- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laci666 #17722 üzenetére
Ezért jó a trial verzió
. Ez az újfajta trial kliens meg csak pár mb, csak azt tölti le ami kell neki. Mindegy, kipróbáltam, ez sem az én játékom. Ráadásul alig van szimpatikus nép, egyik sem elég csúnya, kivéve a taurent, az orkokat, meg az undead-et. Bár azok is lehetnének rondábbak. Ok, az orkok tényleg azok
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest