- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
#16877568 #44409 üzenetére
És ezzel együtt úgy fognak elszaporodni a csalók, hogy majd nem győzzük kapkodni a fejünket. Ráment pendrivera, pc-re átdug, és már szerkeszti is át. Épp ezért van 10-szer annyi csíter PS3-on, mert ott ezt meg lehet csinálni, pár játékban (nyilván nem mindenhol). Na mindegy, ez szerintem egy elbaszott dolog is lehet, ha nem vigyáznak vele.
-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33 #44337 üzenetére
Persze, nyilván van aki örülne az éjszakai versenynek, meg az esőnek. A gond ezzel az, hogy ahány embert megkérdeznél, mindegyik másnak örülne, akkor meg miért pont ez a kettő került volna bele?
Én pl. már azzal is beérném, ha lenne egy olyan játékmód, ahol én pakolom be az ellenfeleket. Vagy ha a karrier módban nem csak egy erős ellenfél lenne minden versenyen. Vagy ha esetleg meg tudnám nézni egy adott pályán az összes futott időmet, és nem csak a leggyorsabbat, hogy összevessem az autókat. Vagy ha a karrier módban nem csak azért játszanék, hogy legyen pénzem, mert pillanatnyilag annak más értelme nagyon nincs. Vagy ha esetleg lenne instant replay. Sőt, legjobban annak örülnék, ha lenne benne rendes ralli, poros koszos pályákkal, és akkor ott már lehetne eső is, meg sár, és éjszakai verseny, meg szakaszok közötti szerelés.
Szerintem ennek semmi köze Sanyihoz, meg a soha meg nem jelenő GT5-höz, pusztán az a helyzet, hogy a kialakítandó funkciók és igények száma végtelen, a fejlesztési idő viszont véges.
-
heihachi
addikt
Kizárt, hogy jó F1 játék szülessen. Egyrészt szarok eleve az F1 szabályai, ha élethű lesz a játék, akkor az egyben azt is jelenti, hogy dög unalmasan körbe körbe kell autózgatni előzések meg minden izgalom nélkül. Másrészt meg, gyakorlatilag minden játék amit eddig láttam elvérzett azon, hogy kis sebességnél és nagy sebességnél is normálisan irányítható autót kapjunk. A Forza 3 ebben kifejezetten gyenge, az R-es autók irányítása egy vicc, legalábbis kontrollerrel. Harmadrészt meg a Forma1-es autóknál olyan nüanszokon múlik minden, hogy azt csak egy végletekig részletes szimuláció tudja megfelelően visszaadni - márpedig az ilyen részletességű szimuláció konzolon nem életképes, mai napig nincs egy sem.
-
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #44308 üzenetére
Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. Ráadásul a Forza 3 koncepciójába sem fér be, tök felesleges lenne mérni külön az éjszakai időket, az esős időket, az éjszakai időket, az éjszakai esős időket. Baromság, tök felesleges a Forzába meg szvsz a GT sorozatba is. Ha meg lenne eső, akkor is olyanok a gémerek, hogy akkor most miért nincs időjárás változás menet közben. Miért nincs kicsit eső, meg nagyon eső. Miért nincs intermediate gumi meg faxom tudja milyen gumi. Elbaszott egy játék lenne, ha ilyenek lennének benne.
-
heihachi
addikt
válasz
Osiris #43911 üzenetére
A PC és a konzolos változat között élethűségben semmi különbség nincs. Ez általában minden ilyen játékra igaz. A PC-s annyiban jobb, hogy könnyebb megtalálni a neked megfelelő kormányt, illetve általában a kormányok jobban konfigurálhatóak (mert ugye a driverben is sok minden beállítható).
-
heihachi
addikt
válasz
richpublic #43742 üzenetére
Az attól függ. Egy LCD-n elég nehéz kiegyensúlyozni
-
heihachi
addikt
Ma végig toltam a Batman story módját. Hatalmas játék, gyakorlatilag hibátlan számomra
-
heihachi
addikt
válasz
jookomak #43285 üzenetére
Apróságok csak: pl. a partyk (chat), átgondoltabb könnyebben áttekinthető az egész felület, jobban elérhetőek (pl. több helyről) ugyanazok a funkciók, nagyobb online közösség (legalábbis magyar). Tényleg nem nagy dolgok, de hát havi 800 Ft-ért nem is kell sokat várni. Oké tény, hogy a 800 még mindig több a nullánál.
-
heihachi
addikt
válasz
jookomak #43280 üzenetére
Kihagytad az "ingyen" wifit, és akkor el is lőttük az összes puskaporát a PS3-nak.
Egyrészt a Live tényleg jobb, talán ezért kerül pénzbe
Másrészt kíváncsi lennék, hogy hány PS3 tulaj van, aki a br lejátszót ki is használja. De nem ám arra gondolok, hogy DVD méretű játékokkal játszik br lemezről, vagy emlegeti a fórumokon, hogy neki van br lejátszója. Lenne rá egy nagyobb összegű fogadásom, hogy a PS3 tulajok 10%-nak sincs br film gyűjteménye (tehát nem 1 film, mert azért igazán nem érdemes br lejátszót tartani).
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #43036 üzenetére
Ja persze, mikor az elsőt megvettem, és rákérdeztem itt a topikban, hogy érdemes-e megvenni, akkor is ezt mondtad. Aztán valahogy mégis úgy alakult, hogy mindig teltházas játékokban lehetett csak játszani még másfél évvel a kijelentésed után is
Sok játék szeretne így meghalni
-
heihachi
addikt
Ma kipróbáltam az AvsP demóját, hát hogy is mondjam... így a BF : BC2 demója után nem volt túl meggyőző. Mire bejutottam egy játékba, simán befontam a hajam, alighogy elindult, már ki is lépett a host - mé' nem adja át másnak a game a hostolást?. A grafika közepes, de inkább gyenge közepes. A fegyver ahogy lő meg kb. olyan, mintha egy 5 évvel ezelőtti PC-s játékkal játszanék. Kicsit olyan gagyi hatása van az egésznek, ez után a demó után tuti hogy nem megvevős.
És még így is jobb és szebb a Dinasty Warriors demójánál, ami a rondasága ellenére képes úgy belassulni, hogy néhol képregénybe megy át. Emellett azok a pályák amik vannak, hát komolyan PS2-n is látni már szebb dolgokat. A karakterünk még csak-csak meg van rajzolva valahogy (bár igen idióta japán karakterek vannak), de az ellenfelek meg a pálya egy vicc. Külön megemlíteném a zenét, ami miatt már önmagában tuti nem venném meg a játékot. A játék maga meg... hát szóval egy Dante's Inferno demó után nem látok rá okot, hogy valaki inkább ezt vegye meg, ha nagyon kaszabolni akar.
És akkor a V8 Supercars vagy mi a franc meg egyenesen 10 évvel ezelőttről jött, és nagyjából olyan a hangja a kocsinak, hogy bármelyik Amigás autós játék kenterbe veri. Sírva fetrengtem a röhögéstől. A pálya még nem is lenne csúnya, sőt pl. az aszfalt nagyon királyul néz ki és a távolban sem lesz elmosott paca (mint pl. a Forzában). Na de a kocsi meg a mozgása... hát minden tiszteletem a kiadóé, ha ebből egy darabot is el fog tudni adni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valamelyik Forza rész vagy PGR, Race Pro vagy akár NFS Shift tulaj ezt bármi okból megvegye.
Azt hittem ma hajnalig tolom a sok új demóval, erre az egyetlen használható cucc a BF : BC 2 demója. Az mondjuk kb semmivel nem másabb, mint az első rész, tehát nem igazán értem, hogy mi értelme van, de legalább jó játék.
-
heihachi
addikt
-
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #42638 üzenetére
Mondjuk szvsz a ME1 sem ér 2000-nél többet, legalábbis az én habitusomhoz az rohadt unalmas egy játék, én tutira nem adnék értek 2k-t sem, de 1k-t sem, mert soha nem tudnám rávenni magam, hogy végigjátszam. PC-n elkezdtem tolni, de miután többet kellett benne pofázni mint játszani, így hanyagoltam kb 2-3 óra játék után, és soha többet nem vettem elő. Nagyjából az volt az a játék, ami rádöbbentett, utálom az RPG-t
FIGYELEM, ettől még lehet jó játék az ME1, csak nekem nem jön be.
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #42425 üzenetére
Felesleges vagy sem, ehhez a hozzászóláshoz képest nem sok újat tartalmaz.
-
heihachi
addikt
Leszedtem a FIFA10-hez a legújabb keretet, van erre egy menüpont. Szemmel láthatóan töltött is le valamit, mert szép komótosan ment fel a csík. Ennek ellenére nincs a Milánban Backham. Akkor vajon milyen kereteket töltött le?
Illetve még egy kérdés, hogy a rákba tudom törölni a netre feltöltött highlihtokat? -
heihachi
addikt
válasz
Tomics #42192 üzenetére
Akkor én valamit nagyon elnéztem ennél a FIFA-nál, mert szvsz én ezt látom:
A - támadásnál passz, védekezésnél meg ezt nyomva tartva magától odamegy és elveszi a lasztit az éppen irányított játékos
B - támadásnál kapura lövés, védekezésnél nyomva tartva nem az irányított játékos, hanem egy másik védő ember megy oda és veszi el a lasztit, miközben én a védőmet tudom terelgetni, pl a lehetséges passz útjába
X - támadásnál ívelés, védekezésnél becsúszásos szerelés -
heihachi
addikt
1. Pont egyforma. Ha az egyik gép helyett jön a következő, akkor tutira a másikból is jön záros határidőn belül. Mivel a box volt kint hamarabb, így feltehetően azt cserélik le először, szóval kis jóindulattal ezt a PS3-nak adhatjuk.
2. PS3 Slim, de zúgni az is fog, elvégre pörgő-forgó alkatrészei vannak.
3. Pont egyforma, de csak ha legújabb szériás Xbox 360-ban gondolkodsz.
4. Pont egyforma.Szerintem inkább az döntsön, hogy nézd meg a két konzol exkluzív felhozatalát. Amelyikben több neked való címet találsz, azt válaszd. Ha a multiplatform címek érdekelnek jobban, akkor a boxot válaszd.
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #41873 üzenetére
Nem tudom mi az, de írtó ronda, olyan, mint egy kupak. Bár az simán lehet, hogy abban van a Natal "agya", hogy ne a box prociját terhelje. Végülis ezeket a számításokat nem végezheti a box procija, mert akkor ha Natallal irányatom a játékot beszaggatna
Az viszont fix, hogy ide kell némi számítási kapacitás.
-
heihachi
addikt
válasz
norbitális #41777 üzenetére
A 360 jóval erősebb.
Milyen tulajdonságot tartasz Te előnyösnek egy konzolnál? Pl. ha a mozgásérzékelős kontrollert, akkor a box nem előnyösebb. Ha a grafikát tartod előnyösnek, akkor a wii nem előnyös.
-
heihachi
addikt
Boldog Karácsonyt minden Xboxosnak!
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #40943 üzenetére
Üdv a klubban, és jó szórakozást hozzá
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Alien Breedet próbálta már valaki? Jól néz ki, de nem sok infóm van egyelőre róla. Az eredeti játék emlékfoszlányait kiéve persze
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #40849 üzenetére
Ezt azért érdemes kis fenntartással kezelni. A pana oldalán a pana fogyasztja a legkevesebbet, ezen miért nem lepődök meg? Szerintük egy 40-es samu 246 W-ot fogyaszt, az Ő plazmájuk meg 200 W-ot.
De ha átmegyek erre az oldalra, akkor itt azt látom, hogy egyik gyártó 40-es LCD-je sem eszik többet 170 W-nál, ami azért elég messze van a 246 W-tól. Meg azt is látom, hogy egy 41-es pana plazma 160 W-ot eszik, ami megintcsak nem 200 W. Szerintem tök ugyanannyit fogyasztanak, azt a különbséget ami itt van a beállítások is okozhatják.
Szóval fogalmam sincs melyik eszik többet, igazából nem is érdekel, csupán azt szerettem volna mondani, hogy meglehetős fenntartással kell fogadni minden ilyen mérést, a függetlent is, de a reklámanyagok adatait meg aztán pláne.
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #40801 üzenetére
Az én szótáramban a hajlamos azt jelenti, hogy fennáll az esélye.
Kicsit morbid példa, de aki öngyilkosságra hajlamos, az nem követi el nagy gyakorisággal, rossz esetben csak egyszer. -
heihachi
addikt
Ma 990-ért vetem FIFA07-et eredetiben, igaz angol kommentáros. Hát akik szerint a FIFA évről évre nem fejlődik, azoknak ki kell ezt próbálniuk a FIFA10 után. Játszhatatlan, óriási csalódás, a 990-et se nagyon éri meg.
-
heihachi
addikt
válasz
Davzone #40795 üzenetére
A folyadékkristályos elven működő lcd-tévék fényét viszont a háttérvilágítás adja, amely a hagyományos készülékek esetében hideg katódfénycsövekből származik, míg a legújabb, ledes lcd-kben ugyanezt a háttérvilágítást már diódák szolgáltatják, ami a gyártók szerint jót tesz a képminőségnek.
Mindkettőt LCD néven emlegeti, nem veszi külön típusnak, külön technológiaként emlegeti.
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #40793 üzenetére
Érdemes még ezt is elolvasni, egy plazma tulaj tollából: [link]. Abszolút TV válogatja, de a beégésre az általad felsorolt készülékek is hajlamosak.
-
heihachi
addikt
válasz
Integrator #40743 üzenetére
Nem néztél szét elég jól a piacon, máshol is mentek fel az árak. Jó, igaz, nem mindenhol, és nem minden csomag ára.
-
heihachi
addikt
válasz
Integrator #40697 üzenetére
Miért is kéne egyre olcsóbb legyen? Ahogy jön a karácsony, az emberek egyre többet hajlandóak adni a gépért. Egyre inkább azonnal kell, hogy még be lehessen csomagolni, nem jó a megrendelés, mert már nem ér ide időre, meg ugye egy ajándéknál pár ezer ft ide vagy oda, nem jut eszükbe más, csak legyenek már túl rajta, és még sorolhatnám. Szerintem ez teljesen érthető, hogy miért drágul.
Karácsony után majd lesz olcsóbban is.
-
heihachi
addikt
válasz
Croft-21 #40592 üzenetére
Ha FPS, stratégia, vagy autó szimulátor (és itt szimulátorra gondolok, tehát nem NFS, GRID, DIRT, Forza széria, GT széria meg társaik) párti vagy, akkor ne vegyél Xboxot. Egyébként meg igen, és egy jó időre elfelejtheted a PC bővítést meg a grafikai beállítások képernyőt.
A 3 led miatt ne aggódj, az új gépek pont olyan arányban érintettek benne, mint amilyen arányban egy akármilyen másik elektronikai eszköz elromolhat. Ha pedig be is üt a következő 3 évben a 3 led, akkor 1 hétig kell csak nélkülöznöd boxot, egy filléredbe nem kerül, kinyalják a segged is, hogy kijavíthassák és jobb lesz mint újkorában.
A lájvért fizetni kell, cserébe igényes és villámgyors a szolgáltatás, és a vérpistikéket szépen szűr az évi 8000 Ft. Illetve a lájvon játszva biztos lehetsz abban, hogy senki nem azért győz le, mert jobb egere, nagyobb monitora, gyorsabb processzorra, több pénze van a szüleinek.
A routerről nem igazán a box tehet, ha bármi mással akarnád megosztani a netet, akkor is kéne router.Igaz, ha már van egy PC-d, és elég benne procit meg videókártyát cserélni esetleg ramot bővíteni, akkor egy Elite árából megkapod ugyanazt a grafikai színvonalat PC-n is. Más kérdés, hogy rengeteg remek játék nem jön ki PC-re, akkor meg tök mindegy, milyen erős az a PC.
-
heihachi
addikt
Ez a Bayonetta demó valami hihetetlenül szar
Annyi minden felesleges szarság van a képernyőn, hogy mindent látni, csak az akciót nem, meg az ellenfeleket. Nyomába nem ér a DMC-nek. Az legalább ennyire pörgött, de mégis mindig áttekinthető maradt az egész.
Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest