Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem meta alapján szoktam húzni semmilyen gachaban, ami tetszik és kéne arra rápróbálok. 'normális gachában erre van is reális esély még F2P játékosként is..'
Verina megvan mert ő volt a selector karim új accon játék kezdéskor és használom is több teamben is.Na ezaz, hogy ezt a 2-4 bannerenkénti témát én meg tudtam emészteni, de az hogy még azon belül is csak 50% esélyem van hogy megkapom na az már számomra nagyon bicskanyitogató mert eddig az összeset buktam.
'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'
Fegyverekről ne is beszéljünk tényleg, eddig csak Jinhsi fegyvere lett meg és az is kb az utolsó napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'