- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ez a millenial "némítom a telefonomat" a legidiótább dolog, amit valaha kitaláltak telefonhasználók.
Civilizált ember tárgyaláson lenémítja, egyébként meg van hangja. És igen, van órám, de nem akarok csak bal kézre gyúrni, hogy állandóan emelgetem. Plusz, ha épp foglalt a kezem, nem fogom megnézni, aztán meg elfelejtem.
Az értesítő hangból megmondom, ez most nagyon fontos vagy fontos, a nem fontosaknál úgyis beállítja az ember, hogy ne legyen hangos értesítés.
Tipikus 0 gondolkozás - 0 munka megközelítés a mindent némítás."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ricardo
titán
"Ez nem új szokás. Nem a súlya miatt hívtuk az első utcán is használható mobilokat "bunkofon"-nak."
Akkor az "menő" volt, és azért üvöltött a delikvens, hogy mindenki figyeljen oda és lássa hogy ő mobilozik. Ezért volt bunkófon.
Most meg már mindenkinek van, így már nem "menő" .
Most már Mari néninek, Józsi bácsinak is van. Ők azok akik eddig a fent említett módon folytattak magánbeszélgetéseket a piacon, orvosnál, vagy a buszon. Ők eddig is "közönség" előtt intézték a magánbeszélgetéseiket, csak annyi változott, hogy most az arcuk elé tartott telefonba üvöltöznek.
Akik meg előtte is tudtak normális hangerővel beszélgetni, és tisztában vannak a magán beszélgetés fogalmával, azok a mobilokat is tudják normáisan kezelni.
Továbbra is tartom, hogy ez a jelenség régebben is megvolt, csak az eszköz változott, és még jobban a szemünk elé került.
Mint ahogy a Face megjelenésével sem lett több az idióta, csak láthatóbbak lettek.
de ezt szerintem túlragoztuk.[ Szerkesztve ]
-
Wesiz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség