- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Úgy látom még sincs akkora érdeklődés a Forza időmérő iránt...
-
eddie17
addikt
válasz
Crazyman33 #36274 üzenetére
Ohh az nem túl jó hír. Várunk szeretettel
zack: Legalább itt hagyjuk már ezt a hülye válság témát... minden sz@rt rá lehet fogni, ami már nincs is... -
eddie17
addikt
Na akkor ide lehet gyűjtögetni a forzás időket.
Ha valami nem jó nyugodtan szóljatok
-
eddie17
addikt
válasz
Crazyman33 #36196 üzenetére
Igen felvettelek. Láttam is az időidet.
Tegnap betöltöttem a legjobb Mini Cooper-es idejét. Olyat motivált rajtam, hogy egyből 3s-al gyorsabb voltam mint előtte
1:13.8xx lett az időm. -
eddie17
addikt
válasz
szpal17 #36145 üzenetére
Van erre egy trükk
Kiválasztod az autót, utána a pályát kell. Na már most, ott ne A-t nyomj, hanem Y-ont. Kiadja a ranglistát, és itt nyomj A-t. Máris full egyedül vagy, és csak az idő ellen kell nyomnod, végtelen körökön keresztül
Igazából nem is trükk, ez a hivatalos time trial -
eddie17
addikt
Na látom azért érdekel egy két embert ez a forza idősdi. Mivel nem akarom teleszemetelni ezt a topikot, ezért szerintem csinálok neki egy blogot, azt ott lehet nyomatni a köridőket
Amíg meg nem jelenik a teljes.
-
eddie17
addikt
válasz
sosperecek18 #36058 üzenetére
Ok, én elhiszem, hogy jó lett ez a fifa most. Nem mondtam, hogy rossz de nekem jobban kézre állt a másik. Meg hát egyszerűbb befogadni a dolgokat ha az ember szereti a focit.
Csabee.:Jó a GRID csak nekem már uncsi. Fifához meg soks szerencsét, kíváncsi vagyok a véleményedre.
-
eddie17
addikt
válasz
sosperecek18 #36056 üzenetére
Én ezt úgy írtam, hogy a FIFA2000-el nyomtam utoljára. Fogalmam sincs mi történt közöttük. PES-ről is nem rég hallottam. Kipróbáltam, tetszett. És még gólt is sikerült rúgni. FIFA-ba mindig 11-esek döntik el a meccset. Mindegy, nem lettem tőlük focirajongó
Mod: Természetesen ez szigorúan a magánvéleményem, nem kell készpénznek venni. -
eddie17
addikt
válasz
szpal17 #36053 üzenetére
Ott talán nem vesztettem, de az utolsó kanyarban tényleg blokkoltak a kerekek. Hirtelen nyomtam a féket
Ennél az autónál talán az ABS ami lényeges, mivel összkerekes, így kipörgésgátló tényleg felesleges. Látszik is két kanyarban a videón amikor üvölt a gép, kicsi fék vissza egyet és tövig nyomom a gázt. Szépen kihúzza a kanyarból. Na ezt próbálja ki valaki a hátsókerekes Porsche-val
Kicsit elkalandoztam. Kíváncsi leszek az idődre. Volt már egy ilyen kezdeményezésem, csak senkit nem érdekelt
-
eddie17
addikt
Na én csináltam egy forza replay-t. Ennyit bírok talajon, így is határon voltam
2.5s-al vagyok így lemaradva a világelsőtől, nem is tudom hol van még ennyi idő a pályában. Viszont kipörgésgátlót használt aminek nem tudom mi értelme van négykerekesnél...
Nagyon jó játék még mindig -
eddie17
addikt
válasz
Crazyman33 #35968 üzenetére
12990 a limitált. Elő lehet rendelni.
-
eddie17
addikt
Brütal Legend demó kipróbálva. Eléggé odavág
Grafikailag nem egy top, de szerintem ez direkt lett így csinálva. Hangulat az van, meg hülye dumák
-
eddie17
addikt
Shift meg a Forza3 teljesen más. Nekem mindkettő tetszik. De forza valamivel jobban. Számomra minden segítség nélkül is kezes a forza. Ki, hogy érzi. Majd a teljest meglátjuk.
-
eddie17
addikt
válasz
Crazyman33 #35428 üzenetére
Ott van az aláírásomban, hogy mi a gamertagom
Porsche-val még nem mentem jó időt, de tegnap megszenvedtem az audival, és kitoltam belőle 1:06.480-at. Ez nekem már tökéletes vezetés
A kis háromszög ha hibázol(lemész a fűre, nekimész valaminek, levágsz valamit). Büntetést ad, de már nem mutatja, mint a kettőben. Tehát tiszta körrel lehet jó időt menni. -
-
eddie17
addikt
Na akkor egy kis vélemény a Forza 3 demójáról.
Először is a grafika tényleg nagyon szép. Lehet ámulni visszajátszásnál, amikor kanyarban nyúlik a gumi az aszfalton
Eléggé rövid, csupán 5 autó és egy 1 pálya. Szerencsére később raktak bele eredmény táblát, így már kicsit kihúzható tovább is.
Maga a játékmenet nem sokat változott. Még mindig nagyon jó vezetési élményt ad.
Mindent kikapcsolva(máshogy nem is nagyon érdemes játszani vele, na jó abs, tcs, talán mehet) vannak izgalmas dolgok a pályán.
Hangok nagyon jók, belső nézet ugyan nekem kicsit puritán, de nem csúnya. Kicsit megváltoztak a kategóriák is. Most egy B488-as autónak jobb paraméterei vannak mint a Forza2-ben az A850-es VW Golfomnak.
Mindent összevetve nagyon jó kis játékot dobtak össze nekünk. Bőven megérte előrendelni.
Csinálhatnánk egy kis házi versenyt. Mindenki írja be, hányadik a listán és milyen köridőt ment. Ja és milyen segítségek voltak bekapcsolva. Mondjuk elég csak B és A kategóriában.
Nekem: B kat. 2732. 1:11.276
A kat. 2722, 1:08.014
Minden segítség kikapcsolva, kivéve az automata kuplung. -
eddie17
addikt
Tölthető a Forza 3 demó. Én már kipróbáltam. Nagyon-nagyon-nagyon jó
Tudtam én látatlanban, hogy kötelező előrendelni. -
eddie17
addikt
Na előrendeltem a Forza 3 gyűjtőit. Már várom október 23-át
Most pedig irány dolgozni. Sorstársaimnak kitartást. Többieknek meg jó mulatást -
eddie17
addikt
Na akkor itt az én véleményem a Shift-ről:
Nekem nagyon tetszik. A grafika számomra szép, az irányítást pedig szokni kell. Nem mondanám teljesen árkádnak. Szimulátoroztam én pc-n is, nagyon-nagyon sokat nyomtam a forza 2-vel, de őszintén megmondom ez nagyobb kihívás mint a forza.
Forzában lazán elverek bárkit(najó azért a forza keménymagot nem), de itt gyengének érzem magam. Azért valamiféle fizikát csak odabiggyesztettek a fiúk.
Azt hozzáteszem forzában csak ABS van bekapcsolva...
Amúgy 13-as szinten vagyok, nyomom a tier2-ben full tuningos BMW-velGebriel: Minden második versenynél ez van
-
eddie17
addikt
Ezt sikerült tegnap összehoznom, jó kis verseny volt
Videó -
eddie17
addikt
Igen eredeti. Nekem meg még nincs meg egy éve sem
De ez azóta fent áll amióta működik a felmásolgatós móka.
bwoay: Fény felé tartva sem látszik deformáció ama lemezen melyet boxba téve isteni félszimálor jellegű virtuális motorbőgést kapunk. Köpet lehetetlen, nem szokásom lemezbe arcomat nézni miközben tüsszentek,
Lényeg a lényeg ott valami nem kerek. Minden más felmegy. A CoD3 is, amin viszont ott vannak a hajszálkarcok.heihachi: és nem sivító hangú 10 évesek kurvaanyáznak, mint pl a cs-ben.
Hát sajnos nagy a higítási aránya a live-ot használóknak. Volt egy-kétszer amikor bepilláztam, hogy mit emlegeti egy cérnahangú édesanyám munkakörét... -
eddie17
addikt
válasz
30z.Samu #34059 üzenetére
LG jó választás. Én is olyat nyúzok, már lassan egy éve. Eddig annyi baja lett, hogy ami mutatja, hogy be van kapcsolva kék led, az pislákolni kezdett, így azt kikapcsoltam rajta, de amikor kikapcsolva van a tv, akkor vörös led világít, az nem pislákol, érdekes.(ha értelmetlen a mondat, akkor jelzem most keltem fel
)
-
eddie17
addikt
Kint van a Wet demó, lehet töltögetni.
-
eddie17
addikt
válasz
szaszlaci #33339 üzenetére
Az a baj, hogy ha két méterről messzebbre ülök, már zavaró, és kicsinek érzem a tv-t.
Így viszont nagyjából tökéletes, kivéve, hogy elbírnék 8"-al nagyobbat is. Majd ha ez megmurdel, akkor biztos nagyobbat veszek.Def26: Még az enyém is képes maga körül befűteni, akkor egy 180-as mit tehet? Grillezéshez ideális
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #33316 üzenetére
Fenéket, el akart szökni.
Nem akartalak terhelni ezzel titeket, de igazából ez miatt kezdtem akkor a játékot, mert már nem bírtam a szagot, jáj
alien_: Háh, ez nem is rossz ötlet, de ha éjjel megtámadtak volna a mostatlanok a 2 hét után, akkor nem tudom mit csinálok.
Csabee. : 90%-ban hamarabb. A maradék 10%-ban egyszerre jönnek ki. Olyanra még nem volt példa, hogy multiplatform cím előbb jött volna pc-re.
-
eddie17
addikt
válasz
szaszlaci #33314 üzenetére
Na ez korrektebb leírás volt mint az enyém
A pfuj nem a 720-ra vonatkozott, hanem a az utána lévő szóra. Szép magyarosan írtam leMás, off: Tegnap nekiálltam az egy hetes mosatlannak. Te jó ég, rémálmomban szoktam olyat látni mint ami ott volt.
Muszáj volt gumikesztyűbe nyomni, mert iszonyat fertő volt az egész. Konklúzió: soha ne hagyd a mosatlant 1 hétig. Főleg ha húsféle is volt benne.
Ezt meg kellett osztanom, bocsánat -
eddie17
addikt
Dirt 2 demó alatt random szólnak a zenék a listáról. Még prodidzsáj is van.
Amúgy jóféle a Dirt 2, nekem is valahol 3perc eleje. Sokat pgr-eztem, segített -
eddie17
addikt
Na a gametrailers tesztje szerint 9 pontos játék a Batman AA. Csak sikerült nekik megcsinálni jóra, de ez már a demóból látszott.
-
eddie17
addikt
Elkezdtem én is a Resi 5-öt, hát mit mondjak hamar belejöttem
Egy sráccal nyomjuk co-op-ba, nagyon jó. Már a 3-2 chapter-nél járunk. Szerintem pikk-pakk megszokható az irányítás.
-
-
eddie17
addikt
Figyelem!
Vigyázzatok, mostanában nagyon elkezdtek terjedni az olyan üzenetek, hogy ide és ide regelj be egy oldalon, és hozzájuthatsz sok MS ponthoz. Általában angol nyelven van(bár én már találkoztam magyarral is). Mind átverés. Account lopáshoz kell nekik. Most 2 embernek is a listámról ellopták a profilját. Tényleg vigyázzatok, főleg akinek a bankkártyája is regisztrálva van a profiljára. -
eddie17
addikt
válasz
ggf8600gts #31212 üzenetére
Ohh, már túlságosan is
745G-t szedtem eddig ki belőle. Még az Insane fokozat hiányzik, de már elkezdtem. Sokáig GoW orientált voltam -
eddie17
addikt
Aki akar egy kis Resi 5 mókát coop-ban(most kezdtem), az jelentkezzen. Délutánonként nyomhatjuk. Gamertag-em az aláírásban
-
eddie17
addikt
El tudom képzelni, hogy az egész földön a hardcore boxkockák habzó szájjal remegnek, hogy ma nem anyázhatnak meg hentelhetnek a live-on
-
eddie17
addikt
Uraim. Mi van a live-al? Nem igazán akar csatlakozni a box a live-ra(minden más jó). Meg még egy fura dolog, hogy az xbox.com meg le van halva...
-
eddie17
addikt
Pff, nekem tavaly október óta van 2630G. Valahogy engem sem izgat. Bár a live-on egy időben terjedő acsihunter madafaka az tőlem van
Más: Nem lesz Fuel-em... sokan óvtak a játékcsere.hu-tól, de hogy ennyire leesen a színvonal, hogy 3 napja nem képesek reagálni semmire, még a megkeresésre sem, az pofátlan
Így marad a nyálcsorgatás, és a próbálkozás, hogy eladjam a két játékomat. Esetleg ha valakit érdekel privi rám(MK vs. DC; Orange box)
-
eddie17
addikt
Nekem a Fuel ami bejövős de nagyon
Remélem a héten még megszerzem, mert hétvégén már jólesne nyomni vele -
eddie17
addikt
Ha valakit érdekel egy MK vs. DC Universe és Orange Box még mindig megvannak és elcserélném.
-
eddie17
addikt
Mennyire működik és megbízható a jatekcsere.hu? Elgondolkodtam rajta, hogy a MK vs. DC el kellene cserélnem, csak nem tudom mennyire megbízhatóak.
-
eddie17
addikt
Tényleg nagyon jó az FNR4. Ugyan nem játszottam a 3-al, de annyira élethű, és a kezelése is hamar megtanulható. Igaz KO-t nem tudtam adni, de pontozással győztem életem első FNR küzdelmén
Tehát, érdemes kipróbálni a demót.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest