Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ne haragudj, de ez a topic teljesen felesleges.
Mindkét játéknak van topicja (Te is tudod), ott kérdezősködj. Sőt, ha elolvasod őket, egész jó képet kaphatsz a játékok milyenségéről (ezt is tudod).
Objektív véleményt nem nagyon fogsz kapni, kinek ez jön be, kinek az. Alapvetően meghatározza, hogy ki melyik játékot favorizálja (saját meglátás), hogy míg az egyik fizetős, a másik nem.
Closed.
(Ez kb. olyan (sőt, pont olyan), hogy nyitok egy topicot a Doom3 és a Far Cry összehasonlítására, vagy sorolhatnám estig a játékpárokat.) -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Elnézést a külön topikért kedves moderátorok,de 1x-űen nem tudtam eldönteni,hgoy hova írjam,ráadásul ha csak a WoW vagy csak a GW topikban írom,lehet,hogy nem kapok őszinte választ...Nos akkor a kérdésem,aki már játszott hosszabb ideig mind2 játékkal az kérem mondja el nekem,hogy az ő tapasztalatai szerint melyik játék a jobb?? (Ha lehet,akkor ne ilyen 5 perc alatt összegyűjtött tapasztalat alapján beszéljen az illető) A GW-t csak pár perc erejéig próbáltam,de a WoW-al már hosszabb idelye játszok...melyikbe éri meg jobban befektetni? Röviden az emberiség új nagy kérdése: GW vagy WoW?
u.i.:Az off-olást kérem mellőzzük
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest