- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Így van. Értesítettek, hogy beta 2 van, én meg letöltöttem.
Ezt már nem lehet odaadni senkinek, mivel folyamatosan ellenőrzi milyen gépen van. -
Viktor77
titán
Tényleg nem a legélethűbbek az aútók. Mondjuk ez betudható annak sztem, hogy nem vettek licence-ket, és így talán nem kaptak semmilyen segítséget a gyáraktól.
De mivel a legtöbben nem külső nézetből játszanak, talán ez nem számít annyira. Amit észrevettem visszajátszásnál, az erőhatásoknak megfelelően hajlonganak az antennák. Jó-jó, tudom, nem sokat számít, de sok kicsi sokra megy.
Viszont ahogy észrevettem, elég nagy lesz a gépigénye, nálam a 9800pro-val is szaggatott picit. A kiállításon ez hogy volt?
Törés van szépen amúgy, a legjobb mikor menet közben leszál a motorháztető. :D -
Viktor77
titán
Tökéletesen jól gondolod.
Superman ne hasonlítsa semmihez a game-t (bár ez valamennyire lehetetlen), hanem írja le a tapasztalatait róla. Azért gondoltam rá, mert az autóversenyes topicban úgy láttam ''elég'' jól meg tudja ítélni, mennyire valósághű, esetleg arcade egy game, mik a hibái, és az előnyei. -
-
Viktor77
titán
Hát akkor hülyeséget írtak. Egyedül vagy a pályán (nem kizárt, lesz olyan versenytípus is ahol többen), az idő ellen mész.
A tuning az oké, van. A szakaszok különböző pénzt érnek, abból vehetsz jobb dolgokat az autóra, viszont nem mindig a legdrágább a legjobb! Én egy autóra megvettem a legjobb dolgokat, és annyira gyorsan mentem, hogy nem bírtam az úton tartani az autóm. Kis optikai tuning van, persze senki ne számítson egy NFSU-ra. Inkább csak új lökhárító, meg új szárny.
A versenyek persze kitalált pályákon zajlanak.
Ja, hozzátéve, a RBR sokkal inkább a valós WRC-hez lesz hasonló, ha ez alapján nézzük a dolgokat.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Mondom, valós autók vannak benne, csak más neveken. Impreza elméletileg lesz benne (a betateszt fórum oldalon, ahol jelszót kér, egy Impreza van), az én verziómban sajna még nincs.
Hát, arra mész amerre akarsz, de a nagy levágásoknál természetesen visszarak a pályára, de kicsit nagyobb a szabdság mint a Colinnál. Ja, és az időmérő checkpointokon muszáj átmenni, különben nem lesz érvényes időd.
A kormányzás meg sokkal-sokkal jobb mint a Colinban, és ha valaki szereti akkor a default opció az, hogy elég sokat kell tekerni a két végpont között. A MOMO-mat szinte teljesen kihasználja. -
Viktor77
titán
Na gyerekek, ma le is jött a game.
Annyit elöljáróban: Colin 4 R.I.P.!
A játék szebb, a hangok eszméletlen jók (igazi rallis), van törés, nem érzed úgy hogy a kocsi hátulja lebegne. Szinte tökéletes.
Mivel ezzel a verzióval semmi gond nincs (nem lépked ki, nincsenek grafikai bugok, nincs hanghiba, a MOMO-mat egyből lekezelte), sztem max. 2-3 héten belül játszható demóval jönnek ki a srácok.
A gépigény valamivel magasabb mint a Colin4-nél (nálam minden fullon, és nem volt teljesen folyamatos), cserébe viszont sokkal szebb (olyan élethűs, nem tudom jobban megfogalmazni). Belső nézet ''persze'' nincs. Motorháztetős van.
A legnagyobb viszont az, hogy a visszajátszás filmet többféle effekttel lehet megnézni (motion blur, fekete-fehér tv, stb.). Pl. sztem a legjobb mikor a régi filmek effektet használod, és látszanak a csíkok, hibás a film, olyan barnás az egész, stb.
Van szerelés, autóbeállítás. És mikor másodszor mentem, a visszajátszásnál észrevettem, hogy nem teljesen ép autóval indulok. Persze, mivel nem szerelgettem, javitgattam a 2. futam elött. Ja, és persze van multiplayer, igaz ez még nálam nem műkszik.
Valós autók vannak a game-ban, igaz eszméletlen hülye neveken, de ez sztem nem zavaró. Ahogy láttam 8 csoport van, most még mindegyikből 1 autót tudtam kipróbálni. -
Viktor77
titán
Emberek!!!!
Jelentkeztem kb. 2 hete a játék bétatesztjére, és felvettek!!!!!!
Kaptam letöltési címet, meg userkódot, key-t, mindent!
Eszméletlen!
Bocs, hogy topicot nyitottam neki, de NAGYON ÖRÜLÖK!
Kaptok első kézből infókat Ti is!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest