- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #46 üzenetére
Addigra remélem megkapom a fizum.
Mielőtt ki jönne szeretnék egy kormányt.
-
Barell
senior tag
válasz
BalaNce87 #35 üzenetére
"Amúgy én kérdeztem gt5-nél hogy ezt hogy fogják gamepaddal irányítani és azt mondták lehet, persze ha belegondolok szimulátor nem szimulátor gázt adni, fékezni és kanyarodni gampaddal is lehet max nem olyan precízen."
Szerintem a félkövér sor, meg úgy ahogy van az egész egyértelmű. Mégis kapni rá ilyen megjegyzést hogy:
Akkor gondolkozz el már rajta milyen szimulátor az amit gamepaddal lehet játszani.
-
Barell
senior tag
Újabb Gameplay. Remélem a Pendulum bekerül a játékba is, nemcsak a videók alatt fog szerepelni.
A Swiftbe már bele is szerettem annál a résznél kifejezetten szép is a játék.
-
Barell
senior tag
Nemlesz vele semmi gáz, én is nagyon várom, imádom a WRC-t. Itt figyel a Bburago gyüjtemény is.
Mire kijön beszerzek egy DFGT-t, sajnos a MOMO-m eladtam hirtelenfelindulású Xbox360 vásárlás miatt. De hónap végén ismét "vezethetek".
*mod Ez a pálya kifejezetten tetszik nekem is.
-
Barell
senior tag
Vicces ezt pont tőled hallani.
Ezt mondtad: Akkor gondolkozz el már rajta milyen szimulátor az amit gamepaddal lehet játszani.
Erre én mondtam hogy az RBR-t is lehet gamepddal játszani. Nem azt mondtam hogy nem szimulátor, csak feltételeztem a kedvedért. Gyakorlatilag te mondtad hogy az RBR nem szimulátor.
Az meg hogy te nemtudod irányítani esetleg az nem azt jelenti hogy akkor azt senki nem tudja.
-
Barell
senior tag
Analóggal irányítja, nemtudom feltűnt-e. Mellesleg akkor az RBR sem szimulátor. Azt is lehet Gamepaddal irányítani. De továbbra sem értem min vagy felháborodva. Nyilván kormánnyal sokkal élvezetesebb, jobban átadja a játékélményt mint egy gamepaddal de attól még mindig elképzelni sem tudom hogy miértne lehetne gamepaddal játszani?
A HSZ-ről meg annyit hogy látatlanban bármit lehet mondani bármiről... Ugyan ezt teszed jelenleg te is.
-
Barell
senior tag
Igen, analóggal. De amúgy sem tudom ez hogy jön ide hogy akkor már nem is szimulátor.
Mellesleg már több oldalon is közölték a hírt hogy nem várható élethű szimuláció mivel gondolnak az átlag felhasználókra is. Rengetegen azonnal letörlik mondjuk az RBR-t is ha kipróbálják vagy csak szimplán egyáltalán nem tudnak vele játszani. Ezt akarták elkerülni.bucu: PC-re is jön a játék!
-
Barell
senior tag
-
Barell
senior tag
WRC 2010 - PC - Xbox 360 - PlayStation 3
Köztudott hogy egy ideje készül a hivatalos WRC 2010 játék ami szeptemberben kerül a boltok polcaira.
Nemrégiben kijött egy fejlesztői videó ami alapján egész nemrossz lesz. Íme: WRC 2010A játék szimulátornak készül a fejlesztők elmondása szerint de ez a videóból is kivehető. Tény hogy nem sok jóra számíthatunk a V8 SuperStars Racing után de ez mégis csak WRC szal annyira rossz nem lehet.
Az alábbi linken megtekinthető egy képgaléria: Screens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest