Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Na valaki még játszik itt rajtam kívül? A Split Vendettával visszatértem a játékba és jobban élvezem mint valaha. A fent leírt probléma (brutális FPS csökkenék) igazából csak Second Contact Flashpoint rendszerben jelentkezik, mindenhol máshol sokkal jobb a helyzet. Ezzel együtt tudok élni. Egyébként a Split Vendettával nem kezdtem új játékot, már túl sokat és túl mélyen játszottam és építettem fel a kereskedelmi rendszeremet, rengeteg bányász és kereskedő hajóval, illetve építettem mindenféle űrállomásokat ahhoz, hogy ezt csak úgy feladjam és nulláról újra kezdjem. Csak az nem világos még, hogy így is végig tudom játszani a Split Vendetta storyt vagy csak a DLC -vel bejött új renszereket és szektorokat kaptam így meg? Ha viszont így is játszható a Split Vendetta story ahhoz mit kell csinálni vagy hova kell menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sekiro: Shadows Die Twice
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- További aktív témák...
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs