- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tényleg nem a legélethűbbek az aútók. Mondjuk ez betudható annak sztem, hogy nem vettek licence-ket, és így talán nem kaptak semmilyen segítséget a gyáraktól.
De mivel a legtöbben nem külső nézetből játszanak, talán ez nem számít annyira. Amit észrevettem visszajátszásnál, az erőhatásoknak megfelelően hajlonganak az antennák. Jó-jó, tudom, nem sokat számít, de sok kicsi sokra megy.
Viszont ahogy észrevettem, elég nagy lesz a gépigénye, nálam a 9800pro-val is szaggatott picit. A kiállításon ez hogy volt?
Törés van szépen amúgy, a legjobb mikor menet közben leszál a motorháztető. :D -
I_Am
veterán
NFSU-ban is azok....sőt nincs is beállítási lehetőség, viszont a MOMO driverében olyan szépen be lehet állítani, hogy csak na.
Ugyanezt kell tenni X-pand Rally-nál is.:P
De szerintem kint alapon van hagyva és azért olyan vegyesek az érzelmek. Ha otthon valaki majd beállítja magának olyan irányítható lesz a játék, mint egy valós szimulátor. FFB eszméletlen pontos erővel löki a kormányt a fűtől kezdve a homokon át az aszfaltig. Eddig a legjobb FFB hatást nálam ez nyerte.:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest