- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
scyllarus #65 üzenetére
Úgy gondolom, hogy egy kicsit túltoltad azt, hogy a tiédhez képest más életvitelű és felhasználói szokású embereket megítéled.
Durván degradálsz bennünket, miközben nem ismered a hátteret.
Szerinted ez mennyire korrekt a részedről? Ha fordítva történne és téged támadna meg így valaki, az vajon hogy esne neked?
-
niof
veterán
válasz
scyllarus #65 üzenetére
Hát már bocs, nem vagyunk egyformák. Nekem ~2001 óta van mobilom, amint olyan készülékem volt, hogy lehetett némítani, meg is tettem, mert engem baromira zavar, ha hangosan csörög. 90%-ban előttem van, látom ha hívnak. Nem vagyok fontos ember, havonta nem telefonálok összesen egy órát sem a privát telómon. Van céges is, az is szifon, de azt muszáj hangosan hagyni, mert azt kötelező is felvennünk a kollégákkal, nem megengedhető, ha nem vagyunk elérhetők. De itt most nyilván a privát készülék a lényeges. Ha esetleg nem veszek észre egy hívást, hajlamos vagyok visszahívni az illetőt, hogy ki az és mit akart. Szóval, szerintem tök gáz, hogy leidiótázol másokat, csak mert másképp használják a telefonjukat, mint ahogy azt magad teszed. Nem te fingtad a passzát szelet, szóval nem teheted meg. Az meg csak hab a tortán, hogy azért olyan sokszínű a beállítási lehetőségek listája, hogy nagyjából úgy szabja testre mindenki, ahogy szeretné, illetve ahogy az adott rendszer engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Macbook White 13" unibody
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest