- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
kingpython #88580 üzenetére
A BfA és a classic két külön almappában van. Nem fog sérülni.
-
Melorin
addikt
válasz
kingpython #88580 üzenetére
Én ugyanezt végigjátszottam, semmi problémát nem okozott a törlés, megmaradt a Classic.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
kingpython #88563 üzenetére
/played
-
Azie
őstag
válasz
nem.
kifejtve: a játék aggregátor oldalakon (steam, videókarikhoz ajánlgatott cuccok, twitch stb.) elvileg tudnak ilyet. -
HoaryFox
őstag
válasz
Nem tudok ilyenről.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kingpython #88457 üzenetére
Én kezdettől fogva egerezős kattintós vagyok, ezért is béna PvP-ben, de a profik jellemzően felraknak mindent billentyűre, meg egy halom makrót, addont használnak, vagyis az egér használata minimális náluk. Nálam ez max. spéci MMO egér vagy billentyűzetben merült ki, de én szeretem az oldschool kevésbé hatékony irányítást.
-
Viktor77
titán
válasz
kingpython #88457 üzenetére
Tabbal tudsz az elötted lévő targetek közt váltani.
-
Addel
senior tag
válasz
kingpython #88455 üzenetére
Ha kijelölsz egy másik karaktert, a tied mellet megjelenik (jobb felül ) az ő portréja is, arra jobb gombot nyomva kapsz egy helyi menüt, abban kikeresed az "invite" -ot és arra kattints, csak akkor működik ,ha még nincs csapatban. A chat-ben a névre jobb gomb is felhozza a helyi menüt, vagy beírod chat abalakba
/invite
és a játékos neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged