- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A joy-t párosítani kell valahogy ezzel az xbox-al? Mert nem kapscolja be mind a két karral csak az egyikkel!
Mert amit tegnap vettem xbox-ot az csak azzal a karral kapcsol be amit adtak hozzá! :S az enyéimmel nem! De így ketten sem lehet rajta játszani!? Mi lehet az oka?
-
Csabee.
nagyúr
Vettem haveromnak xboxot, első bekapcsolás utan3 led volt. Azota nem 3led-ezik. Most ilyenkor mi van!? Mert szerintem hamarosan beszarik.. Szerintetek? Akitől vettem nem érem utol.
-
Csabee.
nagyúr
Hy
vettem haveromnak xboxot, elso bekapcsolas utan3 led volt. Azota nem 3led-ezik. Most ilyenkor mi van!? Mert szerintem hamarosan beszarik.. Szerintetek? Akitol vettem nem érem utol. -
Csabee.
nagyúr
Nincs valakinek eladó xbox-a 35k-ért max?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MeszarosB. #41373 üzenetére
Olyat nem fognak leszűrni nézd nyugodtan! Pláne ha nincs bedugva a lan kábel.
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az hogy ha berakok egy cd-t akkor kiírja hogy tisztítsam meg és rakjam be újra? Ki és bezárom a meghajtót akkor meg viszi rendesen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Dordom #41311 üzenetére
Örülök hogy megy!
Djuree: Köszi!Valaki játszott már a Fűrészzel? Esetleg aki végig vitte az mennyi idő alatt tette?
hdman beteg a srác, vagy már nagyon akarta
Már vártam hogy mikor veszi el tőle a jézuska
Illetve ha ennek így örül, gondolj bele mit csinál ha bekapcsolja és 3LED fogadja
Azt is megkéne örökíteni.
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani egy olyan lövöldözős játékot, amit ketten nagyon jó játszani?
Pl ha haverommal szeretnék lövöldözni egyszerre , egy teambe, létezik ilyen játék? Vagy valami jót tudnátok ajánlani amit ketten jó játszani? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #41287 üzenetére
Hello!
Közben én is megtaláltam! Nagyon komoly a játék ..De kár volt megnéznem a youtube-ot
mert kiderült hogy a végén járok...
-
Csabee.
nagyúr
Végre van egy kis időm, most kezdek el játszani a StarWars-al... játszottatok már vele? Mennyi idő alatt vittétek végig?
-
Csabee.
nagyúr
Legolcsóbban hol tudok olyan vevőt venni pc-hez amivel használható a wireleses box gamepad?
-
Csabee.
nagyúr
Ma néztem ElectroWorld-be forza 3 sima dobozos 12.000Ft volt ..
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! COD MW2 játék ugyan az a történet pontosan xboxon is mint pc-n?
-
Csabee.
nagyúr
Xboxon fps-t lehet játszani egér meg billentyűzettel?
-
Csabee.
nagyúr
Xbox játékról gameplayt hogy tudok lőni ha nincs kamerám?
-
Csabee.
nagyúr
Srácok , aki még nem játszott Forza3-al az feltétlen próbálja ki : Engem rabul ejtett 330percet játszottam vele eddig, 44 Futam- ebből mind győzelem, és most járok 4,6%nál a játékba
-
Csabee.
nagyúr
Az mitől lehet hogy amikor bekapcsolom a boxot, és automatikusan elindulna a játék, akkor kiírja hogy töröljem meg a lemezt és rakjam vissza. Kinyitom a cdmeghajtót, vissza csukom és rögtön megy a játék! Még a lemezt sem veszem ki, s a lemez sem karcos! Miért jáccik velem? Amúgy annyira nem zavar.. csak kíváncsi vagyok az okára!
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kommunism #38179 üzenetére
Nekem adtak jack-scart átalakítót! Azaz a 3jackdugót beledugom az átalakítóba és a scart végét meg a TV-be!
A játékoknak alap esetben álltalában a hátsó ravaszokkal kell gázt,féket adni, de szerintem teljesen jó megoldás, illetve kényelmes! Ha neked nem tetszik akkor állítsd be a játék beállításoknál a számodra megfelelőt!
-
Csabee.
nagyúr
Ha bannolnak valakit valamiért, akkor az mi alapján megy? Játéknak van egy id-je? vagy Xbox szám alapján? Vagy ip alapján? Vagy hogy van ez?
Pusztán érdeklődöm, nekem a lan kábel sincs rá dugva, szal nem fognak bannolni
-
Csabee.
nagyúr
Nah most nekiülök a Forza3nak! Tök klassz hogy magyar az egész
És szépek az autók még ezen a régi tv-n is
-
Csabee.
nagyúr
Kipróbáltam a forza 3 at , azthiszem a raceproor félbehagyom
ez nagyon jooo ajánlom mindenkinek.
-
Csabee.
nagyúr
Tekken 6 ról tudtok valami? Néztem gamapleyeket a youtubon! Szerintetek jó?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Speeedfire #37596 üzenetére
Itt írta már egy srác hogy ő hogy csinálta meg magának!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
SweetBrother #37593 üzenetére
Feliratokat bekapcsoltad?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rudymester #37580 üzenetére
Naa az tök jó, mit jelent az hogy hosszú? Nem lehet állítani a menetek hosszát?
-
Csabee.
nagyúr
Def Jam Icon-t ismeritek?
-
Csabee.
nagyúr
Gondolkoztam egy Soul Calibur -on de most nézegetem már 20perce a gameplay-eket youtube-on .. és hát nem az igazi a játék
-
Csabee.
nagyúr
Már mindenki Forza3azik én még a régi RaceProt nyomom de élvezem
-
Csabee.
nagyúr
RacePro vagy a Forza2 a jobb?
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az hogy bekapcsolom a boxot és rögtön ahogy indulna a játék, kiírja hogy vegyem ki a lemezt és takarítsam meg majd raktam vissza!
Ha leokézom és play-re megyek akkor rögtön elindítja, szóval még ki sem kell vennem a lemezt! Mellesleg a lemezen egy hajszálkarc sincs! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #37278 üzenetére
Nekem nincs kormányom! Ezt végig viszem már! Aztán jön a Forza3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #37266 üzenetére
Hogy érted hogy nem az a lényege? Mért mi más lenne a Carrier Mode lényege?
Már megcsináltam az A,B,C osztályú versenyeket, majd este folytatom a D osztállya! -
Csabee.
nagyúr
RacePro-ban már 25 futamot lezavartam
-
Csabee.
nagyúr
Mindenkinek hangos a lemezolvasója az Xbox-ban?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #37248 üzenetére
Nem magyarázott illetve annyit hogy én küldtem 4játékot ami 6 lemezes
ő meg küldött nekem 4 játékot (4lemez) és hogy fifti fifti mert 4-4 játékCsak minden lemezt törölnöm kellett mer lezabálta, egyik karistos.. És még ő oltott le! Szerencsére isten nem ver bottal és 3led-et kapott
Mind1 nem érdekel
De ne erről beszéljünk! Xbox natale mikor jön? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyman33 #37243 üzenetére
Aza baj hogy nincs hangulata se közönség se semmi.. mintha edzés lenen és körröl körre mész
Mr.Grincs: semmi eltűnt, engem nem érdekel nem az a 2lemez vág majd engem a földhöz,
csak az eljárás nem tetszett ! De szerencse hogy pá száz ft-os tétellel vertek át és nem több ezer ft-ossal...
-
Csabee.
nagyúr
RacePro-vl játszott már valaki? Most azzal kezdtem el játszani
Igaz nem kzöelíti meg az nfs-t de ellehet vele szórakozni
-
Csabee.
nagyúr
Már lassan3hete nem Xbox-oztam ..
lehet elkéne adnom!
Ti mennyi időközönként játszotok amúgy?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest