- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
UP
Remélem az én problémámra is van gyógyír...
Darth_Raven: Szerintem 3D-s rajzprogi nem sok van ingyenesen, legalábbis én egyről sem tudok. Viszont van néhány, ami egész sok ideig kipróbálható. Igaz, ez az idő általában épp csupán arra elég, hogy megtanuld kezelni nagyjából, vagy még arra sem. Ez van, ez már üzlet és kereskedelem, valamiből a készítőknek is élni kellViszont az, hogy én nem ismerek ingyeneset, még nem zárja ki, hogy van ilyen.
-
Steelheart
senior tag
Hát, gondoltam, nem nyitok mindig új témát, ha keresek egy alkalmazást, PC-progit, hanem majd mindet ide írom. Persze más is tehet így, és talán akkor kicsit leredukálhatom az elég sűrűn nyititt, amolyan ''XYZ programot keresek'' totyikok számát, amik kihalnak a 7. hsz után, ráadásul itt lenne sokminden. Aztán nem biztos, hogy müxik majd a dolog, mert az én topikjaim eddig még sosem sikerültek,
de azért egy próbát megér.
Akkor kezdem is: olyan programot keresek, ami nem terheli le túlságosan a gépet, és el tudja tüntetni atálcáról azon futó programjaimat, amelyeket kijelölök neki. Nem az összeset, csak pl. ha fut a gépen a Word meg a Diablo, akkor ha nyomok egy Alt+Tab-ot, a Diablo ne látsszon a tálcán, csak a Wordmert a Diót állítom be neki, hogy tüntesse el. Már kutatok utána egy ideje, de nem is igazán tudom, google-ben hogy lehetne erre rákeresni, meg aztán itt biztos más is ismer ilyet, leegyszerűsíthetné a keresési procedúrámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini-ITX
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest