- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
MésziGab
tag
-
SirRasor
addikt
Na tegnap kipróbáltam és érdekes...Elég kezdő vagyok még a kormányos világban, de egy ilyen vélemény se rossz. Eddig amit próbáltam:
(ThrustMaster T150 (FF-es) kormánnyal természetesen. Automata váltón kívül minden segítséget kikapcsolva.Dirt 1 - nekem nagyon nehéznek tűnt ~1 éve, állandóan kicsúsztam, nem éreztem a kocsit és mindig olyan feelingem volt, mintha repülne az autó az út felett...ha csúnya lennék, azt mondanám NFS-U földhöz ragasztott űrhajószimulátor kb annyi extrával, hogy ki lehet csúszni
Dirt 4 - nagyon tetszett, bár eleinte ez is nehéz volt. Legkönnyebb fokozaton játszom a mai napig, de már lazán első tudok lenni, de eleinte csak 1x-edig voltam úgy, hogy azt éreztem faszán megyek
Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!Dirt 2.0 - Dirt 4 után nehéz. Könnyebben kicsúszok a kanyarokban, legkönnyebb fokozaton is kb. esélytelen, hogy nyerjek, de NÉHA összejön. Jól érzem a kocsit és picit még súlyban nehezebbnek is tűnnek. Dirt 1-hez képest egyértelmű előrelépés.
WRC 8: első verseny, legkönnyebb fokozaton szintén: 2 kanyarban kisodródtam, de nem estem ki és a végén első lettem....WTF? Ez ilyen könnyű a Dirt-ekhez képest? Vagy itt normálisan megcsinálták a nehézségi fokozatokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na szóval az autót nem tudom tweakelni. Nem találok rá ilyen lehetőséget. Dirt-ben valamikor csak akkor tudtam megnyerni a versenyt, ha megfelelően tweakeltem. Ebben meg semmi? Alapból úgy veszik, hogy tökéletesre van tuningolva és lehet ezért olyan baromi "nehéz" kicsúszni benne
Hát érdekes...
Na viszont itt is azt érzem picit, mintha repülne a kocsi, ami nem valami jó érzés...Ezek után kíváncsi vagyok, hogy egy profi autós mit mond melyik van közelebb a valósághoz: a Dirt4/2.0 vonal, vagy ez...
-
snecy20
nagyúr
Megjelenés: 2019. Szeptember 5.
Fejlesztő, Kiadó: Kylotonn, Bigben Interactive
Platformok: PC, Xbox One, PlayStation 4Mint a Codemasters Dirt sorozat egyetlen kihívója, úgy gondolom megérdemel a játék egy külön topikot, főleg annak fényében hogy minden bizonnyal a WRC széria legjobb része készült most el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- OpenWRT topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rendesen érzem a kocsit és a tapadását!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát érdekes...