fallout3-at pc-n szereztem be, mondjuk úgy hogy próba verziót, mert annyit fikáztam látatlanban hogy kellett valami alapot szerezni. 5 órát raktam bele és végül teljes bizonyossággal állíthatom, hogy ez nem fallout, hanem egy oblivion kiegészítő, mod egy teljesen új játékként tálalva a fejlesztők részéről. Jó játéknak mondható, csak el kell tekinteni a címtől. Szánalmas mennyire sovány a hangulat a fallout 1-2-höz képest, na meg hogy már az elején szembejönnek a géppityuk meg laser pisztolyok...fallout2-ben azért több idő kellett, hogy mutánsokat öldössek könyörgöm, semmi egyensúlyt nem érzékelek a 3-ban, a harcrendszer élőben meg szánalmas, semmit nem változtattak oblivionhoz képest, ugyanaz a buta karaktermozgás. A furmányosan elnevezett, akciópontokból álló támadással meg szánalmasan könnyű a játék, fedezék, odarohanok, v megnyom, fejre lő hármat, elfut és vissza majd azon veszem észre magam hogy leterítettem négy mutánst...pfff. Na jó befejeztem, szóval könnyed szórakozásra meg fallout világ gyalázásra végül is jó game -
Peat;)
veterán
válasz
OddMan #22641 üzenetére
Az csak a video, játék közben nem szaggat az, vagy inkább úgy írom, hogy nem kéne hogy akadjon. Nekem egyébként újraírható dvd és cd-ről egyaránt megszenvedi a box a demot (nem újraírhatót meg nem fogok elpazarolni 10 percért), ez ilyen, csoda hogy megy így külön kiírva a demo, mert ezt tényleg hdd-s dolognak hozták be.
Egyébként ez a hdd nagy köcsögség, a 60 gigás 20e körül megy, a 120 meg 23-25e. Hát szerintem kapják be, majd ha lesz pénzem én megveszem a 120-asat, mert értelmes áron úgysem lesz kisebb méretű. A 20-as is még mindig 10 felett van, szóval viccesek a kiegészítő árak. Arcade-hoz való memóriakártya árakról nem is beszélve, 4 rongy 256 megáért... Következő generációnál drágább lesz egy hdmi kábel mint a 20 processzoros 5 sli vga-s gép.
-
Peat;)
veterán
Ez mindig ilyen volt tudomásom szerint. Valljuk be nem is nagy dolog, a nagy dolog az lenne ha a fotelből a mellett, hogy be tudjuk kapcsolni a gépet még a dvd cseréhez sem kéne felkellni...
Sonynak van az a robotkutyája, simán kiadhatnának egy ps3 version-t, a konzol 3 méteres körzetében kiszagolná a kívánt játékot és betenné a szájával...
Na jó még az jön le hogy én lusta ember vagyok, így befejeztem. -
Peat;)
veterán
válasz
Szentes #22450 üzenetére
A klasszikus konzol játékokhoz jobb a kontroller, mert ezek a verekedős, mászkálós, ugrabugrás, autós játékokat jelentik leginkább. Ezekben meg nem nagyon lehet vitatkozni melyik a jobb. Fps-ben pedig meg lehet tanulni a kontrollert és a játékélvezetből semmit nem von le, kivéve ha kifejezetten multiplayer játékra áll rá valaki és a legjobb akar lenni. De azt meg ki fogja utálni a többi játékos.
FPS is már rég elterjedt a konzolokra, már ps1-re is volt, de ha billentyűzet és egér lenne a konzolokhoz pont azt vesztené el amitől konzol. Bill+egérhez asztal kell és ahhoz már akkor normális ülőke és akkor már monitoron is lehetne játszani és akkor már minek konzol ha ott tartunk mint pc-nél.
-
Peat;)
veterán
válasz
Coyote2000 #22400 üzenetére
Napokban volt a Kis Vukk új, 3d animált verziója a tv-ben. Na ha valami akkor az odabasz a személyiség fejlődésnek. Neten direkt nem keresek rá, még megtalálnám hogy ez is kapott ilyen olyan támogatást az adófizetők pénzéből.
-
Peat;)
veterán
válasz
Kephamos #22267 üzenetére
Visszaemelni nem fogják az árat ugyanannál a csomagnál/packnál. Az hogy jövőre milyen csomagok lesznek meg nem tudni, de nem hinném hogy a szimpla gép játék nélkül lehetőség eltűnne. Árcsökkenés meg nem várható, mert most volt nemrég a hírekben, hogy ps3-hoz képest jobban fogy. Majd ha rosszabbul fog fogyni akkor lesz újra árcsökkenés.
X@b3e: azok a microsoft cuccok meg ki tudja milyen akksi kittek teljesen feleslegesek ha drágábbak. Bemész áruházba, bármely ákcióós AA akksit (4db az ideális)+töltőt megveszed és játszol. A leggagyibb is bírni fogja jó ideig, ha hatalmas kocka vagy akkor tegyük fel 1 hétig, de inkább 2. Szerintem nem annyira megrázó sem lelkileg sem fizikailag kicserélni 2db elemet a kontrollerben.
Az hogy mit ír a leírás meg csak egy perelhető mondat a vállalkozó kedvűeknek, mert tömény hülyeség, azt raksz bele amit akarsz. Most kaptam sony wireless fülest, annál is ugyanezt a hülyeséget írják. -
Peat;)
veterán
Oké hogy ő hamisat vett de túlozni sem kéne.
Auchanban nem tudom mennyiért, de egy ezres alatt 6 darab duracell sima elemet osztogattak/nak. Két éve én meg 900huf-ért vettem ugyanitt 2db-os 2650mah-es duracell akksit amik gyakorlatban is jóval erősebbek mint 2000mah-es gp meg somogyi.
Idén is volt már akciózva duracell akksi, ki kell várni és akkor venni nevetséges áron. -
Peat;)
veterán
Abban biztos vagyok hogy sok országban megy a warez, de abban is, hogy csak a magyarok ilyen beszari nyulak hogy nem bírnak leszállni erről a témáról még ebben a viszonylag warezmentesített, kulturált topikban sem.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #21713 üzenetére
Ps3-ra korábban kiadják a játékokat platina címzéssel (mint xboxnál a classic) így én 6 körül látok nem is régi és nagy ps3 címeket. Sokan mondják hogy ps3-ra játék is drágább, ez szerintem nem igaz, csak nem a legújabbakat kell megvenni és 6-ért a legtöbb értelmes cím beszerezhető.
-
Peat;)
veterán
Ok köszi, mass effect lesz, occsóbb, most ez is számít, fallout ára majd megy lejjebb még.
-
Peat;)
veterán
Volt valami teszt belinkelve, hát azt megnyitottam, szó se róla a fogyasztás játék alatt csökkent kömény 10% max körülit, nem hinném hogy ennyi megváltja a világot..
egy jól szellőző hely és rosszul szellőző hely tényezővel is nagyobb különbség hozható ki melegedésben.
Az a 256 mega jó dolog, ha az arcade-hoz jár külön azon kívűl a memkártya is. Ugyanis sokan inkább nem frissítenek, hogy legyen elég hely a mentésekre, memkártya hordozható és nem különben kb 3-4ezer ft-os érték.
Kérdés: Fallout3 vagy Mass effect? Aki játszott mindkettővel írja le melyik nagyobb alkotás a maga kategóriájában, illetve melyiknek könnyeb a nyelvezete. Felirat bekapcsolási lehetőség gondolom van mindkettőben angolul, meg muszáj is hogy legyen párbeszédnél, de érteni is szeretném a szöveget így ha nagyon meredek valamelyik akkor az egyszerűbbet választanám.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #21144 üzenetére
Dehogy kell elszámolni. Egyébként ha van ismerősöd akkor kölcsönkéred a metro kártyáját, a bejáratnál kell egyszer használni meg a fizetésnél húzzák le egy olvasón hogy ki voltál. Személyi és semmi más nem kell. Az árakban sincs semmi extra, egy tesco-auchan simán ugyanott van.
-
Peat;)
veterán
válasz
OddMan #21094 üzenetére
Persze megy minden, csak hdd-ről gyorsabb, halkabb. Egyébként ha eredeti játékokkal fogsz játszani, akkor nagyon nem értem hogy mi a fenének vársz, hiszen ott az 1+2 év garancia.
Nekem arcadom van egyébként, de már jó néhány hónapja vettem, most nagyon nagy hülyeségnek tartom és a magam vásárlását is megbántam kicsit. Csak amikor én vettem még nem volt híre annak, hogy felmásolhatóak lesznek a játékok.
Egyébként voltak olyan beszólások a fórumban hogy az új alaplapos arcade-hoz lehet hogy nem jár memóriakártya. Szerintem nem így van, és jár hozzá, mert ha nem járna akkor nagy kibaszás lenne. Azért nézz utána.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest