- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tényleg nem a legélethűbbek az aútók. Mondjuk ez betudható annak sztem, hogy nem vettek licence-ket, és így talán nem kaptak semmilyen segítséget a gyáraktól.
De mivel a legtöbben nem külső nézetből játszanak, talán ez nem számít annyira. Amit észrevettem visszajátszásnál, az erőhatásoknak megfelelően hajlonganak az antennák. Jó-jó, tudom, nem sokat számít, de sok kicsi sokra megy.
Viszont ahogy észrevettem, elég nagy lesz a gépigénye, nálam a 9800pro-val is szaggatott picit. A kiállításon ez hogy volt?
Törés van szépen amúgy, a legjobb mikor menet közben leszál a motorháztető. :D -
I_Am
veterán
NFSU-ban is azok....sőt nincs is beállítási lehetőség, viszont a MOMO driverében olyan szépen be lehet állítani, hogy csak na.
Ugyanezt kell tenni X-pand Rally-nál is.:P
De szerintem kint alapon van hagyva és azért olyan vegyesek az érzelmek. Ha otthon valaki majd beállítja magának olyan irányítható lesz a játék, mint egy valós szimulátor. FFB eszméletlen pontos erővel löki a kormányt a fűtől kezdve a homokon át az aszfaltig. Eddig a legjobb FFB hatást nálam ez nyerte.:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest