Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Cathfaern #29535 üzenetére

"Tehát ha te bemész egy étterembe, ahol kérsz egy menüt, amiben benne van a kiszolgálás, meg a kaja, de nem hoznak gyertyát az asztalra, csak 100ft-ért, akkor az lehúzós? Szerintem nem, mert amiért fizettél azt megkaptad."
    Ha egy étteremben a végösszeghez automatikusan hozzászámolnak 10%-ot, mint szervizdíj, akkor nem fizetek külön borravalót.

"WG nem szar, hanem szándákosan van így."
    Aham, tehát normális és direkt dolog, hogy 2es tenacitynél mindenki max szinten kezd, 16 siege elindul, és 5 perc alatt vége van a csatának... Ez tényleg elmés.

Bocs, rossz fogalmat használtam, nem lore akart lenni. Tartalom, tárgyak, szettek, grafika.

Bizonyos esetben igen, a raidelés vért izzadás, mikor egy hétig wipeolunk napi 2 órát. Aztán 3 hónap múlva kispista megkapja emblemért a cuccot, 3 napi játék után. Mit csinál, milyen filozófiát követ... Hm... Combatban nem könnyítené a dolgot? Nem tette meg ezt vagy 100szor? Epic fegyvereket napi questelésért, HC instában ilvl219 (nem csoda, hogy nem sokan járnak naxx10be, őket meg is értem)

Új hozzászólás Aktív témák