Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Na valaki még játszik itt rajtam kívül? A Split Vendettával visszatértem a játékba és jobban élvezem mint valaha. A fent leírt probléma (brutális FPS csökkenék) igazából csak Second Contact Flashpoint rendszerben jelentkezik, mindenhol máshol sokkal jobb a helyzet. Ezzel együtt tudok élni. Egyébként a Split Vendettával nem kezdtem új játékot, már túl sokat és túl mélyen játszottam és építettem fel a kereskedelmi rendszeremet, rengeteg bányász és kereskedő hajóval, illetve építettem mindenféle űrállomásokat ahhoz, hogy ezt csak úgy feladjam és nulláról újra kezdjem. Csak az nem világos még, hogy így is végig tudom játszani a Split Vendetta storyt vagy csak a DLC -vel bejött új renszereket és szektorokat kaptam így meg? Ha viszont így is játszható a Split Vendetta story ahhoz mit kell csinálni vagy hova kell menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest