- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Új topic itt:
[link]
Closed. -
whitezo88
nagyúr
akkor újabb kérdés merül fel: mivel q item, és egy konkrét valaki dobja, többen is kivehetik belőle? mert akkor gyűjteni kell minél több castert a questhez
ha nem, akkor tényleg elég komplikált. -
Viktor77
titán
Új topicot megnyitom, ha Petie lesz olyan szíves és megírja az első hsz-t.
-
Viktor77
titán
Serpenyő 3 napra kitiltva, legközelebb végleg ban.
-
serpenyő
tag
Warez miatt törölve. Viktor77
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Polacheck #4995 üzenetére
hm olvasgattam is hogy 60 felett teljesen más, sokkal jobban fejlődik az ember képességekben meg ugye a jóval erősebb gearek is.
meg szeretném majd szerezni a narancs botot (bár van erősebb lila cucc 70en tudtommal, de villogni jó lesz)
ahhoz meg Naxx, Scholo meg Ahn'Qiraj kell tudtommal.
bár gondolom nem egy alkalom kell... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
whitezo88 #4994 üzenetére
Sokkal több aktív raider beállítottságú hunterünk nincs is.
Egyébként variálva vannak a ranged classok, a ranged leader felelőssége, hogy mindenki lejusson a farminstákba. A progress bossokra meg a legoptimálisabb felállással megyünk, ami éppen aktuálisan kitelik a keretből.
60-as instákra változó, instától függ. Mc-t 10-12 emberrel toltuk végig, Azuregost azt hiszem 4-5el, és onynál sem volt több 5nél. Mindegyik easy volt. De mondjuk egy naxxra nem indulnék neki 25-nél kevesebb emberrel, amennyiben komolyabb bosst is akar ölni a raid. -
sasa311
veterán
Valamennyire muszáj általánosítanom, amit egy klassz tud azt tudja. Persze az más tészta, hogy a player ki tudja-e hozni a maximumot a karakteréből, de akiről a képet látod tényleg jól játszik a hunterrel, 5 fősbe is profin rakosgatja a trapet és ott szarrá is ver DPSben, merthát a 15K hps trashen nem ketyeg sokat a DOT. De egy single target bossfighton, amiből a high-end content legnagyobb része áll egyszerűen a hunter nem elég dps.
Csomó hasznos dolgot tud csinálni a hunter, kiteol, trapel, missdirection, nature res, melee AP buff, de a DPSe szar, ez van, ezt kell szeretni.
Mint ahogy még jórégen a lock szar volt PVP-be is, de PVE-be aztán szinte csak a soulstone-ért, a banishért és az impért kellett. Úgy most a hunterekre ráférne egy alapos átdolgozás Blizz részéről, mert PVP-be a jó hunter (meg a bísztesnúb) aláz, viszont raidbe fostalicska. 5 fősből meg heroicból meg azért senki nem él meg.
ja szar de imbák vagyunk így is lement -
HolloW
senior tag
válasz
sasa311 #4980 üzenetére
Állandóan általánosítassz mintha, azt mondtam volna, hogy a hunter sokkal jobb mint a fire mage vagy sokkal jobb mint a lock. Én ilyet nem írtam, bár az tény, hogy a fire maget eltudom verni dpsben a mi guildünkben. Lehet, hogy a ti hunteretekkel van gond, ha full föl potizva is csak ennyit tud felmutatni...
télleg szar a raid setup -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4956 üzenetére
tegnap elindultam 13 manapotival raidelni (Gruul's és Karazhan). mire a végére értünk elfogyott. volt 2 wipe nightbane-en, 3-ra ment csak le, az 9 manapoti szumma. curator, prince (2x), maulgar. maulgar-nál valami iszonyat heal kellett vmiért a tankba, és elfogytam, de ez volt az első eset, mikor ott ittam potit, Gruul-t simán végignyomtam potizás nélkül, úgy, h healing doneban nem sokkal maradam el az 1. helyezettől (eddig ott kellett időnként a potiért nyúlni).
hozzátenném, h csak akkor szoktam potizni, amikor tényleg kell és nincs más lehetőségem arra, h takarékoskodjak a manával. -
sasa311
veterán
válasz
Polacheck #4979 üzenetére
Egen afflock > every other class PVP-be és PVE is, és ez így van jól
Amúgy meg Buff lollokz kkthx
Az a T6 set bonus brutális, kb 130 hp ( + fel armor ) / tickek.. az nagyon meleg.... + siphon life most kb 220at tickel...
HolloW:
Mindenki szabin van, úgyhogy vittünk huntert(amúgy ilyen elbaszott raid setupot még biztos nem láttatok: [link]
[link]
hunteren rentless assault + potik, rajtam látod. Gearje rendes epix, bow a Prince-ből eső bow. Ennyi a hunter DPSről ^^ -
Luos
tag
válasz
sasa311 #4965 üzenetére
Miért gáz hogy a frostmage előbb van? Lehet hogy kisebbet sebez, ami nem igaz sokkal, de gyorsabban teszi mindezt és crit buff miatt többet krittel (persze firemage meg scroch miatt), kb sebzésben szerintem egymás mellett vannak, en a frostot kicsit biztonsagosabbnak érzem
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Wolverine #4975 üzenetére
A healer pala nem rossz, de a lock egyszerűen mindent aláz, amit eddig láttam. Még jobb raiderek lettek, mint eddig voltak. Kb sosem kell majd rájuk egy fikarcnyi heal sem.
Megnéztem magam t5 pizsiben, egyszerűen valami iszonyatosan királyul néz ki az a szet. Semmi köze a korábbi képekhez, holnap este majd töltök fel egy screenshotot, szerintem az eddigi legjobban kinéző setek között van. -
Wolverine
félisten
T6 statok: [link]
-
HolloW
senior tag
Pár napja elnéztünk páran TB-ba és levágtuk a bocikirályt
[link] -
whitezo88
nagyúr
-
bobace
addikt
Mikor kéne rittig nem megy az acc management oldal...
-
sasa311
veterán
Majd reset után akkor előkaparok egy Maulgart
Monnyuk az nekem nem teljesen tiszta, hogy hogylehet a firemage csak 3. (egyáltalán hogy kerül egy frostmage után), meg hogy lehet 15% különbség az első és a második között, nálunk azért ennél lényegesen szorosabb szokott lenni a helyzet.
-
HolloW
senior tag
Maulgar lett meg csak, de ez is mutat azért valamit ..
Damage Done (S)
PC
Dartoss 203152 (10%) Aff lock
Angelo 170292 (8.4%) Frost mage
Lucsok 168194 (8.3%) Fire mage
Zzi 165797 (8.2%) Frost mage
Norina 160711 (7.9%) Hunter
Epmrogue 152159 (7.5%) Rogue
Orlow 130099 (6.4%) Hunter
Majtika 128814 (6.3%) Aff lock
[...] -
TommyGun
őstag
énmeg szomorú vagyok nem akar lemenni curator...odági simán leverjük az egészet de vhogy nem bírunk az addokkal...mindig elúszunk...
-
pooshi
tag
válasz
Darth_Revan #4939 üzenetére
-
pooshi
tag
válasz
Darth_Revan #4943 üzenetére
En is resto druidaval toltam vegig. kb. 3 ora volt az elejetol, egyik este csinaltam. Szerencsere a 2db 5 fos csata is hamar meglett, mert masnak is kellett, meg kb. 5 perc mindketto csata, max 10 perc utazassal egyutt. Meg a 4 heroic insta kell + Magtheridon.
-
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4950 üzenetére
ma délelőtt fél órát kerestünk 3-an (pug) vmi olyan karit, aki képes arra, h tankoljon, a warriorról mint egyetlen lehetőség kb 2 perc alatt mondtunk le.
ráadásul holnap délelőtt megyek melózni ha minden igaz.
ma este Karazhan + Gruul's, remélem jelentős +gold-al jövök majd ki belőle -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4946 üzenetére
Arcatraz és Shattered olyan, h ha egy 5 fős csapat végigtolja, akkor mások is be tudnak menni megcsinálni. 5-en lehet max beszélni a gnome-mal, és szintén max 5-en lootolhatják az axe-ot
nekem még van 1,5 napom megcsinálni őket úgy, h 4k repu kell még Lower Cityhez. vasárnap du 5-kor megyünk Magtheridonra, és utána már kell a TK25 kulcs, mert ha minden igaz, akkor Void Reaver lesz.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #4943 üzenetére
Köszi az infót. A heroicokkal szvsz nem lesz gond, a group questekre sokkal nehezebb partyt találni. Magtheridon meg gyanús, hogy egy-két héten belül leesik, ha végre sikerül véggre felduzzasztani a klánt rendesen.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Polacheck #4942 üzenetére
az eleje solozható,resto druiddal végigsoloztam (nem is kell mondanom MENNYIRE unalmas volt),aztán van 2 groupos quest amihez minimum 4-5 ember kell,és aztán meg jön A'dai kis ''próbatétele''...amihez 4 Heroic instát kell végigtolni
(Köztük Shattered Halls heroic,Arcatraz Heroic,Steamvaul Heroic és Shadow Labirint Heroic) és ha ezek megvannak,jön az utolsó quest...kinyírni Magtheridon-t
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Kössz, nekiugrok valamikor. Végiszólózható, vagy van instás/heroicos része?
-
anulu
félisten
válasz
nincs preq hozzá, és tényleg hosszú. holy palával marha unalmas, mert fikarcnyi DPS-em sincs
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
The Eye preq-t csinálta már meg valaki? Gőzöm nincs hol kezdődik a q line...
-
-conrad-
addikt
-
sasa311
veterán
válasz
Polacheck #4933 üzenetére
(PTR-en már nem misselhet 375ös skillen)
ciao :
1500 rep nagyon kevés, fogjál pár embert, nyomuljatok le Karazhanba és AOEzzétek le a moroes - és az a fölötti emeleten lévő pakkokat, az szerintem van 1500 rep.
Oda pl tök jó egy vállalkozó kedvű (vagy kettő) pala tank
szerk2:
A RESILENCE csak PVP-ben működik? Ezen agyalt minap a maci tankunk, hogyha szed fel resilences cuccokat, akkor csökkentheti-e magán a bejövő criteket (sebzésileg és darabszámra). Mert végülis sehol se láttam ingame olyat, hogy csak PVP-re vonatkozik
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
tom nem ez a tesztrealm elsődleges célja, de sajna még hiányzik 1,5K repum a violt eye honoredig, elmentem horgászni Skettisbe, és elszomorító amit csináltak télleg lecsökkent 20s-re a fishing chanellje viszont rengeteg ''Your fish got away!'' felirat fogadott amit 510es skillel szinte soha nem láttam eddíg, a másik bug lehet: ha az utolsó másodpercben van kapás mivel mostmár elméletileg mindíg van kapás a 20s alatt, sem az aranyos ''Your fish got away!'' sem loot ablak nem jön, ha az utolsó másodperces kapásokat is eredményesnek veszem akkor talán pont annyi halat fogok ki 10 perc alatt mint a pöcs elött szal inkább nerf lett ezzel a nagyon megemelt ''Your fish got away!'' %-al, lehet ezt csak Skettisben van így majd elmegyek pure weter-t is horgászni Nagrandba, elég furcsa hogy a herbalista már nem misselhet max. skillel, a horgászoknak meg még többet szopnak, sajna elég sok idő megy el mire kifarmolom a golden fish sticket [link]magamnak
-
-conrad-
addikt
válasz
steveetm #4690 üzenetére
Megvan a tapasztalatom SW:D-vel, tegnap mentünk először instázni amióta megszereztem.
DPS-eltem, mert volt healer a partyban. Mondhatom, hogy megleptem mindenkit, mert nagyon szorosan a 66os rugó mögött voltam rögtön a dps-listán. Macitankunk volt, aki szintén 66os, és ő is mögém került, pedig ugye ő kezdi a fightot, meg nem is egyet, hanem több mobot üt egyszerre.
SW:D : folyamatosan használtam, sőt volt, hogy még nem járt le a CD már nyomtam is be. Az a sebzés amit bekapok vele, az szinte azonnal eltűnik a VE miatt, folyamatosan lehet spammolni. (mondtam a healernek, hogy ne foglalkozzon azzal, ha becsúszik egy-egy 1000es hit belém, azt magamnak csinálom, és majd kihealelem :) )
Aggrot szinte bárkiről tudok rántani, ha nem figyelek oda, de azért kezelhető a dolog. Healerről pl instant aggroleszedő vagyok. :)
Olyan jó volt a csapatdps, hogy kereste az egyik player Blood Furnace végén a bosst, mert nem volt ''come closer and BURN!'' ugyanis levertük olyan rövid idő alatt. :) -
sasa311
veterán
azért nem tudok olyat mutatni mert ha nem muszáj nem viszünk...
Maulgarhoz viszünk shamant tankolni. Az alap karazhan csapatba nincs is hunter.
Viszonyítás ott lenne, hogy postolj egy dmg done-t tőletek, ahun látszik a hunter dmg done-ja, lévén a bossnak nálatok is ugyan annyi HP-ja van mint nálunk.
Persze ez se lenne olyan pontos, mert a pisti/józsi/béla kevesebbet csinált úgyhogy tovább tartott a fight és több ideje volt xy-nak dpselni de mégiscsak beleférne, akkora időbeli különbségek nem lehetnek.
Nálunk amúgy kb így mennek a DPS listák:
1., Firemage - aff/destro lock. Firemage > lock hogyha teszünk fel nekik CoE-t.
2., DD shaman / jobbfajta rugó
3., Szarabb rugó / DD warri / hunter
Flaskozva annyit változik, hogy Gruulon kívül a firemagek elhúznak DPSbe (szaladgálás betesz nekik úgylátszik)
Érdekes mondjuk, ha jön velünk hunter az szinte mindig tartja magán trashen is az elixireket, bosson meg tuti a flaskotÉn meg csak akkor iszom flaskot ha fegyverrel kényszerítenek
Talán nem akarnak nagyot égni ^^
-
nak0n
aktív tag
Ebből botrány lesz, nem kicsi...
[link] -
hát banyek. amiota netem van nem követem itt az eseményeket
de még nem vagytok elfelejtve -
sasa311
veterán
Gondolkoztam dmg lista linkelésén, de rájöttem, hogy a %os dmg lista linkelése szart se mutat, ami konkrét sebzést mutat az meg nagyban függ a többi playertől a partyban de rendben.
Gruulom az mostan nincs de tessék, itt egy Nightbane, az is gyönyörű tank &spank fight minimális addokkal, tökéletes lesz.(még jobb is mint gruul mert szegénynél a melee szopik is) Muti egy huntert aki hoz 242K dmg-et rajta 5 dps + 1 tank mellett. Utána meg mond neki, hogy jöjjön hozzánk és basszuk is ki a mi hunterjeink
[link]
Foxed firemage
Judicius DD shaman
Kigu rugó
Shurend fury warr
Dracimus macitank
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4908 üzenetére
én is megnézném magam, de inkább kivárom a sorom, h az éles verzióban legyen rajtam
tegnap reset után este levertük Tidewalker-t és Karatress-t. utóbbi a palának is jó itemet dobta, de még a) ini vagyok, b) fele annyi DKP-m volt, mint amennyiért végül elment.
utána rámentünk Hydross-ra, de volt egy hangyányi szerverlag, és ez pont elég volt ahhoz, h ne tudjunk értelmesen frost/nature phase-t váltani. reméljük, ez ma este már nem lesz -
serpenyő
tag
haller,
mennyibe kerül jelenleg 1 hónap wowozás? -
steveetm
őstag
válasz
sasa311 #4900 üzenetére
solora ez azért teljesen tök8 pve nél, mert úgyis pyroblasttal fogsz kezdeni, és utána scorch amire még kapsz + critet és pakolja fel debuffot, amire hozzádér meghal. Nem kell fireballal szórakozni. + van benne kis pvp potenciál is, szal solo pve/pvp re abszolut ideális ez is.
#4896: Értelem szerüen arcaneos buildnél se arcane blastot vagy am-t fogsz tolni végig, hanem fire vagy frostnál 10-15 pontot be kell áldozni. Persze empowered am esetében clearcastnál egyértelmüen végig am spam.
Valamint arcanon kapod +intellectet, manaregent, intellect miatt spell uptot, szal arcanon biztos nem fogysz ki a manából egykönnyen, az tuti
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
már a BC-ből is van 10 napos trial [link]
-
Ptech
addikt
válasz
sasa311 #4900 üzenetére
Szólózásra impact nekem jobban bejött, mint imp fireball. Meg a fire jött be jobban szintezésre, marha jó mikor egy Pyro levágja 30% HPját egy mobnak, és akkor az még nem is crit. Én így is manából fogytam ki előbb, Hpval nem volt gond PvEben. Fire így nekem gyorsabbnak tűnt mobozásra mint a frost, persze a frost AOE farmnál semmi sem hatékonyabb
-
LucifeI2
őstag
Meglett a második 70es karim, és azt hiszem ez lesz a mainem, a pap ideje már lejárt. UD warrior powa.
-
Hardtech
aktív tag
valaki megmondaná milyen programmal lehet wowba videot felvenni én csak a fraps et ismerem de esetleg még van valami vagy azt megmondaná valaki hogy abbol a videobol amit a fraps fölvesz mivel lehet kisebbet csinálni mert kb 1 1 perces video 1 giga
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest