- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Na tegnap kipróbáltam és érdekes...Elég kezdő vagyok még a kormányos világban, de egy ilyen vélemény se rossz. Eddig amit próbáltam:
(ThrustMaster T150 (FF-es) kormánnyal természetesen. Automata váltón kívül minden segítséget kikapcsolva.Dirt 1 - nekem nagyon nehéznek tűnt ~1 éve, állandóan kicsúsztam, nem éreztem a kocsit és mindig olyan feelingem volt, mintha repülne az autó az út felett...ha csúnya lennék, azt mondanám NFS-U földhöz ragasztott űrhajószimulátor kb annyi extrával, hogy ki lehet csúszni
Dirt 4 - nagyon tetszett, bár eleinte ez is nehéz volt. Legkönnyebb fokozaton játszom a mai napig, de már lazán első tudok lenni, de eleinte csak 1x-edig voltam úgy, hogy azt éreztem faszán megyek
Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!Dirt 2.0 - Dirt 4 után nehéz. Könnyebben kicsúszok a kanyarokban, legkönnyebb fokozaton is kb. esélytelen, hogy nyerjek, de NÉHA összejön. Jól érzem a kocsit és picit még súlyban nehezebbnek is tűnnek. Dirt 1-hez képest egyértelmű előrelépés.
WRC 8: első verseny, legkönnyebb fokozaton szintén: 2 kanyarban kisodródtam, de nem estem ki és a végén első lettem....WTF? Ez ilyen könnyű a Dirt-ekhez képest? Vagy itt normálisan megcsinálták a nehézségi fokozatokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na szóval az autót nem tudom tweakelni. Nem találok rá ilyen lehetőséget. Dirt-ben valamikor csak akkor tudtam megnyerni a versenyt, ha megfelelően tweakeltem. Ebben meg semmi? Alapból úgy veszik, hogy tökéletesre van tuningolva és lehet ezért olyan baromi "nehéz" kicsúszni benne
Hát érdekes...
Na viszont itt is azt érzem picit, mintha repülne a kocsi, ami nem valami jó érzés...Ezek után kíváncsi vagyok, hogy egy profi autós mit mond melyik van közelebb a valósághoz: a Dirt4/2.0 vonal, vagy ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát érdekes...